FIKK EN UTFORDRING, JEG GJORDE SOM HAN SA, NÅ ER ALT FUCKED

For et par dager siden fikk jeg en melding av en fyr som skrev noe så dumt som "jeg utfordrer deg" til å poke damen hans, WTF? hva er greien egentlig? 2 min


Gjør jeg noe gale? never. Det jeg ikke forstår er hvorfor idiotiske gutter gidder å skrive til meg. For et par dager siden fikk jeg en melding av en fyr som skrev noe så dumt som «jeg utfordrer deg» til å poke damen hans, WTF? hva er greien egentlig? 

Jeg gjør som jeg får beskjed om jeg, men da pleier det å bli drama og trøbbel i paradiset, ikke mitt problem det vel. Sjekk ut denne samtalen, er det mulig.

Fikk en utfordring, elsker utfordringer

Så klikker han fordi jeg klarte utfordringen?

Meeeeeeeeeeeen

Men jeg fikk et problem

Hun ville ikke pult meg for en million? 

Da ble jeg litt nysgjerrig og ville vite det fra hun som vet best <3

Jeg sendte melding og fikk et positivt svar tilbake, hyggelig.

Og så popper Mats opp igjen


Men han forsto meg ikke helt 

Men etter 5 minutter fungerte hjernecellene hans


Jeg vet ikke hvorfor, men i dag var MAGISK, det har vel sine grunner, HAHAHA

Herregud sier nå bare jeg. Men som dere ser, det er aldri jeg som gjør noe gale. Jeg bare svarer på en fin og normal måte, drama my ass. Kan dere POKE meg på FACEBOOK? jeg elsker å poke som dere sikkert vet. Trykk på linken under

JEG POKER ALLE, UANSETT. POKE POKE POKE

www.facebook.com/LyricalProductions


Like it? Share with your friends!

73 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Gjør hele verden en tjeneste og begå selvmord. Du er ingen ressurs for samfunnet, og en som ønsker å ødelegge for andre. Tenker du aldri over hvorfor du gjør det du gjør? Ingen oppegående mennesker gjør slikt, så hvorfor gjør du det?
  Og hvordan folk synes dette er morsomt er bare et mysterium. Det er jo ingen humor i det. Det er faktisk sjukt kjedelig å lese.

 2. Så hvorfor leser du det vist det er sykt kjedelig å lese ?;) det må jo Være noe med siden til rene som du liker siden du bruker tiden din til å skrive komentar; ) detta er bra fordi det viser egentlig hvor løser mange jenter er å hvor sjalu gutter er at de begynner å true 😉 han fyren som var dum å utfordret rene 😉 rene spurte ho dama om et ærlig spørsmål å ho svarte 😉 ikke rene sin feil for at det ble slutt mellom de 😉 digger deg rene !

 3. helt ærlig så synes jeg ikke det er greit å gå etter dama til andre dudes, men på annen annen side så gjør du dem jo en tjeneste med å fortelle dem at de er sammen med ei jævla slut. thumbs up for that !
  jeg som alltid har trodd at det var menn som for det meste var utro, i det siste synes jeg at jeg har hørt for mye om disse utro kvinnfolka, tragisk værden:p hoes aint loyal

 4. Sann som du holder på e litt drøyt av deg. Ja du kan poke de men Halo spørre om og pule neste helg e faktisk helt teit av deg. Lurer på hvor mangen som har slott opp forgrunn av din oppførsel. Barnselig spør du meg!!

 5. Heheheh, så sinnsykt genialt! At det er mulig å bli så førbanna tåpelig som han me utfordringa! Tøff over nett det va han vertfall 😉

 6. Du drite vel igrunn ut kjerringa i denna historien, meir enn han andre tosken…. og deg sjøl. Gir deg ein ny utfordring: Stjel ein bil og test toppfarten. Når du når toppfart, hopp ut av bilen.

 7. HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ler meg atter en gang i hjel av deg rene kleveland, aldri stopp med disse innlegga, de er faen så bra

 8. Ler like godt vær gang!! Bare fortsett med dette Rene!! Han burde egentlig bare være glad for at du har gjort det, så finner han ut den virkelige sannheten om dama!!

 9. Håpe du får så gærli bank en vakker dag! Du fortjene så my bank at du ikke klare å gjør en shit på mang år .. Eller med andre ord Sengeliggene… Du kommer aldri til og bli voksen . er det mulig!

 10. Hahah! Omvendt kristengiftekniv 👍 Ingen fortjener å bli offer for utroskapen, så tommel opp for deg som gjør disse guttene en tjeneste😃

 11. Må si du er flink til å drite ut folk over nette:p (noen har klart det fint selv også) men hva annet kan du? Det er da ikke såå vanskelig.. men husk at dette kan skje deg også vettu:p det varer ikke evig. But keep on the «good» work!

