Datteren til Gunn og Leif rømte da hun fikk Iphone 5 istedenfor Iphone 6 i bursdagsgave

Datteren til 52 år gamle Gunn og Leif fra Hamar hadde et stort ønske på bursdagen sin.1 min


Datteren til 52 år gamle Gunn og Leif fra Hamar hadde et stort ønske på bursdagen sin.

– Datteren min Sigrid hadde lyst på den nyeste Iphone 6 plus, men de var utsolgt på Maxi Storsenter i Hamar. Ekspeditøren i Telenorbutikken fortalte meg at de hadde Iphone 5 inne på lager, så da ble det til at jeg kjøpte den, forteller Gunn.

Sigrid ble voldelig

– Sigrid var smilende og glad når hun fikk pakken i hendene.

– Når hun åpnet den og så det var en Iphone 5 og ikke en Iphone 6 ble hun rimelig sur og sint. Hun kastet en glasskål med klementiner mot hodet mitt og sparket hull i stuedøren, forteller en gråtende Gunn.

Deretter knuste hun Iphonen, den har jeg plukket opp igjen og lagt i esken, i håp om at jeg får levert den inn til reparasjon.

– Jeg kan ikke forstå hvorfor hun skulle bli så sint på meg. Jeg brukte flere tusen kroner på en gave og dette var takken? jeg er rystet, forteller Gunn, mannen er enig.

Sigrid forsvant ut døren klokken 13.30 tiden, mandag ettermiddag.

Sigrid hadde på seg en gul svampebob pyjamas og Ugg støvletter. Sigrid er 1,67 høy, har lyse brunt hår og brune øyne, hun er 14 år gammel. 

– Jeg vil bare ha datteren min tilbake. Om Sigrid leser dette skal hun få Iphone 6 om hun kommer hjem igjen, mamma elsker deg.

Deretter faller hun rett i bakken pga depresjon.

Barnepsykolog Eivind Myrland forteller at slike situasjoner ikke er uvanlig. 

– Barn og ungdom vet hva som er hypp på markedet når det kommer til elektronikk. Det hjelper ikke å kjøpe Iphone 5 om alle andre har Iphone 6, det vil bare føre til mobbing, noe som er fullt forståelig når Iphone 6 er mye tynnere enn Iphone 5. 

Del dette videre så alle andre foreldre der ute kan få opp øynene.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
37
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.