ER KJÆRESTEN DIN UTRO? HER ER 20 TEGN DU BØR LESE OG FORSTÅ

Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør din kjære noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under Her er 20 tegn på at din kjære er utro.4 min


Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør din kjære noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under

Her er 20 tegn på at din kjære er utro.

1: Om h*n sier «Hei» til andre, eller ser på andre mennesker.

2: Om h*n «Poker» andre på Facebook

3: Om hun sier nei til å suge deg eller han sier nei til sex etter jobb. Sier hun nei er det fordi hun nettopp har sugd noen, og sier han nei er det fordi han har hatt seg med noen på jobben. 

4: Om h*n ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 

5: Om du ikke får være med på toalettet når h*n skal på do. Høres kanskje rart ut men når man er alene på toalettet kan h*n skrive skitne meldinger til andre uten at du vet om det.

6: Om h*n sover med undertøy om natten, dette er for å skjule at h*n lukter reke mellom beina. Rekelukten kommer av seksuell omgang (som du sikkert vet) og sover h*n med undertøy er det for å «skjule» lukten fordi h*n ikke har dusjet etter å ha vært utro.

7: Om han ikke snur seg når det er damer i undertøy på tv, samme gjelder omvendt.

8: Om hun har en dildo. Dette fordi dildoen minner hun om en annen persons pikk. En kvinne kjøper som oftest en dildo i samme størrelse med den pikken hun har vært borti / utro med. Er dildoen større enn din pikk er det bare til å spørre hvem hun holder på med.

9: Om hun liker bilder av andre gutter på Facebook, eller han liker bilder av andre jenter.

10: Om du ringer h*n og du ikke får svar innen 10 sekunder, tro meg, han eller henne har sex et eller annet sted. 

11: Om typen din sier nei til deg når du spør om han kan kjøpe en jakke / bukse til deg når dere er på et kjøpesenter. Eneste grunnen til at han sier nei er fordi han har brukt nok penger på en hore dagen før. 

12: Om dere er ute og typen din treffer på noen han sier han kjenner og han klemmer en jente, så har han hatt sex med henne, det er 99% sikkert, hvorfor skulle han ellers gitt en annen jente bortsett fra deg, en klem?

13: Må h*n jobbe overtid på jobben? NEI. Det er ingenting som heter overtid. Eneste grunnen til at h*n må jobbe overtid er fordi h*n er utro med en av kollegaene, det er ikke pga mer penger, men derimot SEX.

14: Om hun skriker til deg når hun har mensen. Det er ikke fordi det gjør vondt, men fordi hun vil at mensen skal gå over så hun kan ha sex med en hun går bak ryggen din med. Hvorfor skal hun skrike til deg som er kjæresten? jo, fordi hun vil ha sex og du går henne på nervene.

15: Sover h*n ikke inntil deg i sengen? det er fordi h*n skulle ønske det var en annen person i sengen og IKKE deg. UTRO, utro, utro!

16: Guttekveld? jentekveld? NEI. Det er ingenting som heter gutte eller jentekveld. Guttekveld betyr gangbang med en annen jente og jentekveld betyr orgy og klamydia. 

17: Legger du ut bilder på Instagram eller Facebook? om kjæresten din ikke er den første som liker bildet ditt er det nok fordi h*n synes du er stygg, h*n føler seg flau over deg. 

18: Snapchat. Ingen som er i et forhold bruker snapchat. Snapchat er stedet hvor din kjære sender dirty snaps når du ligger å sover.

19: Om dere ser en film sammen og det kommer en sex-scene, om du ser henne LER av det, vel….det er kun fordi hun har bilder i hodet av en samleie hun har hatt bak ryggen din. Spør henne hva som er så jævlig morsomt. Jeg kan garantere deg at hun blir stille…

20: Om du kommer hjem etter å ha vært borte fra typen og han har fått kloremerker. Du spør han hva som har skjedd og han svarer «den jævla katten oppi gaten» – eller lignende. Ehhh nei…

Er du imot utroskap deler du dette videre / trykk liker under

Følg meg / add meg på Facebook ved å klikke på bildet under


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hahaha har lest mye dumt i denna dumme bloggen din, men akkurat detta tok kaka hahaha om man sier hei til andre så er man utro?? Hahaha

 2. Liker hvordan du får de vanligste tingene til å virke som at h*n er utro. Hva om h*n blir kåt som faen av å se et bilde av bestevennenen din, ifølge bloggen din betyr nok det at h*n IKKE er utro.

 3. Hvis man lukter reke nede i underlivet etter sex eller før sex så er noe gale er nede ved PH verdien 😉
  Forresten skal ikke hun/han få lov å gå på do alene? å beklager men jeg har jentekvelder ofte å de inneholder sladder,musikk,spilling,alkohol,ut på pubber 😉 off nei håper virkelig ingen tror på dette for ingenting stemmer…Teiteste jeg har lest.

