HAN BA MEG «SLETTE ISABELLE» DET SKULLE HAN ALDRI GJORT

2 min


Tror du at DU bestemmer over hvem jeg er venner med på Facebook? det bestemmer jeg selv. Og når noen adder meg, så sletter ikke JEG vedkommende. Om du har en psykopat kjæreste, veldig dumt. Sjekk ut samtalen under.

Slett Isabelle (LOL)

Jeg er sammen med henne? so what???


Gir meg fem minutter? yeah right

Har du slettet isabelle? hahaha 

Han skriver helt til jeg sletter? hmmm

Jeg advarte han

Jeg forventet ikke svar eller hjelp, men men

Passordet og mailen, så snill og grei

Så skrev jeg en status og tagget mor, far, onkel og tanten 

(det var de som sto oppført som familie i infoen)

Så får jeg innboksmelding fra Isabelle


LOLzzzz

Og så litt «jeg skal drepe deg» -.-

Yey, jeg skal få besøk 

Hadde ikke brukt tiden på meg? eeeh?

Ehh jada, det er jeg som er stygg i hodet.

Sånn gikk det med den saken. Isabelle poker meg som faen


Og som dere vet, trykk liker om dere vil ha flere slike innlegg. Poke meg også på Facebook, det er det beste jeg vet. 

Jeg elsker å POKE, poker ALLE tilbake igjen selv om det kanskje kan ta litt tid. Har flere tusen pokes hver gang jeg poster et slikt innlegg, trykk på linken under for å POKE / Følge meg / Adde meg  www.facebook.com/LyricalProductions


Like it? Share with your friends!

76 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. mann, du er jo en jævla drittsekk. Hvorfor kan du ikke bare respektere karen? være litt bro? istedenfor å være en liten fitte. er det mulig, faen så barnslig du er. Du fortjener faen meg deng! Værste broen i historien. Hvem faen gjør sånn med damene til andre? Null respekt mann

 2. Eg e ikje noe fan av kordan du e (ikje frekt ment) men her har du faktisk et poeng… Vist han stoler så lite på kjæresten sin at han tror at hun kommer til å gå ifra han for en eller annen dud hun e venner med på face så e det gale…

 3. At disse guttene ikke bare er voksen nok til å fortelle damen at de ikke liker det at hun er venn med noen, og i stedet truer fyren. Lol! Voks opp småbarn. Rene gjør ikke noe gale. Hadde typen min spurt meg rolig om jeg kunne slette noen fra face, så hadde jeg respektert ønsket hans. Dere gutter som anklager rene og truer han, gjør det bare fordi dere ikke tør å innrømme at damene deres er sluts. Hvorfor gidde å krangle over noen du ikke klarer å stole på, når at du kan gjøre er å legge et kirsebær på hodet til damen og si takk og farvel!!! Er så lei.. Og dere jenter som blir omtalt her. Gutta liker ikke jenter som puler rundt. Ja de tar til takke med dere etter byn fordi de ikke får noen anstendige jenter, men de vil aldri ha noe mer enn sex.. Du føler at alle gutta liker deg nå og du er super populær, men om noen dager er du forlatt,dumpet,venneløs, og skitten!! Aggresjonsmoment

 4. Jeg hater å si det, men absolutt alle i det innlegget, inkludert deg selv, får meg til å miste troen på menneskeheten.
  Innlegget poppa opp på fb veggen min etter at en venn lika det. Naturligvis fjernet jeg han fra friends list, slik at jeg ikke trenger å se denne kreftsvulsten av en blogg igjen. Jeg håper det forblir sånn.
  Hvis det i så fall popper opp på veggen min igjen, vil jeg takke deg: Da får jeg bare fjerna flere idioter fra fb’en min.

 5. Har du virkelig ingenting bedre å gjøre enn å erte på deg folk? Btw, lest alle de andre lignende innleggene dine, og det er faan ikke noe rart de gutta er sjalu, usikkre eller redde for å miste jenta si når man ser på hvordan disse kvinnfolka oppfører seg. Men for all del, hell bensin på bålet. I det minste underholder dette en del mennesker som er like korttenkte og umodne som deg selv.
  Ser ikke vitsen i å skryte av hvor motbydelig du er mot disse folka.

