HER ER 10 TEGN PÅ UTROSKAP

Om hun eller han ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 1 min


Det er mye som er utroskap, listen er lang. Og gjør hun eller han noe av det som står i denne listen, da bør dere slå opp. Sjekk hele listen under

Her er 10 tegn på at din kjære er utro.

1: Om hun eller han sier «Hei» til andre, eller ser på andre mennesker.

2: Om hun eller han «Poker» andre på Facebook

3: Om hun sier nei til å suge deg eller han sier nei til sex etter jobb. Sier hun nei er det fordi hun nettopp har sugd noen, og sier han nei er det fordi han har hatt seg med noen på jobben. 

4: Om hun eller han ikke tar på høytaler når mobilen ringer slik at du får høre det personen i andre enden sier, eller hva de diskuterer. 

5: Om du ikke får være med på toalettet når hun eller han skal på do. Høres kanskje rart ut men når man er alene på toalettet kan hun eller han skrive skitne meldinger til andre uten at du vet det. 

6: Om han eller hun sover med undertøy om natten, dette er for å skjule at hun eller han lukter reke mellom beina. Rekelukten kommer av seksuell omgang (som du sikkert vet) og sover han eller hun med undertøy er det for å «skjule» lukten fordi han eller hun ikke har dusjet etter å ha vært utro.

7: Om han ikke snur seg når det er damer i undertøy på tv, samme gjelder omvendt.

8: Om hun har en dildo. Dette fordi dildoen minner hun om en annen persons pikk. En kvinne kjøper som oftest en dildo i samme størrelse med den pikken hun har vært borti / utro med. Er dildoen større enn din pikk er det bare til å spørre hvem hun holder på med.

9: Om hun liker bilder av andre gutter på Facebook, eller han liker bilder av andre jenter.

10: Om du ringer han eller hun og du ikke får svar innen 10 sekunder, tro meg han eller hun har sex et eller annet sted. 

Er du imot utroskap deler du dette videre / trykk liker under

Følg meg / add meg på Facebook ved å klikke på linken under

www.facebook.com/LyricalProductions


Like it? Share with your friends!

53 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Helt utrolig hvor umoden du faktisk er Rene! De fleste jenter har et eller anna leketøy uansett ikke fordi de tenker på en annen men enkelt å greit så passer det ikke begge parter altid å ha sex til alle tidspunkt å då er gjene en av dem kåt 😉

 2. Da har jeg vært utro gjennom hele mitt forhold uten å ha visst det jeg da. Virkelig?! Jeg gjør 9 av 10 på listen hele tiden og jeg har aldri blitt mistenkt for å være utro… Aldri vært det heller for da går jeg i mot alt jeg står for. Forresten; det er menneskelig å si hei til andre av det motsatte kjønn, OG se på dem. Hvordan klarer du å få deg en dame når du lever etter de reglene? Da er du ganske paranoid.. Da har du virkelig trust issues.

 3. Er visst en bigtime cheater jeg da! Må være lite interessant sengekos om dama ikke får eie en dildo, eller han aldri kan få lette på trykket til litt porno. Ikke alle jobber så tillater at man har telefonen på seg eller står å snakker i den på jobb. Jesus, mer en liste for hvordan man gjør partneren sin like underdaning som bikkja. Mangler bare båndet. Håper din fremtidige dame sin drittlukt er god siden du skal stå å passe på. Blir litt kjipt hvis hun våkner for å pisse om natta, og du må stå opp med henne. Må da kunne stole nok på partneren sin til at de får gå alene på toalettet.

 4. Hahahahahahahahahahahahahaha xD
  Made my day! Så da vil de si at jeg er utro med gubben min vis jeg skal på dass å take a shit, og ikke vil ha han med? Hell yeah, jeg er utro mot han med hay day 😀
  Tar jeg ikke tlf etter 10 sek, så er jeg utro med vaskemaskin, klesstativet osv?
  Vil jeg ikke ha Sex med han så har jeg automatisk hvert på en annen mann! Når jeg egentlig
  bare er sliten etter en hel dag som husmor der jeg tar meg av to barn, hus, middag å alt med seg?;) hehe
  Meeeen, ja, *NOEN* jenter/gutter kan sikkert ha en annen i kikkerten om de gjør det som er skrevet over her :p

 5. då e eg tydeligvis utro når eg e på jobb på sjøen då siden eg ikke alltid har mulighet til å være på tlf da den må være innelåst på lugaren under vakt.

 6. Hahaha, beste jeg har lest.. Med det mener jeg rett og slett idiotisk.. Hahaha..
  + jeg skjønner seriøst ikke hvorfor en » poke » på facebook er så viktig for deg. Hvorfor skal det liksom bety noe? Uansett, rett og slett bare dumt, og jeg håper det er ironisk for da kan det sikkert være morsomt ^^

 7. Jeg håper virkelig at dette er en spøk. Jeg håper ikke du er så syk og forvrengt i hodet ditt. Du må være den største taperen på denne jord. Blir flau på dine vegne

 8. Synes faktisk nesten litt syn på da kvinnfolket så komme i et forhold med deg ;D må jo kunne vær litt sosial med andre og sjøl om en er sammen med noen. Sist eg sjekka så er et trofast forhold da besta.

