10 TURN OFF & TURN ONS VED MENN, FRA EN KVINNES SYN

Menn som bare snakker om seg selv. Kvinner liker å få oppmerksomhet, og når en mann ikke viser henne oppmerksomhet i det hele tatt og bare snakker om seg selv, er det en slikkelig turn-off. 3 min


En stund siden det er postet et slikt innlegg på bloggen, og siden flere av dere vil ha det, da får dere det. Dette er skrevet av en kvinne som heter Sarina, for renekleveland.blogg.no. Her er listen! 

1. Menn som smatter. Om det er smatting med tyggisen, eller om det er smatting med maten spiller ingen rolle. Lukk munnen din! Det er ingen som liker å høre på smattelydene dine, og spesielt ikke en eventuell partner.

2. Å være for klengete. Om du liker en jente, er det mulig å vise det på andre måter enn å klenge på henne. Gi henne rom og ikke press deg på – kvinner liker ofte det de må jobbe litt for å få, de liker en utfordring.

3. Sterk kroppslukt. Én ting er å lukte mann, en annen er å stinke svette. Bruk deodorant og eventuelt parfyme om du har et problem med svetting. Det er ingen kvinne som vil bli møtt av en vegg med svettelukt når du gir henne en klem.

4. Menn som skryter av inntekten sin. Det er helt greit å tjene mye og ha et luksuriøst liv, men ikke skryt av det på date. Ingen liker en skrytepave.

5. Menn som bare snakker om seg selv. Kvinner liker å få oppmerksomhet, og når en mann ikke viser henne oppmerksomhet i det hele tatt og bare snakker om seg selv, er det en slikkelig turn-off. Vis interesse i det hun har å si, still henne spørsmål om ting du lurer på. Å snakke litt om seg selv er så klart greit, men holdt det på et normalt nivå.

6. Dårlig personlig hygiene. Dusj, skift til rene klær, barber deg fra tid til annen. Det er ingenting galt med å være litt rufsete i kantene, men ikke vær ekkel.

7. Uhøflighet. Mange kvinner liker såkalte ?badboys?, men det er en fin linje mellom å være drittsekk og badboy. Behandle dine medmennesker med respekt!

8. Menn som er slemme mot dyr. Respekt for dyr er en ekstremt viktig kvalitet å ha. Omsorg er gull verdt.

9. Negativitet. Menn som svartmaler alt som skjer i livene deres er ekstremt lite attraktive. Ta ting med et smil, og hold sinnet minimalt. Det er lov til å reagere på ting, men ikke overreager på alt. 

10. Menn som drikker for mye. Denne gjelder forsåvidt for kvinner også: det er ekstremt usjarmerende med fulle folk. Om du er av typen som ofte blir full og prøver å legge an på damer i fylla, burde du slutte med dette så fort som mulig. Slørete tale og dårlig balanse hører ikke hjemme når man skal flørte.

1. Menn det går an å snakke med. Kvinner liker menn som kan snakke med dem om alt og ingenting, og ikke minst menn som kan få dem til å le. Å kunne snakke om alvorlige ting like lett som useriøse ting er veldig viktig.

2. Menn som tar initiativ. Kvinner elsker menn som finner på ting med dem uten at vi må spørre om de vil gjøre noe først, og når menn starter samtalen.

3. Menn som er jordnære. Ingen liker en pompøs drittsekk som tror han er bedre enn alle andre, vær litt ydmyk og ikke tro du er bedre enn alle andre.

4. Menn som ikke er redde for å være seg selv. Klarer du å være deg selv, klarer den du er med å være seg selv også. Ikke vær flau over ting du liker eller misliker, og vær entusiastisk over ting du føler det sterkt for.

5. Romantikk. Romantikk så masse forskjellig, og trenger ikke nødvendigvis å være klisjé og klissete. En mann som tør å fortelle en kvinne hva han føler om henne er skikkelig turn-on!

6. En mann som klarer å holde det ryddig. Å komme inn i hjemmet til en mann som har skittentøy, oppvask og søppel over alt er ikke en særlig god opplevelse. Hold det ryddig og hygienisk, det vil en eventuell partner sette stor pris på.

7. En mann som ikke er redd for å gjøre litt dirtywork. Enkelte kvinner vil ikke innrømme det, men oss kvinner er alltid så teknisk anlagt, spesielt ikke når det kommer til å montere ting. Kvinner liker også godt når menn gjør ting for dem som de helst ikke vil gjøre på egenhånd – som å ta ut søppelet.

8. Menn som åpner dører. Klisjé? Ja. Men de aller fleste kvinner elsker det når menn gjør ting som å holde døren åpen for dem. Det gjør at vi føler oss spesielle, og at vi tenker på deg som en gentleman.

9. En mann som tør å innrømme at han har en mykere side. Om du må gråte fordi en i familien din har dødd, eller av en annen grunn, så synes vi bare det er søtt. Vi føler oss spesielle når du tør å åpne deg selv for oss.

10. En du kan stole på. Vær der for dem du er glad i, og ikke svikt dem du står nærmest. Dette er kanskje et av de viktigste punktene på listen, ingen kvinner liker å bli forlatt når de trenger deg mest.

Skrevet av Sarina N, for renekleveland.blogg.no


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.