 4. jeg digger at folk vil ha kilder 😂 det som er latterlig her er at det er folk her ute som tenker sånn. Jeg dævva! Mucho funny yes!

 5. detta stemmer ikke i det hele tatt. Hvis det var sånn så kunne ingen hatt kjærste da!
  Hvis det er sånn du er i ett forhold, da tror jeg du er fryktelig slitsom å være med! Hahah «hvis man ikke har tlf på høyttaler når man snakker med andre i nærheten av kjæresten så er man utro».hahahhhha !!
  Altså jeg er hvertfall ikke Interesert i å høre på alt det min kjærste snakker om i tlf hvertfall. Hallo ikke akkurat sånn virkeligheten er. Ja noen er sånn, men det gjelder ikke alle sammen. For her drar du alle over en kam. Ekstremt sjalu folk tror dette! De vrir å vender på ting, å tror kjærsten er utro til en hver tid. Personer som tror dette har et ekstremt dårlig selvbilde å skjønner ikke helt hvorfor denne personen er sammen med deg. Ha bedre tro på deg selv. Da får både du å kjærsten din det bedre, å kanskje forholdet varer !!

 6. De av dere som sitter der og gremmes foran pm – skjermen og IKKE SKJØNTE at dette var en fleip (en jævlig god en og :p ), dere burde komme dere ut i dagslys og lufte hjernen litt :p

 7. Jaja, da fikk vi svaret på at det finnes mange dumme, ignorante og uvitende mennesker i Norge. Jada, Rene er en real idiot, men de som skriver kommentarer på bloggen her, er værre.. At folk ikke vet at dette er kødd og satire, er for meg en gåte. Hva som får folk til å tro at idioti som dette, er seriøst? Herregud, ikke gi opp skolen kids!

 8. Er ikke noe som heter overtid? Da har du ikke jobbet mye gutten min, overtid er veldig vanlig for mennesker som ønsker å kunne jobbe litt ekstra hardt for å få noen kroner ekstra i lommen så man kan unne hverandre det lille ekstra

 9. Sånn serr folkens? Tar dere ikke ironi i noen ting.. Haha alt det der er jo bare kødd xD. Så relax resten av kvelden deres og ikke heng dere så mye oppi alt 🙂

 10. Hehehe, vet ikke om jeg skal le av bloggen eller de som ikke skjønner at dette er rein morro og ironi 🙂

 11. Haha, d at du har komme på de her grunnan syns æ e helt fantastisk! Sku ønsk æ va så kreativ.
  flire t æ skrik xD for d her va rett å slett genialt !

 12. Dummeste menneska i norge samla seg på et kommentarfelt her ser jeg. Går det an å være så dum at man tar det her seriøst? Er jo en jævla satire, en ‘parodi’, en spøk, gjør narr.

 13. Au da, virker som både jeg og mannen min har store problemer… 😉 Vi harver nok over alt som kommer i vår vei! Festlig innlegg, det værste er vel egentlig at det finnes folk som ser på disse punktene som tegn på utroskap, så selv om dette er ment som satire fra din side finnes det dessverre paranoide folk der ute som tar dette på ramme alvor! Vet ikke om man skal le eller gråte på de folkenes vegne… det er jo litt synd på dem i grunnen.

 14. LOL. Om eg poke andre eller seie hei til andre e eg utro då? Omg, Ta deg sammen! Snapchat e min mest brukte app.. e ikkje utro selvom man bruker snap. Og eg lika godt å få lov te å ha privatliv på doen, drar som regel ikkje med meg besøket eller typen inn der. Han drar heller ikkje med meg på do. Og trust me overtid eksisterer 🙂

 15. innlegggt ditt hjalp meg sykt mye, takk!! Gjorde det slutt med kjæresten min nå, fordi jeg så at han sa hei til en annen jente forrige uke..:'(
  er du dum?

 16. Føler meg smart eg når eg leser kommentarene til folk hahah. Digger deg René!
  Det sykeste er at en ex av meg oppførte seg nøyaktig sånn som du skrev her. Han mente til og med at eg hadde knult buss sjåføren på bussen på vei hem en gang. Det forholdet varte ikkje lenge for å si det sånn! x) måtte gå i joggebukse på 17 mai fordi at andre gutter ikkje skulle se på meg.. så det finnes faktisk så hysteriske mennesker!!

 17. Syntes innlegget var morsomt jeg:-) humoristisk, alle skjønner jo ikke det seff da. Hva heter snapchaten som bildet er screanshota fra?

 18. Folk i dette kommentarfeltet er virkelig stokk dumme i hodet. Selvfølgelig er dette tull😂😂 Så mange idioter på ett sted, jeg blir flau

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.