HELGENS UPDATES

Det ble en god del folk til slutt og det ble jævlig sykt. 2 min


Satan i helvete. Nå er jeg endelig i fin form til å kunne oppdatere dere. I helgen var det vors og nach på Hotel Norge. Det ble en god del folk til slutt og det ble jævlig sykt. Etterhvert som folk fikk i seg mer og mer alkohol, noe som vi faktisk ikke gikk tom for (gratis drikke til alle som ville ha) så var det noen som ikke klarte å ha kontroll. 

En kjerring (nevner ikke navn) gikk inn på badet, lå seg ned og hadde sex med en fyr (nevner ikke navn) og det kunne alle fint se ettersom det var åpent inn til badet. Og nei, det er ikke noe big deal at de hadde sex, men det som er BIG DEAL er at når hun kom ut fra badet, så gikk hun rundt NAKEN, så sier venninen at hun kan ikke ha sex med fremmede når samboeren sitter hjemme (DAYUM)

Det var en del gamle folk i 6 etasje hvor vi hadde leid suiten, og på veien ut av rommet når vi skulle ut på byen, så spør en som heter Inger et gammelt ektepar «Håper du har husket viagra» – hun gamle damen svarer med «nei, det er 20 år siden jeg har sett noe der» – Hahaha.

Vi gikk ned på Metro og det var jævlig bra med liv der. Det tok liksom aldri stopp på alkoholen, hodet var fucked up. Klokken 03.30 eller noe når alt var stengt gikk vil til hotellet igjen.

Jeg snakket med han i et lite minutt, og så slapp han inn alle sammen. Så det må jeg faen takke de som jobber der for, at vi fikk lov å ha nach med en god del folk kl 03.30 om natten, you guys ROCK my nuts. 

De siste folkene gikk i 0700 tiden. Det så ut som et BOMBET HOREHUS. Det gikk over 3-4 timer på å rydde opp i alt sammen. Men men, ellers var det jævlig bra!

Kunne fortalt så mye mer, men du måtte nesten bare vært der. 

Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, det glemmer jeg alltid når jeg har drukket.

Meg og Sandra

Suiten

vi blogges 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.