JEG FÅR IKKE POKE CAROLINE FORDI TYPEN MENER DET ER DET SAMME SOM UTROSKAP

André tror han bestemmer over kjæresten sin og hvem hun poker. André er en kontrollerende type. Samtalen er noen dager gammel. 2 min


Siden det er en stund siden jeg postet en samtale, here we go. André er sur fordi jeg poker en som heter Caroline. André hater livet, André er sint. André tror han bestemmer over kjæresten sin og hvem hun poker. André er en kontrollerende type. Samtalen er noen dager gammel. Les hele samtalen under


Når man får et nei, så vil man jo bryte «loven» LOL

That`s none of my business

Det vet jeg ikke 🙁


Utsetter meg selv for fare 🙁


Haha, ehhhh


Konsekvenser 🙁

Kan alle som har lest dette innlegget poke meg på facebook? det er det beste jeg vet. Alle sammen, poke meg. Jeg poker alle sammen tilbake, uansett.

Trykk her her her her for å poke meg nå


Legg meg til som venn på facebook, klikk her 

Trykk liker under. 1000 likes så poster jeg en til.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.