BETALER PENGER TIL DEN SOM KAN HJELPE MEG MED DETTE (VIDEO)

Jeg gidder ikke forklare her når du kan se selv at den forbanna driten ikke vil funke.1 min


Det begynner å gjøre meg forbanna. Jeg hadde i går kveld 7% eller noe igjen på mobilen og jeg har nå 2% igjen med strøm. Jeg har alltid brukt stikk-kontakt som er inni veggen, men nå har jeg fått en sånn bryterboks eller hva det heter.

Jeg gidder ikke forklare her når du kan se selv at den forbanna driten ikke vil funke. Gi meg tips eller send meg meldinger på Facebook, jeg klikker snart.

Ikke fortell at jeg må ta den bryterboksen i veggen osv, jeg skal ha telefonen min i den boksen slik at jeg får strøm. Om jeg skulle tatt telefon laderen i veggen så hadde jeg ikke kjøpt en sånn bryterboks. 

Har fått en del tilbakemeldinger på hva jeg bør gjøre, men ingenting fungerer eller nytter. Kanskje dere som leser har et alternativ eller en løsning.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Er du helt seriøs?
  Du må putte kontakten som tilhører den såkalte «bryteboksen» også kalt skjøteledning inn i en veggkontakt. Dette gjør så «bryteboksen» begynner å fungere – den får strøm (som er nødvendig). Så skal du se at den lyser når du slår på bryteren og du får da strøm til laderen tid – og dermed til telefonen.. Men da må du jo først putte ladekabelen inn i telefonen din.

 2. Du må kjøpe enda en 😀 også plugger du dem inn i hverandre eller en i veggen og den andre i den 🙂 så må du passe på at det er en «O» ikke en strek. hvis ikke kjøper du en 3 meter lang ledning på teknikk f.eks 🙂

 3. Hei! Foreslår at du går på butikken å kjøper 1 boks med peanuttsmør (ja, faktisk) Så tar du å åpner den, så gnir du det over hele stikkontakten og stikkboksen din. Dermed tar du et egg og klekker på den og prøver på nytt om 10 min, funker det ikke da er det bare å ringe elektriker.

 4. Enkelte ganger lurer jeg på om din intuisjon er å gi oss et intrykk av at du er stokk dum. Denne videoen var vel kanskje en test på oss, for å se om vi har IQ nok til å løse dette veldig idiotiske «problemet» ditt.
  Svar på problemet: Ta den lange hvite ledningen som sitter fast i skjøteledningen. Den setter du inn i en stikkontakt (en fastmontert elektrisk kontakt med hull der et støpsel kan plugges inn), som gjerne pleier å være montert langt nede på veggen like ved gulvet. Kru på skjøteledningen og woala!
  Verre var det ikke kjære kjekke deg 🙂

 5. Sett på en video koss man gjør dt, du må bruke en lys eller noe for at dt ska være strøm i bryteboksen, noe som kan være farlig siden du må fikle litt her og der… og du kan risikere å få elektrisitet på deg, derfor er det enkleste å bare stikke den i veggen.. men søk rundt på youtube

 6. ta støpselet i stikkontakten. Denne såkalla *bryteboksen* (skjøteledning) er ein gjenstand som viderfører energi, ikkje skaper den. Sidan du vil ha mobilen din ved senga må du kjøpe ein skjøteledning med rett og slett ein lengre ledning. Du måfir all del ikkje koble fleire av de saman. Dette er særs brannfarleg og kan desugan øtdelege både kontakten, leidningen og telefonen din. Visst dette var eit seriøst spørsmål, håper eg det var greit nokk svar 🙂

 7. ta støpselet fra bryterboksen og inn i kontakta på veggen.så skrur du på bryteren,også tar du to strikkepinner i de 2 hullene i bryterboksen og hold godt i strikkepinnene:)!prøv det

 8. Vet ikke om jeg skal le eller grine, men du virker litt smartere enn dette så velger og le og ta dette som enfleip fra deg:p hahahaha

 9. vi skjønner at du ikke vil ha laderen din i veggen osv, men ta ledningen til »bryterboksen» altså den hvite ledningen også setter du denne ledningen inn i veggen. Deretter skrur du den på 🙂

 10. Prøv å koble andre enden av «strøm padden» i veggen/nærmeste strøm uttak.
  Hvis det ikke funker.. gå tilbake til clas ohlson der du kjøpte driten og klag..

 11. Håper dette er kødd, haha! men du er rå uansett!
  Men du må nok putte den i veggen for at boksen skal få strøm og så kan du lade telefonenen din eller det som du vil skal ha strøm 😉
  Lykke til

 12. eg veit du ikkje ville ha telefonen din i veggen. du putter støpselet til bryterboksen/padda/skjøteledningen inn i veggen IKKJE PUTT STIKKONTAKTEN TIL BRYTERBOKSEN INN I SEG SJØL. når du har tatt stikkontakten til denne bryterboksen i veggen, så strekk du heile ledningen mot der du vil ha den (i dette tilfellet senga) så tar du laderen til mobilen din oppi og da vil du se at mobilen din når bort til senga

 13. Du må skru opp skjøteledningen, (den boksen) inni den vil du se en del ledninger. Du må koble ut alle de brune ledningene å feste de sammen i en bunt. Så sette på lokket skru det fast sett støpselet akkurat der du hadde det på videoen. Så må du klippe kabelen til laderen din dele de 2 ledningene som er inni den kabelen å stikk den neddi skjøteledningen uten den svarte delen du hadde fra før. Hvis det ikke hjelper må du nok ringe til en elektrikker elns.

 14. Du må åpne den å sjekke om alt av ledninger er koblet til, det kan hende det er noe feil med hovedledningen også, har hatt samme problem

 15. Men det er det som er meningen med skøyteledning! Du må ha bryteboksen til stikkontakten i en vegg! Du burde tenkt over det før du kjøpte den da.

 16. Hei, har du prøvd å stikke stikkontakten til skjøteledningen så langt oppi ræva du kan? Etter du har gjort det så må du slikke på tuppen. Etter det kan du stikke den inn👌

 17. altså no ska du hør den ledningen som kommer fra bryterboksen som egentlig hete skjøyteledning den ska ikke kogles i seg selv men i stikkontakten i veggen så vil de komme strøm til ladderen som gjør at telefonen ladden men bryteren må stå på I og ikke op O for da kommer de ikke strøm

 18. Det problemet der har jeg også hatt, når den ikke funka kastet jeg den bare. Har ikke orket strevet med å kjøpe ny i tilfelle den ikke funker den heller. Håper du lager en ny post hvis du får den til å fungere. 🙂

 19. når man søker deg opp på face er det ikke mulig å legge deg til som venn for du har for mange venner og man får ikke poket deg uten å være venn med deg? eller hvordan gjør man deT? 😀

 20. Ehm… Tror faktisk at folk ikke ane korr høyt æ gapa, og satt hånda mi i fjæset… DU SKAL SETTE STIKK-KONTAKTEN I VEGGEN ELLERS FÅR DEN IKKE STRØM!.. Hvor blond kan man være…

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.