SIDEN TYPEN VAR PÅ JOBB VILLE HUN VISE SITT NYE UNDERTØY, LOL

Om denne personen aldri hadde kontaktet meg, så hadde aldri noe av dette skjedd. Men hvorfor skjer det? jo fordi det er en POKE på Facebook.2 min


Om denne personen aldri hadde kontaktet meg, så hadde aldri noe av dette skjedd. Men hvorfor skjer det? jo fordi det er en POKE på Facebook. Jeg skjønner virkelig ikke problemet med en poke. 

Kanskje det bare er fordi det er meg? «ikke poke han forbanna kleveland kuken» du skjønner sant? syns det er dumt og barnslig egentlig.

Her er ihvertfall samtalen, jeg er alltid hyggelig

Får en klar beskjed, veldig viktig


Men who cares? not me…

You dirty girl….

Woops, printscreen 

Woops, printscreen igjen

Yeah right….

Han lyver ikke

Han foreslår at jeg blokkerer hun (LOL)

Han er ikke en vanskelig person

Han har snakket med hun, en gang til…..

Fant det….


Finner nok ut av det

Neivel….


Så må jeg be dere poke meg på Facebook. Jeg elsker POKING.

Jeg poker alle sammen tilbake, uansett. 

Add/følg/poke meg/

www.facebook.com/LyricalProductions

Gi dette innlegget en like under, så poster jeg flere samtaler. Jeg har så utrolig mange samtaler som jeg vil vise dere, så lik innlegget <3


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Altså den der var bare drøy. Han fortjener bedre etter min mening. Nr. 1 skikkelig drittsekk av deg å ikke bare ignorere henne. Nr. bra du lot han inse at hun er en slut.

 2. Synes bloggen er kul jeg altså, men karen oser usikkerhet så synes det er litt unødvendig å gjøre det du gjorde mot han. Mye rasshøl som fortjener det du gjør. Men denne karen synes jeg bare virka litt veik så synes du burde stått over og hørt på han, da han henvendte seg til deg på en normal og saklig måte. Greit nok at du er rasshøl men, please gjør det mot de som fortjener det og ikke denna stakkarn her.

 3. hahah damene no ass! SLUT-OVERLOAD! eså lættis at dokke eso lette på tråden, etter en kommentar med webcam so e de RIGHT ON HAHAHAH…

 4. Er jeg den eneste som blir kvalm og sint av å lese dette? Greit nok at hun helt klart har noen feilkoblinger i hodet når det gjelder forpliktelser til kjæresten, men er så utrolig unødvendig av deg å holde på sånn. Hvor vanskelig er det å bare fortelle han på en vanlig måte at dama er en slut, uten å skulle få deg selv så jævela «morsom» og «kul» så du kan screenshote til bloggen din?? Tror du ikke det er jævelig nok for han å vite at dama heller vil ha sånne latterlige gutter som deg som gledelig snakker og flørter med jenter uten å bry seg om at de er i et forhold?! Synes personlig at mye er morsomt, men å kødde med andres liv for så å legge du ut på «morrobloggen» din er på ingen måte kult! Skulle faktisk ønske noen av disse gutta faktisk ga deg grisedeng, så du forstår at man ikke skal flørte sånn med jenter som er i et forhold. Et helt annet kapittel at disse jentene skriver til deg, men vær for faen voksen nok til å si at de skal holde seg til kjæresten sin når det kommer til undertøy og slike ting. Kalles folkeskikk ovenfor medmennesker.

 5. Huff. Jeg blir rett og slett frustrert og kvalm av dårlig oppførsel, de jentene gjør jo alt for å vise kroppen sin og utnytter det ved å selge kroppen sin, stakkars mennene di har vært i lag Me, dem fortjene bedre, kor ligg respekta for den man e ilag m? Og kor ligg respekta for sin egen kropp… Fy fader, blir skremt at d finnes så mange jente uten medfødte hjerneceller og at mannfolka i d heletatt gidd å ta en diskusjon m deg. Hadde d vært meg, så hadde Æ sagt takk og farvell til person å aldri gidda å sonke så lavt som å gå mot den uskyldige person som får en gjeng Me oppmerksomhetssyke høns som angrip han.

 6. prøvd å poke deg på face, men det går ikke. og man kan heller ikke legge deg til som venn lengre.. for du har for mange?

 7. Syns du er en skikkelig barnslig person jeg… Alså, når hun ber deg om å ikke screenshotte til bloggen din, så gjør du det fortsatt. ÆSJ. DU har ingen respekt ovenfor medmennesker. Håper du en dag får skikkelig grisebank, og lærer at man ikke gjør som du gjør. Sorry ass

 8. Hahahah, glorious internet justice!
  Ikkje gi deg med denna bloggen, e altså nokka av det artigaste å les på!
  Og tel dokker som bære klaga, det e sånn visse menneska e.

 9. Skjønner helt ærlig ikke hvorfor folk mener han er en drittsekk? Hadde det vært dama mi, ja, jeg hadde blitt såra, men jeg hadde vært takknemmelig over for han.. Han ødelegger ikke noen forhold, de forholda er fucked up fra før.. Så han gjør egentlig bare disse gutta en tjeneste med å vise dem at de er sammen med sluts, å kanskje burde droppe dama så de kan finne seg ei ordentlig dame istedenfor å kaste bort noe mer tid på ei hore 🙂

 10. Liker hvordan alle skriver «slutt å ødelegg for andre» men kan ikke se annet enn at alle de tilbakestående individene som blir publisert her, gjør det til selv. Superbra.

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.