JEG KLARER IKKE MER

Rene? hvordan takler du stygge kommentarer og drit du får på bloggen din? blir du ikke sur? jeg hadde aldri taklet det. 1 min


Rene? hvordan takler du stygge kommentarer og drit du får på bloggen din? blir du ikke sur? jeg hadde aldri taklet det. Det er spørmål jeg får fra mine vakre snuppiser (lesere). Og svaret er ganske enkelt, det er noen ganger helt jævlig.

Hardt liv…

Jeg får ikke sove om natten, jeg sitter oppe å griner. Jeg har vondt i magen, føler meg tom innvendig. Livet med stygge kommentarer er helt forferdelig til tider. Men er man blogger må man tåle en støyt eller to, ikke sant?. Jeg ser på meg selv som en sterk person.

Håper alle ser hele videoen før dere sier noe som helst.

Add meg som venn på Facebook i denne tunge tiden (FACEBOOK LINK)


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Vet du kaaaa. fyfaen eg ble skikkelig skremt no! trodder serr på d. haha aldri legg ned bloggen! elsker den<3 beste bloggen <3

 2. Hvorfor ikke blogge om noe som faktisk betyr noe enn bare å skrive om nakne jenter? Er det virkelig alt du bryr deg om?
  Du passer så bra inn i den kategorien som veldig mange gutter havner i «douchebag»
  Det finnes utrolig mange pene og vakre jenter der ute som ikke må vise halve rumpa eller at halve puppen henger utafor.
  «Du minner meg om en player. Du bruker den samme måten å uttrykket deg på»
  «Og at du driver å kødder med andres forhold er skikkelig uvoksent» — jeg har lest en del av de innleggene du har postet om at jenter kaster seg etter deg, det får så være.. Når dem vil kle seg halvnakne for å få din oppmerksomhet…. Hahaha. Ja jeg må le litt der.» for du velger ikke å prate med ei jente som ikke kler seg halvnaken… Du er rett og slett ekkel!
  Slutt å kødd med andres forhold. Det er ikke kult altså. Og bare fordi bloggen din er så populær betyr ikke at du kan kødde med hvem faen du vil.
  Hvertfall ikke når du poster meldingstråder fra de du kødder med. Det er personangrep uansett om du ikke viser navnet dems. Tenk på det.
  Du liker ikke å få negative kommentarer?? Nei, så slutt med å kødde rundt med uskyldige mennesker.
  Håper du liker innlegget mitt Rene!
  Jeg er å finne på bloggen:
  altjegmener.blogg.no

 3. altjegmener.blogg.no, Det er en grunn til at du ikke har en eneste komentar på bloggen din!
  Tilbake til Rene. Jeg må innrømme at dette er en av de første gangene jeg er inne på bloggen din (kom hit på grunn av «puppeinnlegget ditt». Men Jeg blir rett og slett trist av å høre hvordan de andre behandler deg, med stygge kommentarer osv. Du er kanskje ikke som alle andre gutter, og det skal du heller ikke være. Du er deg selv, og skal også få blogge/skrive om det som interesserer deg. Er det ikke det en blogg handler om?
  «Hvorfor ikke blogge om noe som faktisk betyr noe enn bare å skrive om nakne jenter? Er det virkelig alt du bryr deg om?», nå bruker jeg NAVN: sin kommentar som eksempel. Dette er jo ikke alt du bryr deg om, men kanskje noe du faktisk interesserer deg med? Om man føler seg støtet av å være på bloggen din, lese innleggene dine osv osv, så har dem ingenting å gjøre her. For meg virker du som en ok fyr, og jeg synes du er tøff som klarer å stå gjennom disse kommentarene.

 4. Hei, meget bra innlegg dette her. men jeg ble mest fascinert av at du hadde en STOR flaske dr.pepper! Hvor kan man få kjøpt det?

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.