 6. Hvis du tror du er så morsom når du legger ut slikt er du bare teit. Du respekterer ikke folk, og bare du er unødvendig. Voks opp, få deg jobb/utdanning og slutt å ødelegg livene til folk. Håper noen virkelig banker livskiten ut av deg en gang.

 7. hvis disse damene hadde vært i et lykkelig forhold så hadde dette aldri eskalert å blitt til noe, så dette er nok bare komitragisk. men det er jo litt morsomt å se hvor mye guttene klikker, hvis du ikke kan stole på dama når hun har andre gutter på facebook, hvordan kan du da sende henne på butikken 😉 keep it up!

 8. Jekla bra. Ser at noen snakker om respekt, men nå er det denne spRaymond som ikke har respekt for dama si. Dama må få lov til å ha sine egne venner, og hvis han spRaymond ikke stoler på dama si, så er det ikke noe forhold å satse på. Gjensidig respekt for hverandre, og hverandres venner, da kan et forhold funke. Kontrollfriker er det for mange av.

 9. Jævlig lite gjennomtenkt. Jævlig lite. Jævlig. Forstår godt at folk lurer på hva det er med deg når du blotter ut om sånt her. Vel greit du nevner ikke navn men måten du er på er 13år. Bloggen din beviser: Meg, meg og er det noe til overs er det meg. Greit å ha et godt selvbilde! Jeg har det selv 🙂 Men å være høy på seg selv er bare rett og slett kvalmene!.

 10. Hahaha ja da er ikke forholdet verdt å ta vare på uansett Han gjør egentlig de sjalu typene en bjørnetjeneste når jenter er så dum at de oppgir passord og alt! Gjør damen din slikt er det ikke verdt det! Hvem man er venner med er opp til en selv, men hadde typen min bedt meg om å slette noen så hadde jeg faktisk respektert det, fordi det er kun han som betyr noe for meg =) Men gutter; gi damen din litt albuerom og stol på henne, så kanskje du unngår slikt også =)

 11. Stakkars lille deg, du kommer til å få det tøft når du blir eldre og innser at det finnes så mye viktigere ting i verden enn en teit blogg om en 14 år gammel gutt, som tilsynelatende har et veldig kjedelig og uinteressant liv(vet ikke hvor gammel du er, men tipper 14) tips fra meg: slutt å bry deg så mye om å få oppmerksomhet og gi litt mere oppmerksomhet til de tingene og menneskene du er glad i!kom deg ut, gjør spennende og givende ting. Ta med deg noen kompiser og venninner på skikkelig tur i fjellene i Romsdalen f.eks! Kjøp deg noen billige langhelg billetter til en storby nå på vinteren! Det er så mye du har tid til nå. Når du blir eldre kommer du til å ha så lite tid til å oppleve ting. Jeg er ihvertfall veldig takknemlig for at min mor sa disse tingene til meg. Jeg fikk meg en liten helgejobb og tjente opp litt penger ganske fort, så jeg kunne reise litt rundt. Man trenger ikke nødvendigvis å dra til new York eller Australia for å «reise», det finnes så mye annet kult ganske i nærheten. Nå er jeg 20 og fortsatt ganske ung og uvitende om sikkert mange ting, så jeg kommer til å finne på flere givende ting å gjøre, men alt blir litt satt på vent når man begynner å studere og finner seg jobb. Så poenget mitt er vel, ikke kast bort tiden din på sånne her ting, gjør noe kult isteden 😀
  Hilsen Linn

 12. Dette er jo bare trist.
  Mest fordi du og dama til denne fyren fremstår som de mest patetiske. (Gir bort passordet til fb til kjæresten og starter å flørte med dama til andre folk).
  White trash på sitt beste..

