DERFOR TAR JENTER SLIKE SELFIES

Jeg ser det overalt, nesten ALLE jenter har tatt et slikt bilde. Jeg har alltid lurt på det, hvorfor tar jenter selfies med en finger opp mot nesen? eller fingeren under nesen? 1 min


Jeg ser det overalt, nesten ALLE jenter har tatt et slikt bilde. Jeg har alltid lurt på det, hvorfor tar jenter selfies med en finger opp mot nesen? eller fingeren under nesen? 

Det gir ingen mening, så hvorfor gjør de det? jeg har svaret. 

Grunnen til hvorfor jenter tar slike selfies er fordi de nettopp har fingret seg selv og må lukte på fingeren hvordan det lukter i underlivet, kanskje de skal til kjæresten sin eller på date. Om de lukter forferdelig, så må de gjerne ta seg en dusj først, om det ikke lukter så forferdelig tar de heller en selfie og poster det (jenter er komplisert) 

Det er ingen annen grunn til hvorfor jenter tar slike bilder, så nå vet du svaret på hvorfor jenter poster slike bilder av seg selv. Har jeg rett? eller mener du det er en annen grunn?

Trykk liker om du har tatt en slik selfie, eller sett noen gjøre det. 


Like it? Share with your friends!

34 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Jeg er 13 år og poser slik fordi jeg ikke har så bra med meg selv.
  I tillegg når alle vennene dine har lyst til å legge ut et bilde med deg, kan du ikke bare avslå dem og si nei hver gang. Så ja jeg poser slik, men ikke fordi jeg har fingret meg selv og er redd for hva folk mener jeg lukter som. Men fordi jeg vet jeg ikke er noe særlig pen og vil helst dekke til fjeset mitt. Særlig nesen min.

 2. Rareste jeg har hørt!
  Jeg gjør det fordi jeg ikke liker leppene mine, jeg syns de er så store, spesielt den nederste.
  Noen gjør det vell for at alle jentene gjør det, mens noen gjør det for det du skrev.
  Alle jenter gjør det ikke fordi de nettopp har fingret.

 3. Herre e det dummeste eg har hørt eg har en fø flekk som eg prøva og kjul og d e garentert ikke mange hei i verden som vil vis att dæm har mastrubert tell heile verden!!

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.