 9. OMG!!!!
  Da har jeg vært utro! Jeg gjør selv 9 av 10 på listen! Og jeg selsker å være sosial og få nye venner, så på fest sier jeg hei, jeg sier hei til andre på facebook, både av samme og motsatte kjønn!
  Og jeg ønsker ikke å ha sex hver gang partneren min hadde! Og omvendt. Og da er det bare å la det ligge, også vente på at begge har lyst, og for alt man vet kan det være neste dag! Jeez! Du bør ikke være i ett forhold før du har endret dette! Vil jeg på dass, ønsker jeg helst å gå alene o.O

 10. Hah! Umodent! Typen min ser på andre jenter og jeg ser på andre gutter! Det er bare sånn vi mennesker er. Vi kan ikke gjøre noe med det! Bare sånn at det er sagt så skulle jeg nesten tro at jeg har vært utro hele livet bare pga du sier at vi er mennesker! Vi har faktisk behov å ikke være avhengi av de nærmeste hele tiden.

 11. Beklager å si det men jeg håper du er sarkastisk.. Om du er seriøs synes jeg synd på deg for du kommer til å ende opp som en ensom eremitt… Skulle du fulgt alle disse kan du ikke snakke til noen andre enn kjæresten da.. Fy fader!

 12. Du e sykt paranoid «rene»… eg gjør alt på den listå å det får min kjære også lov te. I ett ekta forhold stole dåke på hverandre.

 13. dafuq? Det er hyggelig å si hei til andre selv om du ikke kjenner dem! Hva faen er probleme ditt? Men kan si nei til sex har gjort det flere ganger! og jeg har bare hatt sex en gang! Så det du sier er at jeg var utro fordi jeg ikke følte for det?

 14. Haha, noe så latterlig dumt! Du må virkelig være en sjalu type! Jeg går da ikke sammen med kjæresten min på dass, er ikke alle som får gjort sitt om andre står å ser på. Å virkelig, en poke på facebook?? Detta her må seriøst være tull. Håper ikke du har ei dame hvis du virkelig følger alt på denne lista her! Å si hei til noen man ikke kjenner er også en mulighet for å bli kjent + at det er folkeskikk! Hva skal du gjøre på jobb da? Jeg jobber som helsefagarbeider og er hos eldre mennesker å hjelper de, hvis kjæresten min ringer å jeg ikke svarer så er jeg utro?? Dette lover ikke godt for deg! Du kommer til å ende opp ensom! Glad ikke kjæresten min er slik for å si det sånn!

 15. Utrolig hvordan folk tar dette høytidelig og kommenterer grunnleggende imot dine argumenter med seriøshatten på xD
  Stå på René! Du er konge på terging! Gøy å lese

 16. Fyfaen å tragisk! man kan si hei til folk uten å være utro, man trenger ikke å svare telefonen innen ti sekunder for ikke å være utro! Så utrolig mye piss du skriver på bloggen din egentlig! Det er hvertfall jævlig underholdene å lese bloggen din å se hvor jævlig blond du er! Haha! Må bare le! Ingenting av det du har skrevet er bevis på utroskap!

 17. Faen så dum du er!! Du har virkelig sosiale problemer!! Jeg har vært i et stabilt forhold i 2 år. Snakker med andre personet, liker bilder av andre gutter, nekter å suge han, nekter sex når jeg ikke orker. Og e har aldri vært utro.. dette her er bare for dumt. Stakkars jente som ender opp me deg! Forhold går ut på å stole på hverandre. Ikke avlytte hverandres liv…

 18. HAHAH, blogginnlegget må jeg si var traust, men alle kommentarene du får er jo ekstremt artige. Folk har låst seg bak låvedører, skutt seg sjæl i huet, drukket whitesprit siden 2.klasse eller går fortsatt i 2.klasse. Tåpelig!

 19. Haha😂 det æ jo på enn måte sant, i sjalue kjærester sine auget😂 dette er det beste. Bare for å si det, vis eg hadde hatt kjærast hadde eg vert utro, i følge denne😂

 20. haha, du må være et av de dummeste menneskene jeg noen gang har lest om. Først og fremst ser du ut som en sikkelig dust, har sikkert ingen utdannelse og virker ikke som om du har noe formål med livet ditt når du bruker den dyrebare tiden din på det her. Dumskalle kaller vi sånne som deg. Dust er du. du må faen meg gi deg nå, er ikke greit med sånne innlegg. vet du hvem du henvender deg til? Det kan jeg godt fortelle deg, det er alle, og under alle er det også unge gutter og jenter som kanskje er naive nok til å tro på det tullet du prøver å formidle på en utrolig dårlig måte.

 21. Dokker som skriver negative kommentarer! Kansje den dama han har vært sammen med var utro, som oppførte seg sånn han skrev i listen! Ingen vet om kjæresten er utro selvom han sier at han ikke elsker noen andre enn deg! Tenk dere om ka dere skriver !

 22. Takk for hjelp til å avsløre den utro kjærringa!!! Oppdaget at hun kjøpte en diger blå dildo. Det betyr at hun er utro med en Avatar.
  Takk igjen Rene, du er en helt.
  Jeg har dumpet henne nå, å selvsagt hevder hun at jeg er gal, og at hun aldri har vært utro.
  Benektelse og prosjisering…
  Hun er f.. meg også psykopatisk. Godt å være kvitt løgneren.

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.