DENNE BLONDE JENTEN HATER MEG, SJEKK UT HVORFOR (VIDEO)

1 min


Husker dere melis trikset mitt? Jeg skrev at man kan få lenger hår om man bruker melis i håret. Man trenger ikke kjøpe extensions, man trenger bare en pakke med melis. Jeg liker å dele mine tips med dere lesere, og en som tok i bruk dette tipset er en jente som heter Lotte «ninja» Cornelia, fra Narvik, som faktisk har postet en 7 minutters lang video (se i bunnen av innlegget)

Hvorfor det skjedde det som har skjedd vet jeg ikke. Jeg regner med hun har brukt mer enn hun skal, når jeg fint og enkelt har forklart hvor mye man skal bruke. 

Utdrag fra melis innlegget mitt…

Det finnes en enkel og naturlig måte å forlenge håret ditt på. Melis har en avansert tilvirkningsprosess som gjør at håret får tilbake den tettheten og volumet det en gang hadde. I tillegg vil det forlenges 5 ganger raskere enn hårene du har på musen. Kvinner over hele verden har brukt melis når de vil forlenge håret, etter at nyheten kom.

Melis passer ikke bare perfekt i bakevarer, men også til å forlenge ditt nydelige hår.

How to use: 

Hell melis over håret ditt og gre hendene dine gjennom, akkurat som sjampo. Når du merker at det begynner å klø noe jævlig går du i dusjen og vasker det vekk. Etter et par behandlinger ser du håret ditt har vokst.

Her er videoen hun postet, LOOOOOOOOOL

Følg / add meg på Facebook

www.facebook.com/LyricalProductions

Hun har skrevet et innlegg om meg, les det HER HER HER


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. haha, utrolig at hun gikk på! Alle vet jo at melis og vann blir til glasur. Det beviser på at man ikke kan stole på mennesker ved det første blikk 😀

 2. Haha! At det går an å være så fjern. Alle som har laget melis til muffins og andre kaker, vet at melispulver + vann = kliss. Punktum. Hun her ser ut å ikke ha lest det som sto bakpå pakken før hun åpent den. Æjs! Melis er noe jævlig kliss. Morsomt å se at hun gikk 5 på da 🙂

 3. e dt fette mulig å vær så inni hælvetta hjærneskada ? serriøst xD? rene kan ikke du lag nytt tips der du ska bruke mel, eller plumbo, eller rå olja ? 😛 ho prøve dt sikkert :’D
  å btw du fru sjøldigger, du ser absolutt ikke så bra ut som du sjøl trur :b neppe så mange som vil se ut som dæ 😉

 4. Dåkk kan gjærne kall ho dum, men ho e desverre ikke den eineste! Mange trur på sånne ting som bloggera sei, og ting som står på nette.. Å da e d jævli teit å sei at melis førleng håre. D tvil eg så langt inn i hælvette på at d ikke gjør. Så Ikke kall andre teng vesst man ikke e nå likar sjøl.. Eller uansett ska man ikke kall nån nåkka. Før faen vis at du e voksn og ikke en anna dritunge. Å te dokk som skriv ækle kommentara sjæmmes, å vær ækkel mot folk(uansett om du kjen dem eller ikke) vis bære kor ynkli du sjøl e, plis vær litt voksn folkens, dåkk e ikke nå bedre sjøl
  – ei 15år gammel jenta fra nordland som e olite førbanna!😊👏

 5. eeeeh….som frisør tenker jeg at dette er for sprøtt til å være sant, men vist dette stemmer, husk det er ingenting!!!! Som gjør at håret vokse fortere,,,.,,. Beklager🙀

 6. fy fader. aldri ledd så mye før. er det fuckings mulig?
  så skylder hun på rene når det er hun som ikke følger med.
  og hvis hun skulle bli modell burde hun kanskje ha søkt noen steder? hvis hun hadde søkt mange steder, ville hun sikkert blitt godkjent dersom de synes hun var like pen som hun selv mener hun er…

 7. Vil ønske deg en fantastisk førjulstid, en fin første desemberskveld, i hvertfall det som er igjen av den – og at du koser deg i massevis! Dersom du også trenger litt julestemning har jeg en video på bloggen min der jeg har filmet mitt «julerom» nå etter at alle dekorasjonene er på plass. 😀
  Mange klemmer i fra meg!

 8. Hvis folk leser bloggen hennes, så skjønner dere at alt hun skriver er tull for å få oppmerksomhet. Ingen er SÅ dumme.

 9. Lurer på hvor lettlurt folk egentlig er, som tror at dette er ekte. Di som kaller henne dum, bør faen meg se på seg selv. For ser faen ikke ironi :p

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.