 13. Serr Rene? Hva skjer med at du holder på sånn?
  Hvem person her i verden syntes det er drit kult å holde på sånn? Kan du ikke bare vise litt respekt ovenfor andre mennesker? og det værste er at du mener at andre skal vise respekt ovenfor deg, men hva med å gjøre det samme mot andre? Du står ikke høyest på rangstigen her, selvom du syntes det sjæl og tar deg selv som den beste og har så bra selvtillit. Sånne mennesker som deg blir jeg kvalm av!
  Du er fæl.

 14. Herregud, dette er så lavmål. Hvorfor kommer dette opp på face? Dummeste jeg har vært borti, og hvilken tulling er du prøver å bevise at du er? Motbydelig.

 15. Damn det var mye hat i kommentarene.
  Fyren kunne tatt dette med dama(exn) i stede for å true en intetanene person. At noen faktisk reagerer på at du tar igjen på en som trakaserer deg over noe du ikke kan noe for er for meg rart.

 16. En dag kommer du til å få så jævlig julig av noen, sånn som du holder på å Terge folk! Og da har du kun deg selv å takke. Tenk på det! Prøv heller være et godt menneske, framfor å leke idiot. For det er den oppfatningen folk får av deg, med det møkket du driver med!!

 17. Tror du prosenten mennesker i dette landet som liker deg går opp eller ned for hvert blogginlegg som dette? Vel, det kan jeg fortelle deg, den går kraftig ned. Og de eneste personene som liker deg er like ufyselige som deg. Så på en måte er det jo bra at du legger slike ting ut, da får vi skilt mellom ordentlige mennesker og mennesker som deg.

 18. Det er veldig mye på media om mobbing osv.. i disse dager! Ved at du legger ut slike innlegg ser ut som du støtter nettmobbing, eller tar jeg helt feil nå? Greit nok at dette er hobbyen din på fritiden, det du gjør er å tilfredsstille enkeltindivider og provosere resten av leserne dine.
  Har du noen gang tenkt på konsekvensene ved at du ikke forstår når nok er nok? Leserne av bloggen din blir nå oppmerksom på hvor drittsekk du kan være! Har du noen gang tenkt på at det som du gjør nå faktisk kan skje med deg? Høres det ut som noe du selv har lyst til å gå gjennom?

 19. fyren hadde sikkert en god grunn om hun hadde 2 telefoner der hun holdt den ene skjult for han.. god grunn til å bekymre seg. jeg ville ikke stolt på henne. men teit å be folk slette henne som venn på facebook, det er bare teit. ler av bilderesponsene da!!! haha genialt

 20. Joda, bloggeren er glad i å hisse på seg folk og oppfører seg kanskje umodent, men hvis det er noen man burde reagere på her så er det kjæresten. Han forsøker å kontroller hvem dama skal få omgås med og kommer i tilegg med drapstrusler. Hvsis det er noen som er en taper her er det han!

 21. haha synet du er sykt tidig digger det du gjør med sanne syke folk. jeg holder nesten på og dø av bildene får de passer så jævlig bra inn. digger det du gjør 🙂

 22. Rene Rene Rene…
  Etter å ha lest en av historiene dine, så trodde jeg du rett og slett var dum som ett brød og at du ikke respekterte andres forhold ol.
  Men etter å ha sett over flere, så må jeg si at du burde være alle mannfolks bestevenn!! 😀
  Du utgir småtøsene, å viser hele verden hvordan de egentlig oppfører seg når de tror ingen kan se det. Så syntes du er helt genial jeg!!! Nesten så jeg håper ett kvinnfolk også vil gjøre dette. 😉
  Når alt som skal til er en liten poke, så sier det litt om småjentene i dag….desverre 😛 Men som du skriver, de har noen syke kjærester også. Men, kanskje ikke rart de er syke, når de er sammen med ei de vet er en tøs?
  Så kos deg du, å fortsett å legg ut. Nesten dumt du ikke legger ut fullt navn syntes nå jeg 😉
  Stå på!!! HIlsen meg som er ca. 15 år eldre enn alle disse jentene 🙂

 23. Til dere som kobler inn mobbing… i motsetning til mange andre, så skjermer han her fullt navn, samt bilde.. så ser ikke problemet?

