DRA TIL HELVETTE, HER PRØVER JEG Å SKREMME VEKK REVEN

Jeg begynner å bli mektig lei all den reven som går rundt i nabolaget her om kveldene. Ikke bare er det veldig irriterendes, men også barn blir skremt.1 min


Rev overalt..

Jeg begynner å bli mektig lei all den reven som går rundt i nabolaget her om kveldene. Ikke bare er det veldig irriterendes, men også barn blir skremt. Så det jeg har gjort er at jeg har lagt ned feller slik at de blir tatt, en etter en.

Så kommer jeg til å kontakte akvariet i bergen i morgen så de kan sette disse fri igjen i skogen! 

Der er de ekle revene som plager nabolaget mitt.

Og her går jeg ut, de skal faen ikke plage meg eller naboene!

Men de ser meg, måtte ta av blitsen på kameraet, for en rev er fitte smarte dyr

Jeg måtte gå opp bak noen busker, det er faen ikke så lett som du tror.

Men de følger med, uansett hvor jeg faen i helvette går!!!!

Så man får ikke tak i de horene!

Jeg elsker dyr, men hater rev og ulv og sånne dyr! De bare irriterer!!


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Småvilltreven ferdes over hele norge. Skumle skapninger om man ikke vet hvordan en skal håndtere dem. For å fakke en småvilltrev må du avlede den. Få en kompis til å løpe forbi den, han må være naken ettersom de er veldig gla i naken hud. Etter det løper du etter den, så snart du pakker en finger oppi rompa deres, legger den seg flat. Da får du og dine naboer en god nattesøvn fremover. 🙂
  -Marius
  Kilder: Marius sine 101 naturtips, kap 4 §4.34 Den litt skumle småvilltreven.

 2. Haha!
  Du må jo være dum som sier at det dyret på bildene er rev. Klarer du ikke å se forskjellen på en rev og en hjort??
  Hjort er flokkdyr så ikke rart det er mange av dem.
  Reven – den er liten og rød med hvit tupp på halen..

 3. Camilla: hvis du skal rette på andre, noe det er hekt font om du gjør, så må du hvertfall ha rett selv da.. Det er et rådyr.. Ikke en hjort 😛

 4. Hei, Rene!
  hva tenker du om at det nå finnes bevis for at Caroline Berg Eriksen og ektemannen har skrevet kommentarer i falskt navn på begges blogg? (carolinebergeriksen og suntvett)
  Her utgir de seg for å være leger, ernæringsfysiologer blant annet, går løs på leserne og forsvarer seg selv.
  Har du selv skrevet kommentarer fra andre nick for å forsvare deg selv noen gang?
  Bevis finnes på kvinneguiden forum, under rampelyset/ fotballfrue kritikk

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.