5 TING CHRIS FURNES & GJENGEN HANS ALDRI VIL KUNNE FORSTÅ

Det ser ut som det ene brynet går mot sotra broen og det andre mot Oslo3 min


5 ting Chris Furnes og gjengen hans aldri vil forstå. De er jo «kjærlighets-eksperter» tror de ihvertfall. Men det som irriterer meg er at de klager og rakker ned på kvinner når de selv ikke tenker over det de skriver. Dessuten kan de suge kuken min fordi de stjeler mine innlegg og overskrifter. 

Dere er 3 stykker, men ingen av dere klarer å komme på egne innlegg? MÅ KOPIERE og REPOSTE? LOL

Her er et eksempel: Her er Chris og de sin overskrift

Under ser dere min…


Jeg skrev en kommentar til Chris, om at han må slutte å kopiere mine blogginnlegg. Og hva gjør han? jo, sletter kommentaren på 2 sekunder og blokker meg på Facebook…

Ihvertfall, her er 5 ting de aldri kommer til å forstå.

1) De skriver innlegg om hva som er turn off med jenter. Punkt nummer 2 på listen er

«når jenter går med alt for mye sminke».

Vel, det blir litt for dumt å skrive at det er turn off med jenter som går med for mye sminke, når de selv bruker inn i helvete med sminke…


2) Chris? å tegne øyenbrynene på den måten du gjør blir helt feil. Det ser ut som det ene brynet går mot sotra broen og det andre mot Oslo. Ikke tegn så svarte bryn, gjør det heller med en litt lysere farge. 

BTW: Hver gang jeg ser et bilde av deg ser jeg for meg dette..


3) De hater at jenter går trashy kledd, så går Chris med en leopard singlet som ser ut som noe min oldemor kunne gått med. Ser ut som du kommer rett ut fra en episode av flintstones, dessuten er det en jente-singlet, ERGO: du er trashy.

4) I innlegget «Hva en gutt aldri skal gjøre mot en jente skriver de:

Vel? ikke gjøre narr av en jentes kropp eller utseende?

Hmm, jeg husker at både Robin og Carl skrev i fjor på en annen blogg de hadde sammen (roksel.blogg.no som nå er slettet) at jenter over 50 kilo burde holde seg hjemme og unna stranden.

Litt av teksten i innlegget er: Av alt jeg kan se av folk som koser seg på stranden, har vi dem som prøver å ødelegge litt for alle andre når feks en halvfeit 80 kgs går forbi grillen og skal ta bomben fra 1 meteren.

 Printscreen under

5) At de lager 10 ting lister og innlegg om hva som er turn off og turn on er turn off i seg selv. Alle oppgående mennesker over 13 år vet hvordan man skal behandle kjæresten sin. Tror ingen trenger de listene deres. Dere er ingen fasit på noe som helst, det blir for dumt. Men for all del, fortsett, så blir dere til slutt sponset av Nelly så dere kan få mer sminke.

Om du fjerner blokkeringen Chris, så skal jeg sende dere alle sammen litt sminke jeg har fått sponset, dere har bruk for det mer enn meg uansett. Stay real..

Og slutt med duckface på ALLE bildene, dere er «menn». 


Trykk liker eller del om du er enig. Vi blogges <3

Følg eller legg meg til på Facebook, klikk her 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Skal være ærlig og si at jeg aldri har vært noe spesielt fan av deg, men dette er faktisk helt fakkings genialt. Respekt!

 2. Jævlig legende innlegg. Jeg personlig har hatt noe problemer med å like deg Rene! Men i dette innlegget er du som tidligere nevnt (spot on)! Har tenkt akurratt det samme, en god ide kunne vært å dele med verden at Chris har skrevet lignende lister en million ganger på formspring (nå heter det vel Ask) der han babler i vei om hvordan man skal behandle jenter. Selvom de skryter av at de får så mye fitte så da kaster han de jo tydeligvis vekk etter en liten periode med morro da. Vis han har så lyst til å behandle jenter bra så hvorfor i helvete får han seg ikke dame og blir venn med resten isteden for å putte brunkrempikken sin i 15 år gamle jenter som tror på det han sier.

 3. Hahahaha fy faen der lo jeg godt :L du har så evig rett rene !!! Digger innlegget haha.
  Et innlegg og du eier de så sykt :p digger deg , keep up the good work 😃

 4. Liker ikke blogg generelt, men dette innlegget tar faktisk tak i alt jeg har tenkt når innleggene deres popper opp på facebooken annen hver dag! finally!! 🙂 tommel opp!

