KRISTINE (19) SKULLE BARE TA ET SELFIE, (HOLY SHIT)

Kristine Fjeld (19) fra Akershus har tatt dette bilde av seg selv på badet. 1 min


Kristine Fjeld (19) fra Akershus har tatt dette bilde av seg selv på badet. Det hun selv ikke merket før etterpå er noe av det sykeste jeg har sett i hele mitt liv. Jeg fikk selv frysninger når jeg så det, fy faen. Når du ser det vil du aldri ta selfies igjen.

Følg / legg meg til på Facebook

Trykk liker for å få ekstra hjelp.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Helt ærlig. Er dette her som den kjolen som fucker opp alt i huet eller? Skjønner ikke hvor og hva skal se etter. Kan noen fortelle?

 2. Vi har nå sittet en hel gjeng og studert og vi er helt enige om at det ikke er noen ting i veien med bilde. «Kuken» bak henne er kun hennes egen skygge av albuen og dette er naturlig iogmed at lyset kommer ovenfra. Den hvite «skyen» nederst er bare skit- noe som er der pga dårlig vask. Venstre side er kun gjenskinn, noe du forstår pga du ser doen. Itillegg ser du at hun har dratt opp puppene når du ser det hvite skillet der 🙂 noe jeg har oversett?

 3. herriiigud, sittet å stirret på bilde en stund nu, men finner det ikke. Bare det er noe rart med hele bildet..! Faaaen då, kan itte noen fortelle?

 4. Om jeg ikke ser feil så holder nipplene henne på å falle ut, spesielt på ene siden, vist det er lys/rosa nippler hun har som er realistisk som blond? eller den skyggen bak som er creepy??

 5. hvis jeg ikke tar feil er det ikke en dritt i veien med bilde. Rene later som det er noe sykt på bildet for å tiltrekke seg mange visninger på bloggen, hvor folk prøver alt de kan å finne noe som ikke er der. Itillegg er han så sleip at han helt garantert sletter alle kommentarer som vil avsløre han eller sier han imot, så tviler på at denne kommentaren blir postet.
  Enten det eller så skulle jeg gått til specsavers.

 6. tror det er et fjes eller no i den rosa veska til høyre side.. Er ikke sikker, men hvis du ser nøye og zoomer inn.. Så det det jævla skummelt ut😰😰

 7. skjønner ikke en dritt har sett på det bilde i halv time ser bare den hode skyggen mannen med jån
  er det noe annet mer?

 8. Skjønner fint lite av dette. Seriøst, hvis du ikke forteller folk senere hvafaen som var gale, blir eg sprø. SKJØNNER INGENTING.

 9. På jentas høyre lår er det en hvit skygge (sannsynligvis egentlig tannkremflekker på baderomsspeilet) og denne skyggen ser ut som et psycho ansikt. Det er altså låret på den siden hvor armen hennes er tatovert.

 10. til høyre. ser ut som en død person eller noe som ligner annabelle ligger på den rosa vesken hennes

 11. Det er noe i den lilla veska helt til høyre?? Et dødt hode eller noe xD Også er det noe på bored rett ovenfor der igjen, men klarer ikke helt se hva det er :p

 12. Er et rødt og et blått «ulveøye» og snute på hennes høyre «vårt venstre» lår rett under shorts kanten:)

 13. idioter hele gjengen, bilde er jo redigert.. så trynet til annais.blogg.no, men kroppen til tcmn.blogg.no tror jeg. 100% sikker på at det er anna sitt ansikt

 14. Det er så sykt skummelt. Det er en skummel hodeform mellom bena hennes!! OMFG Hodeforen ser ut til at den er skygge mellom jentas ben eller at Hodeformen stikker bak vasken!!?

 15. Ser ut som en hand så klår hu på leggen så ser du lenger bak så er det en dude bak henne ser svart ut :/

 16. Det er det hvite ansiktet på det venstre låret, men det er bare et skittent speil! Fyfaen hvor dum går det Ann å bli-.-

 17. På rommet til høyre ligger det en rosa kurv(eller noe), og oppe i den ser det ut som om det ligger et lik.

 18. Svartfjes ikke hvit og bedre å se på pcn nede med høyre legg bak det som kan se ut som en hvit hand

 19. Det ser ut som at det ikke e ho som har tatt bildet😂 sikkert feil men det ser ut som at det e nån andre på dein andre sia av speile

 20. På rommet til høyre ligger det en rosa veske/ kurv..og der ser det ut som annabelle ( om det er slik navnet skrives). Men det ser også ut som et lik eller et slags menneske som stirrer på hun som tar selfie.

 21. Ser du på telefonen? Ikke zoom på bilde, men gjør det «lite» så ser dere i dusjen… Venstre delen av bilde..

 22. Hvis du zoomer ut av bilde og fokuserer på venstre side av hun, ser det ut som en person i hvit kappe uten ansikt står å bøyer hode.

 23. Toalett på veggen,(speilvendt),plus håndkle på veggen,øverst til venstre (speilvendt) ,men de avspeiler seg egentlig pga lukket skyvedøren til dusjen i hjørne (som er vanskelig å la merke til) så det er den døren som får toalett og døren til å reflektere!:) H*n som synes det var skummelt,er fordi h*n ikke har oppdaget døren og tror det er veggen som avspeiler alt det, eller at det står noen der oppe,i drakt eller noe…😂👿

 24. vis dere ser i den røyken der, vis du fokuserer på røyken så ser det ut som en jente eller mann så ligger med munnen åpen….

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.