HAN BER MEG GI FAEN Å POKE MARITA, SÅ SKJER DETTE

En poke betyr for meg "eey" men desverre tar noen det litt for seriøst. Uansett, her er en ny samtale til dere.2 min


Som de fleste vet så er ikke en poke på Facebook noen big deal, er det? de fleste som klikker ser på en poke som en «flørt» det gjør ikke jeg. En poke betyr for meg «eey» men desverre tar noen det litt for seriøst. Uansett, her er en ny samtale til dere.

Håper dere liker capslock, det gjør markus. Enjoy

Han følger mine offentlige innlegg, herregud


Ihvertfall, samtalen fortsetter

Tenke meg det? (ja, det er jeg som er idioten)

Det er jo han som skriver til meg?

Han skal snakke med Marita


Han insisterer, han er sint

Jeg sletter ikke noen som helst, derfor spør jeg henne

Lol……

Blir det for dumt? 

Blokkert my ASS

Fikk desverre ikke noe mer etter det.

The end…

Legg meg til som venn på Facebook, trykk her 

Poke meg på Facebook, jeg elsker å poke folk. Poker alle sammen tilbake. 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Herre min hatt vet du hva hvorfor heller ikke svare i det hele tatt du provoserer så utrolig mmye greitr dem var egentlig ikke sammen men serr det går an og bare back off av og til. Jeg liker bloggen din men slike innlegg som dette bliir jeg bare sint for haha.
  men serr hadde jeg vært deg hadde jeg ikke brydd meg ikke svart han heller

 2. Jeg elsker di Memmene dine. Daaamn elsker disse samtalene. Håper du får flære son i nærmeste framtid. De sjalue folka der er bare så idiotisk humoristisk. Nice!!

 3. Hahahaha fy faen for en cunt han der markus. hahahah ler meg i hjæl av sånne idioter som faen ikke vet hva det betyr å ha ett liv. fy faen for en low life. 😉

 4. Ha ha står på jobb og leser bloggen din.. må holde meg for ikke å le høyt!! Digger bildene du har innimellom samtalen her, utrolig festlig! tragisk fyr han derre Markus.. :/

 5. så syyykt moro med disse samtalene!
  Kan du mye om bæsj? Sjekk ut bloggen vår! Nyttig informasjon for alle og enhver! vi syns det er dumt avføring er tabu! hjelp oss i kampen om å dele informasjon

 6. hahaha for en dusjbagg ler så jeg griner ^^ jeg visste ikke ann aat det gikk ann og bli så så sjalu med en du ikke dater eller er sammen med <3 og ho har gitt han rødt kort <3 hahhahahahah. så sender ho det bilde til deg med fuck markus og du sender det til markus + no replay ahahahhahahha

 7. Dette er det mest geniale innlegget jeg har lest på lenge! Antar du storkoste deg i chatten med han Markus, for han klikker usaklig i vinkler over en ooke linsom. Setter sjalusi i et flott perspektiv må jeg si :p KEEP UP THE GOOD SHIT! :’D

 8. jeg syns blogggen din er kjempe spennendes å lese 🙂 bare fortsett å skriv og dritt i stygge kommentarer <3 du er den bloggen jeg leser for å få opp humøret mitt 🙂 vil bli som deg som kan skrive sånn at folk får en fint smil i ansiktet hele tiden av å bare tenke på bloggen min 🙂

 9. Hei :). Sone innlegg må du bare ha meir av:D. For det er jo morsome. At noe tar heilt av bare på grunn av ein pokker. Er jo tragisk xD.
  Ha ein fin dag Rene

 10. RENE!!?!?!? Mener du virkelig at poking ikke er flørt? Nå som jeg trodde vi hadde noe på gang( over 100 pokes)… betyr det ingen ting for deg?? :`( jeg som virkelig følte det gikk bra mellom oss.. :`(

 11. Hadde du Vært slik med dama mi, i mens vi er sammen ville du personlig få hilse på meg skal jeg love deg 😉 men om det er over med dama kan du gjøre hva du vil så alt i alt. Fuck markus

 12. Jeg kunne nok vært bestemoren din, men dumpet tilfeldig innom og leste denne «samtalen». Holdt rett og slett på å le meg ihjel, ser en snakker om å tisse på deg, jeg tisser snart på MEG pga. krampelatter.
  Heng on!

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.