HUN VILLE FØNE HÅRET I DUSJEN, SÅ ENDTE HUN PÅ SYKEHUSET

Greit at Lotte har gjort en del rare ting jeg har sagt hun må gjøre, men jeg trodde aldri at hun skulle ta med seg hårføneren inn i DUSJEN...1 min


Hei alle sammen, god fredag. Noen ganger kan jeg si tullete ting, men det er fordi jeg håper at vedkommende jeg sier tingene til ikke tar det seriøst. Greit at Lotte har gjort en del rare ting jeg har sagt hun må gjøre, men jeg trodde aldri at hun skulle ta med seg hårføneren inn i DUSJEN…

Nå har jeg bare dårlig samvittighet, fordi hun havnet på sykehuset. Hele samtalen kan dere lese under. 

Jeg beklager virkelig. Lotte har postet bilde fra sykehuset på bloggen sin HER for de som vil lese. Beklager lotte, håper du kan tilgi meg. Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Jeg skjønner du tullet men og si sånne ting som absolutt vil ødelegge for henne er jo ikke særlig smart. Men hun stoler på deg og da kan ikke du si ting som det til henne kanskje hun var stressa og ikke tenkte riktig klokt men det er ingen grunn til og si sånt . Men bra at du sier Unnskyld og har dårlig samvittighet!

  2. du må nesten slutte å gi henne alle de tulle tipsen! det er helt utrolig at hun går på det og vi skjønner at du synes det er gøy, men nå synes jeg du begynner å gå litt for langt. hun er utrolig dum som faktisk fortsetter og gå på de tipsene men nå synes vi det holder og det er lurt og stoppe mens leken er god😊

  3. haha, synnes ikke det hva nå feil med dem tipsan du sa te hu, hu må jo tenk litt sjøl da… når det gikk dårlig 1 gangen så fortsette hu gjerne ikke med det fler gang.. hu lære no aldri! hahaha, du e så nice Rene

  4. Kom over denne via fb og tror ikke helt det jeg leser. Hvorfor i huleste skriver hun på fb når hun både er stressa og har dårlig tid? Greit at tlf er med overalt, men man trenger ikke å ta med tlf i dusjen som hun tydeligvis gjør om hun ikke går ut og inn for å chatte… og toppen idet hele ender hun på sykehus for å føne håret sitt imens hun dusjer.. herre GUUUD!

  5. Hun var jo ikke full «Navn» hun var stresset fordi hun skulle rekke polet; hun hadde nok ikke drukket enda da, dessuten er man ikke særlig smart i tilfellet om man tar med hærføreren inn i dusjen full eller ei.
    Dumt å si det om og om igjen at det er en lur ting å gjlre uansett.. du burde skamme deg»

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.