 24. Ser at det er blandet feedback her, men dette er uten tvil det beste jeg har lest på lenge. Høydepunktet var virkelig da han endelig fikk adressen din etter å ha krevet den x antall ganger, og klikka på deg fordi du hadde gjort det. Bare helt fuckings fantastisk.

 25. Jeg er en av som poker deg på face, hadde tenkt å sende deg en melding. Men tør ikke det nå når jeg ser hvor fort du får folk til å slå opp, jeg skal ikke miste kjæresten min pga deg. De som sier du gjør det rette tar feil, det er aldri rett å legge seg oppi andre menneskers forhold.

 26. så ufattelig patetisk. umoden og teit oppførsel fra begge partene, spesielt fra deg og jenta. hvorfor skal du legge sånt tull på bloggen?

 27. Begge dere to er kjøtthuer… Den ene er en sjalu mongo, og den andre er en kiss ass. Latterlig, du fremsto ikke som den modne her tro det eller ei. Gratulerer, 2 douchebags 😀

 28. Håper du er klar over at du har brutt loven. En konto er privat, og ved å logge deg inn på den har du brutt deg inn i andres eiendom. Kanskje dumt å legge ut beviser på dette på bloggen din?
  Tenk over hva du gjør, kan være okey….
  I tillegg så er det ikke så rart gutter missliker at jenter er venn med deg, når du faktisk holder på som du gjør…

 29. Like greit at du ikke slettet henne. Jeg husker da muttern oppdaget at noen hadde sletta henne på facebook. Hun ble rasende og dro hjem til dem, ringte på, venta til de åpna, og så slamret hun deres egen ytterdør i fjeset på dem. Det var nok en tankevekker.

 30. Åh, det var dødskuult!! 😀
  Kanskje du kan hjelpe meg? Kompisen min, Alf-Gunder skulle ha sletta Svanhild, venninna te muttern fra vennelista si. Hu er mildt sagt innpåsliten. Hu er snart 70, han ca 40…
  Åssen gjør han det??

 31. Wow, Isabelle er en virkelig BITCH, forstår at Raymond blir klengete når dama gir bort passord til guttunger på face, hadde selv blitt fly forbanna.

 32. Hahah hva fader? Dette her er jo så absurd at halve kunne vært nok!
  Vel Rene, jeg kan ikke akkurat gi deg så mye kred! Kan heller gi deg en klapp på skuldra og håpe på at du snart blir frisk i hodet, for noe må det jo være…

 33. Nå vet jeg ikke helt hva dette har med respekt å gjøre.
  Om nåen føler og mener at siden de er «ilag» med en annen person og kan derfor bestemme hvem de skal få lov å være venner med , er dette ett helt klart tegn på overdrevet kontrollbehov. Tror at slike menn gjør det mer fristende for «deres» kvinner å begå utroskap enn om man har respekt for motparten som ett eget tenkende individ. Om man ikke stoler på sin bedre halvdel så hvorfor i helv*** skal man være ilag med dem ? Tillit er noe man må gjøre seg fortjent til og det gjelder begge parter.

 34. Litt av et klientell i kommentarfeltet xD Basically, en fjott av en fyr skal bestemme andres venneforhold på facebook,. en annen person motsetter seg dette tullet, tar en facerape og har det ellers litt morro med fjotten. So what? Er dette et PROBLEM dere VGS-dropouts sliter med til daglig, og som koster dere «dama deres» titt og ofte?
  Problemet her er ikke Rene, men idiotene «babesa» velger seg. Og: kan man ikke stole på kvinnfolket, så gjør man det slutt – fremfor å leke Gestapo med vennelisten hennes. Forøvrig burde «fjotten» bli politianmeldt, det er helt klare trusler her – svart på hvitt. En saftig bot, erstatning og noen dager i kasjotten hadde vært på sin plass.

