BARNEVERNET VIL GRIPE INN OM BARNET DITT GÅR MED SKUMLE KOSTYMER PÅ HALLOWEEN

Om under 3 uker er det Halloween i Norge. Men dette året blir ikke som alle andre år. Barnevernet ønsker nemlig å slå hardt ned på skumle kostymer i år. 1 min


Om under 3 uker er det Halloween i Norge. Men dette året blir ikke som alle andre år. Barnevernet ønsker nemlig å slå hardt ned på skumle kostymer i år. 

I Norge er omsorg og oppdragelse av barn foreldrenes rett og plikt. Det at barn får gå rundt i skumle masker og kostymer ser vi på som barnemishandling.

Det er ikke greit at små barn kler seg i masker fra skrekkfilmer som har 18 års aldersgrense. Med barn mener vi personer under 16 år. Barn har krav på omsorg. Det er foreldrenes ansvar.

Slike kostymer er helt i orden

– Vi er 9000 ansatte i barnevernet, som over hele landet vil stå i forskjellige butikker fra 22. oktober. Dersom vi ser foreldre som kjøper skumle kostymer vil vi gripe inn. Kostymer som er eller kan virke skumle kan gi barn traumer og en vanskelig oppvekst. Det er ikke noe vi godtar, slik er det bare, forteller barnevernskoordinator Lisbeth Lysaker. 

Kle barna i koselige kostymer, det vil barna sette pris på. Barnevernet skal være en garanti for en sikker omsorg og oppvekst med gode utviklingsmuligheter.


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Jeg er helt engi i det bv sier. Det skjer så mye rart plant voksne i hallaween dagen. Jeg synes at foreldrene bør ikke sende deres barn ut for å tigge godteri.

  2. Hvis dette er sant,skal jeg låne noen barn og gå fra butikk til butikk og handle til barna.Og jeg håper det er noen som bryr seg med hva jeg handler.Jeg skal love det vil bli oppvask!!!!!!!Neste skritt fra disse idiotene som»jobber» i bv blir vel å passe på gotteri diskene.
    Jan Rønning

  3. Så burde barna ALDRIG HA PÅ DRESS FOR JEG HAR SETT BARNET LØPE SKRIKENDE VEKK FRA BV OG BLEV LAGT I HÅNDJERN 6ÅR GAMMEL!! HALLOWEEN ER MONSTRENES TID Å SPISE SLIKK KLE SEG UT SOM HVA DI VIL ELLER SKAL DI TA FRA DEM RETTEN TIL Å FANTASERE Å VÆRE BARN!!?

  4. Hvordan i helv***** er det omsorgsvikt og la barna gå halloween bare fordi de lager masker som ermed i filmer med 18 års grense har det jo aldri skremt barna de synes det er veldig gøy skal dere ta bort julenissen kansje 😂😑😑. TEIT

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.