SATT PÅ WEBCAM PÅ SKYPE MED EN JENTE, NÅ ER JEG LEI MEG

Denne samtalen er fra Skype, hvor jeg i natt satt på webcam med en deilig jente. Men for å være helt forbanna ærlig med dere så angrer jeg på det. Bare les, så forstår du.1 min


Denne samtalen er fra Skype, hvor jeg i natt satt på webcam med en deilig jente. Men for å være helt forbanna ærlig med dere så angrer jeg på det. Bare les, så forstår du.

Rosa sladd er henne, jeg er den lyse fargen. 

Samtalen over valgte jeg å poste for å vise dere at dere ikke må dømme andre før dere blir bedre kjent med personen. Jenten jeg snakket med i natt på Skype hadde jeg desverre ingen anelse om var DØV. Så feil kan til og med den beste ta, i dette tilfellet, meg.

Jeg trodde ikke blonde kvinner som var deilig kunne være døv, men nå vet jeg det. Håper alle har lært av mine feil, fordi jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle svare henne etter at hun skrev hun var døv.

Som dere ser så svarte jeg noe så dumt som at «Det tordner her, tror nettet er ustabilt så kan være jeg forsvinner» – herregud så patetisk av meg. Aldri døm andre, selv om en jente er deilig kan hun være døv.

Trykk her for å legg meg til som venn på Facebook 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Du vet det kan være fake webcam, har gjort det på omegle lzm, settet inn en video av en fin dame å køddet med folk, det kan være hun/han» gjør det bare på skype. Neste gang du snakker med henne be henne om å vinke elns

 2. U stupid: Tror du jeg er dum? tror du jeg har en IQ på 10? jeg har henne som venn på facebook, men jeg visste vel for faen ikke at hun var døv. Men som sagt, man dømmer ikke andre før man blir bedre kjent med vedkommende.

 3. Du virker belt blast i hue Rene:p kan ikke farsta at sanne klyse gutter som deg tjener penger pa Andre sin bekostning. Håper du lærte noe. Of at du ma prove deg pa damene til Andre fordi du ikke får deg dame selv sier vel nokk om deg. Blur flau av og vere norsk nar jeg see at folk see opp til mennesker som dette.

 4. Sofie, han får jo damer selv han da, både single å damer i forhold vil jo ha han, sier jo litt det. Sier ikke noe om han, de snakker jo med han og, de som velger og svare han eller skrive til han i det hele tatt 😉
  Digger deg Rene.

 5. Jada, de eneste damene han får er noen våte mus full i sykdommer som ligger med alt de kommer over! 🙂 Morsom blogg som får meg til å smile av og til men fy faen så tett i skallen både du og de du har kontakt med er! 😉

 6. «Trodde ikke blonde, deilige kvinner kunne være døve» virkelig? Tror du alle døve er stygge? Det er så jævlig patetisk av deg å si sånt. Håper du brenner i helvete.

 7. Off da! 😛 du må ikke bli flau, og det er noe vi døve opplever hver dag, å bli dømt. Så du er ikke den eneste 🙂 det som er verst er at man blir vant til det..

 8. Trodde du virkelig at alle døve er stygge? :O Men jeg syns hun burde ha sagt i fra med en gang når du ba henne si noe. Så jeg syns egentlig ikke det var din feil at det gikk som det gikk med samtalen. Du bør likevel chatte med henne igjen, sannsynligvis har hun sett bloggposten din likevel 🙂

 9. Du skriver legg meg til venn på facebook, men når man sender det står det at du ikke kan motta flere venner. Hvorfor?

 10. Skjønner rene, er jo jævlig irriterende å chatte med noen så sierde ingenting… Men som sagt han kunne gjort ting litt anderledes enn han gjorde! Men nå har han lært. Å til dere som sitter bak skjermen å slenger dritt til rene, kan dere ikke heller være litt tøffe å si det face2face til han så kanskje dere får et bra svar…

 11. Ja! du har IQ på 10 som bruker bloggen din på å dømme ei jente fordi hu var døv!
  Du må jo være helt lost in space! til å med IQ på 10 er for mye for deg!
  LOOOL!

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.