NYE STUDIER – JENTER MED STORE RUMPER HAR HØYEST IQ

600 jenter i alderen 18-20 tok samme test, 300 av jentene hadde en stor rumpe, de 300 andre hadde en normal rumpe. 1 min


Ny studie viser at jenter med store rumper har høyest IQ.

600 jenter i alderen 18-20 tok samme test, 300 av jentene hadde en stor rumpe, de 300 andre hadde en normal rumpe. Alle de 300 jentene med stor rumpe hadde høyere IQ enn de med normal rumpe.

Testen hadde 100 spørsmål som jentene skulle svare på, i gjennomsnitt fikk hver enkelt rett på 95% av svarene. De 300 andre jentene med normal rumpe fikk i snitt 62% riktig, noe som gjør at jentene med stor rumpe hadde 33% mer riktig, på samme test.

Det ligger i rumpeballene mener forskerne.

Jenter med stor rumpe har høy fettprosent, mens jenter med vanlig rumpe har lav fettprosent. Når man har høy fettprosent blir det produsert dobbelt så mye av stoffet «Leptin» i rumpeområdet enn det gjør hos jenter med normal rumpe. 

Leptin finnes også i celler i hypothalamus, et område i nettopp hjernen, noe som forklarer hvorfor jenter med stor rumpe har høyere IQ. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
30
Fail
Love Love
60
Love
Omg Omg
48
Omg
Win Win
30
Win
WTF
60
WTF
EPIC
54
EPIC
Quiz Quiz
42
Quiz
hate hate
12
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.