NÅ ER DAME UNDERTØY FOR MENN DET HOTTESTE PÅ MARKEDET

Stadig flere menn hiver seg også med på bølgen av sexy undertøy, og takket være en ny butikk som kun selger sexy undertøy til menn kan du få deg drømmeoutfiten! 2 min


Det er ikke bare damer som er besatt av sexy undertøy. Stadig flere menn hiver seg også med på bølgen av sexy undertøy, og takket være en ny butikk som kun selger sexy undertøy til menn kan du få deg drømmeoutfiten! Det australske merket Homme Mystere startet i 2008. Nylig startet de å selge over nettet, og trenden har tatt av i både Sverige og Danmark.

Men også norske menn har fått øynene opp for det trendye undertøyet. Mens kvinner alltid har hatt et stort utvalg av undertøy, har menn hatt ganske triste alternativer. Men nylig kom produktene til Homme Mystere ut på nett, og har nå tatt av i over 30 land, inkludert Sverige, Danmark og Norge.

Undertøy for menn er en veldig udefinert kategori, som ofte blir sett på som lite spennende av voksenbutikker. For vanlige butikker er det rett og slett for konfronterende, forklarer Homme Mystere sine grunnleggere.

«Et voksende antall mannfolk oppdater nå komforten av vårt lette og sexye undertøy for menn», forklarer de videre. Butikken tilbyr en lang rekke med blonde-boxere, tangaer og til og med BHer for menn. Det hele ser ut som kvinneundertøy, men er designet spesielt for menn.

«Vårt mål har alltid vært å tilby et alternativ for menn, basert på fysikken deres fremfor seksualiteten deres», forklarer selskapet på nettet. Kundegruppen deres er gifte menn og unge fra 18 år og oppover, med sofistikert smak.

Han ønsker seg luksusundertøy, men vil gjerne holde sine vaner i undertøyskuffen privat. Han ønsker seg noe nytt og spennende, sier butikken. De retter seg mot både homofile, heterofile, vegetarianere, Høyre-politikere og andre med sans for sexy undertøy.

Så hvis du noen gang er på utkikk etter nytt og spennende undertøy som er komfortabelt for menn, samtidig som du bringer frem den sexye siden i mannen, er denne nettbutikken noe for deg. Det vil garantert gi deg en bli-ny-følelse, å frigjøre deg fra boxershortsen.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
7
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.