SLIK FÅR DU GUTTEN ETTER BARE EN DATE

For det første er det viktig at du kler deg som et skikkelig ludder, slik at du er så pen at du ikke trenger å si noe fornuftig. 4 min


1) For det første er det viktig at du kler deg som et skikkelig ludder, slik at du er så pen at du ikke trenger å si noe fornuftig. Ikke vær redd for at gutten du skal møte vil tro noe dumt om deg, de fleste gutter liker horer men ikke alle tør å innrømme det.

Bruk mye sminke. Dette er viktig. Jo mer sminke, jo bedre inntrykk. Eksempler ser du under. Det kan se ut som mye sminke for enkelte, men det er dette gutter liker!

2) Hvis dette er en fyr du møter for første gang, må du huske å fortelle alt om deg selv. Hvor mange barn vil du ha? Hadde du store problemer når du var liten? var du et problembarn? har du pult alt for mange? har du gjort slik at andre forhold har gått til helvete pga du rotet deg borti andre sine forhold?

Ja det er viktig at han får høre dette på FØRSTE date.

En gutt vil vite alt om deg, og jo mer du forteller jo mer vil ha kunne stole på deg. Om du sier du har pult 100 stykker vil han bare tenke «wow, hun må være god i sengen» og ikke at du er løs liten hore. Har du stjålet noe? tar du dop? er du en løgner? uansett hva du er forteller du alt slik han vet hvor ærlig du er. Dette er viktig på første date.

3) Kribler det i magen din? pga det er første date? alkohol er løsningen. Drikk deg så full at du ikke skjønner en dritt. Sett deg i en taxi og nervene vil roe seg. Når du ankommer møte-stedet vil han falle for deg på sekundet.

Alle gutter elsker å se en full jente med null kontroll.

Hvorfor? gutten må ta vare på deg da, og han vil føle seg som en gentleman. Det gir han sommerfugler i magen samtidig som du kan si så mye drit du bare vil om han, uten at han bryr seg, du er jo full.

4) En annen ting som er utrolig viktig, er at du er over-entusiastisk over ALLE de fantastiske tingene dere har til felles. Om han sier han liker fotball bør du skrike «JEG OG«. Dette gjelder alt han sier, uansett om du ikke liker det han liker, bare si du liker det samme. Det går helt fint å lyve. De fleste gutter liker jenter som lyver, hvorfor? fordi gutter tenker du er en skitten, skitten jente.

Så uansett hva han måtte like, liker du det samme. Uansett!

5) Eksen din. Et veldig viktig tema på første date. Fortell han gjerne om alt fra hvorfor dere slo opp, til sexlivet dere hadde. Hvorfor skal du fortelle om eksen din spør du? fordi da vet han hva han kan gjøre bedre. Gutter elsker å vise hvem som er best.

Du kan faktisk ta med deg eksen din på første date slik at den nye typen din får hilse på han. Det gjør du som du vil, men husk å fortelle alt mellom himmel og jord, angående det forrige forholdet du hadde.

6) Om han ikke skriver tilbake til deg etter denne daten er det høyst sannsynlig fordi mobilen hans er på lydløs, eller at den har gått i stykker, eller at han tilfeldigvis ikke ser når du ringer. Derfor må du bare ringe som faen. Send flere tekstmeldinger i timen, slik at han kan se du elsker han.

Da vil han i hvert fall se at du er interessert, når han ser han har 98 ubesvarte anrop og 151 nye meldinger fra deg på mobilen. Om han ikke svarer deg på flere dager bør du gå på døren med roser. Han vil se på deg som verdens beste jente.

Det er da han ser du er den rette for han.

7) Om han ikke er hjemme og ikke tar telefonen, ikke svarer deg på sosiale medier som Facebook osv, bør du spørre foreldrene hans, om de har Facebook så klart. Om de ikke har Facebook bør du finne nummeret til foreldrene på 1881 å spørre hvor han er.

Bare si det er viktig og at du må få tak i han. Du kan gjerne lyve å si en eller annen person holder på å dø om du ikke får tak i han. Selv om det er foreldrene hans vil nok de forstå du bare elsker sønnen deres, når de senere får vite at du har prøvd å få kontakt med han.

8) Om ikke noe av det heller funker og du ikke får kontakt med han kan du gå til en av dine tidligere sexpartnere å spørre de om dere kan ha sex i sånn 1 minutt, slik at du skal ta noen selfies som du skal sende denne nye gutten som du så gjerne vil bli kjent med.

Send han et sex bilde og skriv «miss you«, han vil med en gang tenke «jeg vil ha hun, nå«. Han vil etter et par sekunder ringe deg eller sende deg en melding og du vil føle deg så utrolig lykkelig. Takk meg om et par år.

LIK & DEL


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.