KAN RØD KONDITORFARGE GI DEG FINT BLONDT HÅR? ER DET MULIG?

Lotte skulle farge håret sitt i dag og hvem kommer hun til for å spørre om hjelp?1 min


Om dere jenter skal farge håret deres pga ettervekst, ville dere brukt skikkelig hårfarge eller konditorfarge? ja, nei, jeg har ikke peiling på hva som skjer med verden, men enden er nær. Lotte skulle farge håret sitt i dag og hvem kommer hun til for å spørre om hjelp?

Riktig, meg. Jeg er ganske så spent på hvordan håret hennes blir seende ut når hun poster bilde. Hun har ihvertfall lagt ut en 11 minutter lang video der hun putter 2 flasker med konditorfarge i håret sitt. 

Her kan du se hele videoen… Samtalen finner dere under (auu)

UPDATE: her er resultatet


Image and video hosting by TinyPic


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.