HVITE TENNER MED NEGLELAKK? JA, DET ER FULLT MULIG, SE HER

siden hun ikke har tålmodighet å vente på at tannblekingen skal havne i postkassen rådet jeg henne å bruke hvit neglelakk. 1 min


Lotte hadde sett et bilde av meg der jeg holder en god del tannbleking, og spurte meg om tips. Hun ville ha hvitere tenner hun også. Men siden hun ikke har tålmodighet å vente på at tannblekingen skal havne i postkassen rådet jeg henne å bruke hvit neglelakk. Video i bunnen av innlegget

Video under, press play!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.