NATHALIE VAR ALENE HJEMME NÅR HUN TOK DETTE BILDET, FY FAEN

Når Nathalie Mäntylä var hjemme alene og skulle ta dette bildet til bloggen sin la hun ikke merke til noe spesielt.1 min


Når Nathalie Mäntylä var hjemme alene og skulle ta dette bildet til bloggen sin la hun ikke merke til noe spesielt. Helt til noen lesere hadde gitt henne beskjed om at det er noe på bildet som ikke stemmer. Ser du hva det er?

Hint* venstre side inntil dørkarmen :O :O 

En god grunn til at du ikke bør være alene hjemme 

Trykk liker om du hater å være alene. Trykk del om du tar mye selfies

Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Eg ælska og vær heime aleina og det spøka heime oss åss også
  Der e det prating i gangen sett man på do så kommer det noen og tar i
  Håndtaket ser skygger i klassvinduer + mamma har blitt vekket av noen
  Sei navnet hennes og hundene spring fort tel en plass og ser opp
  Når vi sei ser du personer så ser de opp og der på oss og ser opp igjen så
  Men bare de ikke gjør oss noe så e alt greit ☺️

 2. Er ikke redd for spøkelser gir bare en xtra god grunn til og kose mer har blitt tatt på skulderen og snakket til :svarte bare legg deg: (og alt ble borte) no verktøy har plutselig rørt på seg og kasseroller redskaper og div knivane og hagla i kjellern er urørt bare et spøkelse som ska freeene folk ut men freeke ikke meg ut skremte ei veninne med dette låste opp døra sa hei i e hjemme vi satt oss på stua satt på tven pluseli kjente vi at noe satt i midten av oss slo av litt lys og det va ett baby spøkelse så søtt ho freeka og stakk 😂 men er her for og trøste deg

 3. Folk som mener det spøker hos dem har jo aldri overvåkningskamera med lyd. Jeg vurderer å sette opp det hjemme. Det spøker ikke her så vidt jeg vet. Men med tanke på innbrudd, brann og som sagt det overnaturlige.

 4. Omg!! Det er ikke så forbanna skummelt det der altså!! Jeg selv er ikke redd for slike ting, jeg har til og med sittet i begravelser og hørt de døde snakke som om de fortsatt skulle vært der! Jeg har vært innlagt på et sykehus i Lier ( Buskerud ) der du kunne våkne om natten, av at det sto noen ved sengen din og bare stirret.. Bare be de gå og legge seg, eller be de komme tilbake en annen dag

 5. Sikkert en forklaring der fett på kamera linsa kan faktisk med lys skygge lage en image som det er kjeldene men er mulig det er en forklaring

 6. Så det med engang og ja det finnes noe mellom himmel og jord. Det vet jeg alt om. Men sånt skremmer ikke meg. Har den 6 sans så kan føle nærhet og sende folk videre, men kan kun se dem om de vil vise seg for meg 😎

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.