HVER DAG ER EN VALENTINSDAG I ET SKIKKELIG FORHOLD

Er du i et skikkelig forhold er hver eneste dag en Valetinsdag.2 min


Nå er det bare 2 dager igjen til Valentinsdagen, en dag de fleste av dere som er i et forhold har ventet på. De siste dagene har jeg sett utrolig mange statuser på Facebook der folk som er i et forhold, skriver de gleder seg så utrolig masse. 

Denne dagen har de ventet på så lenge, de skal få roser osv. For det første, ro litt ned? for det andre er Valentinsdagen oppskrytt, hvorfor? fordi det er ikke bare en dag i året dere skal være lykkelig som kjærester. 

Er du i et skikkelig forhold er hver eneste dag en Valetinsdag.

Et år består av 365 dager, det vil si at dere skal være lykkelig 365 dager i året. Det vil si 8765 timer, eller 525949 minutter, 31556953 sekunder. Om du gleder deg så utrolig mye til en dag i året er det noe som ikke helt stemmer.

Her er et par statuser fra Facebook.

Ventet i snart et år

Gleder seg til roser, sjokolade og filmkos

Jeg skulle nesten tro at dere alle sammen var i et ulykkelig forhold, men den 14 februar, altså en gang i året, ja da må dere være lykkelig med hverandre, at dere på noen som helst måte kommer til å såre hverandre, det er i dag forbudt.


Er man i et forhold, har man en kjæreste man faktisk elsker, så burde hver eneste dag være fylt med kjærlighet, ikke bare en dag der man må glede seg til dagen kommer. Man burde ikke bare gå på kino, få roser eller kose seg med et glass vin i sofakroken en gang i året. Gjør hver dag til en dag du aldri vil glemme, ta vare på hverandre. 

Legg meg til på Facebook HER HER HER

Happy Valentine

Trykk gjerne på liker knappen under om du er enig <3


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.