HER ØDELEGGER JEG EN DESIGNERVESKE TIL 8000 KR (VIDEO)

De siste dagene nå har det vært mye snakk i media om dyre designervesker som drittunger på 15-17 år kjøper til en pris av opp mot 15.000 kr. 1 min


God kveld alle snuppiser. De siste dagene nå har det vært mye snakk i media om dyre designervesker som drittunger på 15-17 år kjøper til en pris av opp mot 15.000 kr. Dette kjøper de fordi man blir akseptert? akseptert av hvem? hva skjer om du ikke kjøper den vesken til 10.000 kr for eksempel?

Folk må slutte. Du er 15 år, når jeg var 15 år ble jeg glad for en skolesekk til 299 kr. Ungdommen nå til dags er helt forbanna på trynet. Kun fordi en person har en dyr veske eller jakke, så skal alle andre ha det samme, er det så kult? nei.

Den vesken eller jakken du betaler 10.000 kr for, den kan du få helt identisk til 499 kr, bare uten logoen (merket) på produktet. Kjøps-press meg i ræven. Du er like mye verdt om du ikke har noe til flere tusen kroner, du er ikke en taper fordi du vil bruke pengene dine på noe annet. Det er heller ikke regel som sier at fordi noen på skolen din har kjøpt en dyr veske eller jakke, så MÅ du gjøre det samme for å passe inn i «gjengen»

Foreldrene som lar barna få så dyre produkter er like blåst i hodet. Selv om dine foreldre har mer enn nok penger, så er det bortkastet med penger. Sjekk ut videoen under. Ja, jeg kjøpte en veske til 8000 kroner, bare for å ødelegge den. Hvorfor, spør du? fordi det er bortkastet med penger. You get it…

Legg meg til som venn/ følg meg på Facebook

Kilder: TV2 og TV2


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.