DETTE MÅ GUTTER SLUTTE MED, DU VIRKER BARE JÆVLIG DESPERAT

1 min


Hahahaha.. Jeg synes slike ting som dette er funny, mens noen av dere som leser dette kan føle det er «synd» at slike gutter ikke får svar tilbake. Hvorfor kan ikke gutter forstå at dersom du ikke får noe særlig med svar tilbake fra en jente, så bare stopper du. Hun er IKKE interessert i å snakke med deg. 

Denne loggen fikk jeg tilsendt på Facebook av en som heter Maren. Bare pga en jente svarer deg en eller to ganger så er hun ikke interessert. Kjenner du deg igjen? 

Når du ikke får mer enn 2-3 svar på 7 måneder burde du gi opp.

Trykk liker om du er enig at slike gutter er CREEPY

Følg / legg meg til som venn på Facebook, trykk her 


Like it? Share with your friends!

12 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Blir så sykt irritert på slike gutter også når de sier «send meg ett puppebilde da» «dirty snappe?» «Vil du komme hjem til meg på en film?» «Har du ett bilde av ræven?» Osv..
    Får dønn seriøst lyst å stappe mobilen langt opp i tarmsystemet..

  2. Det er ikke bare gutter som er sånn. Har hatt en del sånne opplevelser med jenter også 🙁 Det er ikke innafor uansett om du er jente eller gutt.

  3. De fleste jenter i dag blokker uten grunn, viss begge parter svarer så skjønner eg ikke korfor jenten skal blokkere gutten. Men i dette tilfellet her, skal jenten blokkere gutten, pga det er åpenbart at gutten prøver seg, og enda gutten ikke forstår at jenten ikke liker han, fortetter han. Så akkurat i dette tilfellet, blokk.

  4. Hun jenta legger jo litt opp til det selv også da. Siden hun ikke sier noe. Kunne i det minste sagt fra da hvis hun blir lei eller hvis hun ikke vil. Er ikke bare hans feil. Han vil jo preike. Da er det jo brukelig å svare i det minste

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.