 12. Herligherlig! Synes bloggen din er fantastisk. Selv om jeg er mot utroskap så er jo ikke du utro mot noen, det er den andre part som er utro ikke du.. du er jo singel. 😉 Kjør på!!! DU lever bare en gang!

 13. Haha! Genialt 🙂
  Ler litt av folk som sier at du gjør noe galt. Du spør om å få pule, men det sies ikke at de skal det. Det er det jentene selv som velger å svare ja eller nei til. Sier de ja så har du faktisk gitt det forholdet svaret på om det kommer til å funke eller ikke. For de kan godt pule andre gutter også om de så sier at de vil pule deg gratis! Da er det jo ikke noe problem med deg. Selvfølgelig er det fucka å spørre om det. Men er man ikke en utro bitch eller har intensjoner om å være så så er det bare å si nei til deg :p DA kan man stole på dama!

 14. …. Like greit at du viser diverse gutter hvilken tøyter de er i lag med, enkelt og greit. Må se det fra den positive siden!

 15. skjønne ikke hvorfor folk reagerer på at han spør om hun vil pule?
  Hadde hun hatt noe vett i hodet.. så hadde hun ikke svart på den måten.. nok en gang å gjør rene en tjeneste til typen… hvem vet om hun ikke ligger rundt hver gang han drar vekk?

 16. Sjølgod te 1000. Mats fyren oppfører seg tåpelig, men det gjør virkelig du og. Og i alle fall når du skryter av det etterpå! Lavmål 🙂

 17. Veit ikkje om e ska flir eller grin. E detta norsk ungdom og onge våksne vil e ikkje bli våksn. Heilt på tryne og ufattelig teit. Men morsomt å domme ut visse idiotia. Tommeln opp fra nord- norge.

 18. Til de damer som ikke får lese bloggen av typene deres… bullshit! Dere er frie mennesker og velger selv hva dere vil!

 19. Faen for en kuk du er, fryder deg av å ødelegge and folks forhold og tror du er så jævla perfekt bare fordi du blogger? Også skriver du hjerter bak ALT! Det er så sinnsykt tilbakestående, jeg blir kvalm!

 20. haha, den dær va faktisk litt artig!! siden han kizn kun for det selv, han som utfordra dæ x)
  Men skjønne ikke koffor du like å ødelegg for andre, spessielt når det e snakk om forhold osv såe kan du svar på koffor du gjør det? å ka greie m d e? (syns d e stykt å teit) men som sakt, han sisten der La opp t d selv!!!

 21. Elsker bloggen din ! !
  å det at flere klager på at det er dårlig gjort av deg ? kjæresten til de jentene burde være glade at de får vite at dama vil eller har vært utro istede for at det skjer i uvisshet. Ikke din feil guttane ikke finne seg skikkelig kvinnfolk 😉
  stå på chris !

 22. Ska eg vær heilt ærlig. Du e ein forbanna… kosn ska eg sei d. Du e ein gud. Detta tror eg ein trygt kan sei ikje va no bra forhold. Flink gutt, fortsett sånn 🙂

 23. Selv om du er morsom noen ganger er det ikke rart at folk blir sure når du leker smartass, men nå finner du jo de mest tilbakestående guttene å snakke til da, haha 🙂 Digger deg

 24. Ikke nå tvil om at det er en underholdende samtale, men du er ikke så mye bedre enn han som skrev til deg først. For å si det mildt, begge to er et rasshøl i teksten her.

 25. 2 tommler opp, ler så jeg pisser på meg her 😀 Keep up the good work 🙂
  Rene Kleveland, the man, the myth, the legend 😀 😀 😀

 26. «Haters don’t really hate you, they hate themselves; because you’re a reflection of what they wish to be»

 27. Til dere som sier at han ødelegger forhold; forholdene er jo allerede ødelagte, eller i det minste i en tynn tråd! Det kommer veldig tydelig frem i alle samtalene at jentene ikke er noe særlig anstendige og er villige til å være utro uten å tenke seg om mer enn en gang. Hvorfor skal Rene henges ut som en drittsekk når jentene helt sikkert hadde kommet til å være utro før eller siden uansett? «Don’t shoot the messenger» er noe som passer til disse samtalene, for her er det allerede noe veldig galt, Rene bare drar det ut i lyset.

What's Your Reaction?

Fail Fail
48
Fail
Love Love
18
Love
Omg Omg
6
Omg
Win Win
48
Win
WTF
18
WTF
EPIC
12
EPIC
Quiz Quiz
60
Quiz
hate hate
30
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.