 5. Jeg har helt ærlig hatt store problemer med å like deg, Rene, men med dette innlegget gir du deg selv en pluss i ikke bare min, men fleres bok! Well done, stående applaus fra min side

 6. hahahaa! Har hatt STOOOORE problemer med å like deg, og gikk demonstrativt ALDRI inn på bloggen din om den kom opp i feeden min(noe som kanskje er litt rart, siden jeg digger ninja sin blogg), men dæven, dette var bra. Du har kanskje frelst meg. Kan gjerne ha mer av denne typen innlegg!

 7. Det som er det artigste med disse tre guttene er at de tror at de er bedre enn alle andre og at de faktisk ser på seg selv som kjendiser. Jeg må nesten le. Og han ene som poser som en skutt and er jo tidenes streber. Jeg håper de fortsetter å blogge, fordi dette er noe av det mest komiske jeg har sett av norsk ungdom. Snakk om å drite seg ut 😀

 8. Bare 1 ting som er sikkert, og det er det at gutter som har blogg er gay som faan!
  siterer deg rene: «Dessuten kan de suge kuken min»
  #HOMO

 9. Rene… dette blogginnlegget er det eneste blogginnlegget du har skrevet som jeg faktisk synes er bra! Ikke nok med det, dette var JEVLI BRA!

 10. JAAA, satt og irriterte meg over dette i går. De snakker om at man ikke skal kritisere jenter, at de skal være seg selv? Men så gir de forklaringer på hvordan de skal være, hva som er bra og ikke…HVAA?
  Dritbra innlegg. Nå ble eg glad.

 11. Er ikke din #1 fan, men realitets-vett er noen faen visst at du har!! Digger dette innlegget, og digger deg så sykt for det, de derre «osloguttene» trenger å få høre det mer, at de faktisk ikke tar seg bra ut ass, verken i klesstilen sin eller når det gjelder de jævla tragiske innleggene sine. Takk rene, this made my day!

 12. Kan ikke si at jeg er så fan av deg, men dette innlegget var bare akkurat perfekt! Hver gang jeg leser på bloggen deres, blør ørene og øynene mine.

 13. sykt bra innlegg, noen trengte virkelig å sette de rævslikkerne på plass.
  veldig bra at du fikk med det ¨50kg, hold deg unna stranden¨ innlegget, men synes du kunne spart deg for å disse bryna og klesstilen dems 🙂

 14. Er det mulig, takk Gud for at noen satt deg guttene på plass. Det er virkelig historisk. Forsette å gjøre det du driver med. Det sette folk til rette.

 15. Hahahahahha helt sykt bra! Håper de leser alle kommentarene og skjønner pointe 😂 menn skal være menn! De der kan vi kalle vandrende kvinnfolk i feile kropper

 16. dei har brunkrem skille sånn som fjortis jenter har
  og det var veldigt til det og , er jo helt hvit der dei glemte å ta sminke på

 17. Fantastisk bra innlegg! Ler så jeg griner. Trist og se hvordan enkelte gutter er, det de ikke vet er at en jente med noe opp i skallen aldri hadde valgt gutter som dem, ikke for et ligg eller to. For all del gutter, alle kan ha et bra utseende men med engang typer gutter som dere åpner kjeften får man avsmak. Men for all del, vi har alle våres perioder som ung og dum, det blir sikkert mennesker av guttene også etterhvert.

 18. Fyfae kor bra skrevve! Haha ler mæ ihjæl! Han Chris kan holde kjeft med all den her piss praten sin over alt😂😂😂 haha du e en legende👏🏼👏🏼

 19. Du er ikke noe bedre selv siden du legger ut dette her da 😐 det er bare ganske teit av deg…. trodde du var voksen jeg….

 20. Du er ikke noe bedre selv når du legger ut sånne innlegg selv, og legger ut hate innlegg om dem… Det er jævlig umodent… Du bør selv klare å unngå å skrive et sånt innlegg om du er mer voksen enn dem.

 21. Har blitt personlig trakasert av desse gutta. Dei la ut ett bilde av meg på insta-en sin fullanorge og skrev «snakk om å vere hvalross» 50kg er idioti. Du finne faen ikke en jente med store tits og rompe som er tynn og veier 50kg?! Liker.. nei! Elsker dette innlegget du har skreve pga du burne dei idiotene som faen! Fortsett sånn! Har lest 2 blogger i hele mitt men du blir min faste!!!

 22. Liker ingen av bloggene deres. Skriver så mye om hvordan dere vil at alle andre «skal være». Krise at noen menn bruker litt sminke liksom, for det er ikke «maskulint» nok for deg. Det er lov å ha preferanser, og å mislike å gjøre noe selv, men herregud la andre mennesker gjøre som de vil. Både du og Furnesgjengen kan slutte å belære folk i hvordan de skal være.

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.