THEA ER SINGEL, MEN DANIEL MENER DE ER SAMMEN, EPIC FAIL

Dette var litt av en samtale kan jeg fortelle dere. Her har vi en jente som mener at hun ikke er i et forhold, men typen mener det motsatte. 2 min


Dette var litt av en samtale kan jeg fortelle dere. Her har vi en jente som mener at hun ikke er i et forhold, men typen mener det motsatte. Hun spør etter råd og tips, samtidig som han begynner å spamme innboksen min med meldinger pga han vet at hun har skrevet til meg (hun hadde skrevet det til han) så jeg måtte prøve å holde meg saklig, ellers ville dere aldri fått denne samtalen i dag. 

Håper alle dere får en fin dag, og for all del, lik og del videre

Og her kommer han…

Han har et forslag…

So what?

En poke er flørting?

Nei, Thea sover ikke…

 

En liten hva?

Elsker bloggen (daah)


Etter 5 minutter….

Nå får vi avslutte

Har vi en avtale…


Lol…


The end…

Legg meg til som venn på Facebook, TRYKK HER HER HER 

Poke meg på Facebook, jeg elsker å poke folk. Poker alle sammen tilbake. Trykker på liker knappen under om du vil at jeg skal poste flere samtaler.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.