DETTE ER DET VERSTE JEG HATER MED FOLK PÅ FACEBOOK (VIDEO)

1 min


Det er mye som irriterer meg, men en av de verste tingene jeg vet med folk er når de ikke svarer på Facebook. Det tar kanskje 2 sekunder av livet ditt, faen som feiler meg? hvorfor gidder jeg å skrive hva jeg føler når dere kan se videoen under.

Yeah whateverLegg meg til som venn på Facebook, så kan vi prate  


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.