3 LESERE FÅR HVERT SITT SOLKORT PÅ 1000 KR, DELTA NÅ

Lyst å bli litt brun i dette dritt været? jeg har nettopp kommet hjem etter å ha tatt 2 timer med solarium 1 min


Lyst å bli litt brun i dette dritt været? jeg har nettopp kommet hjem etter å ha tatt 2 timer med solarium (ja, jeg er syk) å tenkte det var på tide med en skikkelig konkurranse som varmer (LOL) . Hvem vil nå ikke være brun og deilig?

Det eneste du må gjøre for å delta er:

Skriv inn ditt fulle navn i kommentarfeltet under

Lik min fanside på Facebook HER

3 vinnere blir trukket ut på onsdag som kommer kl 19.00, GOOD LUCK!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. SATAN JAAAA! HAHA DU E BÆST!<3
    ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND ANDERS STRAND

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.