HAHAHA HVA FAEN FEILER DET EGENTLIG DENNE KJERRINGEN?

Om jeg ikke blogger på lang tid så vet dere hva som har skjedd, har du en syk stalker? 1 min


Har du en syk stalker? det har jeg. Nå er hun blokkert alle steder så nå venter jeg egentlig bare på at hun står på døren. Jeg kjenner ikke vedkommende, men når jeg ikke svarer deg er jeg ikke interessert i å snakke med deg, enkelt og greit. 

Hun har sendt 432423 meldinger før dette, men sånn holdt hun på


Selv om jeg blokkerte henne på Facebook fikk jeg mail…

Til og med på Twitter siden jeg ikke svarte på mail…

OG PÅ YOUTUBE

PSYKOPAT PSYKOPAT PSYKOPAT

Har blokkert henne overalt nå. Om jeg ikke blogger på lang tid så vet dere hva som har skjedd, har du en syk stalker? 

Denne videoen passer perfekt. You blocked me on Facebook, now you gonna DIE

PS: Legg meg til som venn på Facebook om du ikke er psykopat


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Du må da ikke overse henne slik. Hun vil jo bare prate litt stakkar. Må jo svare frøkna 😜 haha. Bare blokke hun på tlf det haha

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.