 35. Til alle dere som klikker på Rene: dere må jo være minst like tilbakestående? Rene gjør jo faktisk ikke en dritt! Hvis dere hadde hatt litt mellom øra, så ser dere at det ALDRI er Rene som startet samtalen. Det er disse usikre gutta på 13 år som aldri har opplevd kjærlighet før.. Det er jo sant? For unnskyld meg, om det hadde vært så jævlig ekte og seriøst hadde aldri noe sånt ødelegge? Eller? Om DETTE er det som skal til for å ødelegge har JEG mistet troen på menneskeheten. Det er jo åpenlyst at disse småbarna ikke passer sammen uansett? Jeg syns litt synd på disse små trollene, det gjør jeg virkelig, men det er jo ikke på grunn av Rene? Det er jo fordi at disse guttene ikke har litt trua på seg selv en gang! De må se og få åpnet disse øynene sine.. Jeg synes også det er trist at de syns det er så forfedelig å miste disse jentene.
  Til dere jenter: Få litt selvrespekt, okei? Det lyser så lang vei at dere tror dere selv er deilig når dere tror at Rene virkelig er den gutten dere ønsker dere. Når dere dumper typen pga en som gjør dette med mange andre også? Det er trist. Tror dere virkelig at noen vil ha ei jente med så lite selvrespekt? Det finnes i så fall fåtall av de. Jeg vet at når dere vokser opp vil dere se tilbake og grine av skam. Haha! Trodde virkelig ikke det fantes så mange… Rare mennesker.
  Tror dere forresten Rene er så jævlig seriøs? Selvfølgelig ikke. Haha! Tror dere han bryr seg? Åpenlyst ikke.
  Jeg digger Rene. Virkelig! For han har ikke gjort en dritt annet enn og kanskje få splitta noen som i første omgang ikke passet sammen. Om dere lar han ødelegge, så er det dere som trenger hjelp.

 36. Hahahahaha!!! Fyfaen jeg DÆÆÆÆVEEER SIDELENGS HAHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!! Værste er at det blir bare mer fuckings lættis hvordan folk reagerer å kommenterer hahahahhaha keeep it up rene! Alltid deilig med en svær latterkule på jobb haha

 37. Må ærlig innrømme at utifra det lille jeg har lest av deg før har jeg ikke vært en stor fan :p
  Men HerreJævler, jeg ELSKER den sarkastiske likegyldigheten din i dette innlegget og linkene dine. Fantastisk!

 38. Til dere som sier at han ødelegger forhold; forholdene er jo allerede ødelagte, eller i det minste i en tynn tråd! Det kommer veldig tydelig frem i alle samtalene at jentene ikke er noe særlig anstendige og er villige til å være utro uten å tenke seg om mer enn en gang. Hvorfor skal Rene henges ut som en drittsekk når jentene helt sikkert hadde kommet til å være utro før eller siden uansett? «Don’t shoot the messenger» er noe som passer til disse samtalene, for her er det allerede noe veldig galt, Rene bare drar det ut i lyset.

 39. hahahaha! Jeg elsker det. Koste meg virkelig når jeg leste dette. Og til dere som sier han ødelegger forhold, hør på dere sjæl a. Jenta må få være venn med hvem hun vil! Han er jo en kødd når han skal overvåke henne på den måten, hun må ha to telefoner. Det sier ALT! Stoler han ikke på henne, så slå opp da vel.

 40. haha !! elsket når han sa : lyst på bolle ? Jeg kan lage noe annet også altså vis dere ikke liker det og bildene han sendte 😀

 41. Sykt hvordan folk reagerer… vis en sånn taper ber en fyr slette dama fordi han er sjalu, så hadde aldri forholdet funket uansett…. forhold er med tillit!!! sjalu folk er slitsomme!! at dere idioter synet han som la ut bloggen er barnslig er dere helt blåste!! og hun sa hun var ganske lei av han siden han var så sjalu… er ikke noe med at han rene ikke respekterer han fitta men er noe med at hun selv bestemmer over seg selv og ikke en sjalu tulling!!!!!!!!!! håper han aldri får seg ei dame igjen. men jævlig morsom blogg

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.