KRISTINE SKREV «HEI» TIL MEG, SÅ KLIKKET DET FOR TYPEN HENNES

Hun er kanskje litt løs, men det er jo bare morsomt og gøyt, syns jeg. Typen som tror hun er reinere enn olden vann tappet på flasker er derimot litt uviten. 2 min


Siden flere av dere ville ha en samtale til (jeg har tusenvis av slike rare samtaler) så får dere det, alt for mine lesere. Det har seg sånn at en som heter Kristine har en syk kjæreste. Hun er kanskje litt løs, men det er jo bare morsomt og gøyt, syns jeg. Typen som tror hun er reinere enn olden vann tappet på flasker er derimot litt uviten. Og jeg har så klart hele samtalen til dere. 

Kristine har jeg kjent fra lenge siden av, men jeg visste ikke at hun hadde en så syk type. Dere får egentlig bare se hele samtalen selv. Lik & del om du vil se flere.

Hun poket meg for 5 mnd siden, så poket hun meg på nytt i går kveld,

sikkert et *hint hint* gjett hvem lissom


Så fikk jeg meldinger av hun

Så klart, det var den syke typen hennes som tok pc’en

Jada, så truer han meg, som alle andre sjalue gutter

Damen ville ikke tatt i meg med en ildtang? 

Jada den ildtangen, bla bla bla

Han vil ha en grunn, det skal ha få 

Så kommer gjengen til Thor


Nå har Thor Erik slettet kontoen eller blokkert meg. 

Trykk på bildet under og se om du får sett profilen, tviler. 

Og utrolig nok poppet dette opp i innboksen min i dag…. 

Om noen av dere er hypp på Kristine, send meg en innboksmelding på Facebook så får du linken. Og ja, kan alle som gidder, poke meg på Facebook? i like poking

https://www.facebook.com/LyricalProductions


Like it? Share with your friends!

146 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Folk kan mene du er så ekkel som de vil, ekkel er nå også bare en ting å være, men disse folka du finner i norges avkrok er psykopater som fortjener å bli outet forann kjærestene sine før det er for sent.

 2. Synes ofte du blir drøy, men fy flate folk fortjener det når de driver på sånn som det der! Både kjæresten og hun der har det nok like greit hver for seg! Bitch Ain’t loyal!!! Haha stå på Rene, mye svada på blogger, men denne har noen gode ting å flire av i en ellers seriøs verden 🙂

 3. Beste jeg har lest på lenge! Fant deg bare som noe reklame på news feeden. å jo mer jeg leser jo bedre blir det!

 4. Jeg blir sykt provosert av at tullingen over (eksen til Kristine) bruker homse som om det er noe negativt! Argh! Å være homofil er like greit som å være heterofil. Denne karen burde gå på skole hvor han lærer om slike ting! Drittsekk!

 5. God Morn :)! Im speechless.. æ har jævli mye imot utroskap :p æ forstår at dt klikka for fyren men dt e å gå for langt… vi bor i en tilbakestående verden. Ha en fin dag 🙂

 6. hehe rene du e så jævli genial 😀 det der e bra jort skittsekk e han thor ser man jo fort . flire sånn æ skrik nesten

 7. Jaujau, enda ett bevis at verden går en vei 😛 Når det ikke er lov å si hei til noen uten at typen skal reagere mongo 😛 Også vennene… jaja, godt jeg har gitt opp menneskeheten for lenge siden 😛

 8. Du Rene… sånt gjør man ikke. Jeg bryr meg ikke hva du mener om dette, men man går ikke in i andres forhold og ødelegge det. Det var ekstremt ondskapt fult gjort. Ja hun var temmelig løs i strikken og han burde funnet seg ei annen som moden for forhold. Hva om ei dame du virkelig er glad i og en bare stikke av med henne fra deg?

 9. 1:Den karen kommer til å skjønne at du gjorde han en tjenste
  2: Han hadde jo all rett til å være litt små «psyco» da damen hans var utro

 10. Han burde ha takka deg, men også tenk om det var omvendt… du hadde sik gjort det samme.
  ikke alle er hoes, men hun fortjener faktisk ikke deg en gang.. sykt..

 11. Huff, det e litt tragisk at du gjør sånt.. Stakkar Kristine, og stakkar typen. Du vil vel ikke tvil på at dem hadd en stor krangel etterpå? Idiot.

 12. For en idiot du er. Hadde ikke sluppet billig unna om du hadde gjort det samme mot meg. Skulle smakt litt militær medisin da ja!

 13. Er det ikke bedre/finere damer i Bergen og krangle om syntes jeg litt synd på dere! Men fyren tenkte jo sikkert om han går litt ned på standeren fikk han kanskje ha hu for seg selv?!

 14. For et bedritent menneske du er! Typen til Kristine var kanskje glad i den billige tøyta hu er. Betyr ikke at du må være like ekkel som henne. Håper han og kompisene hans tar deg. Du fortjener det.
  Du må gjerne være player og ta for deg rundt omkring, men oppfør deg.
  Du ter deg som en drittunge, kler deg som en drittunge og skriver som en drittunge.
  Det fine med det er at du tar for deg av løs-tøs & Co, men kommer aldri til å finne ei Dame. Ei med et snev av klasse.
  Tulling!!!

 15. Haha! Typen min hadde ikke brydd seg et sekund, dersom jeg hadde snakket med andre gutter.. De gutta må virkelig være helt skutt som klikker sånn i vinkel :’)

 16. Det bryr meg ikke at du ikke vil bry deg, men jeg oppfatter deg som en trist kar dessverre. Enda tristere er det å lese hvor mange som faktisk synes dette er interessant. Alt er moro så sant det ikke rammer dem selv. Du er på ingen måte en ekte mann ut i fra budskapet og personligheten du uttrykker på denne bloggen. Sånt krever mot og ydmykhet 🙂

 17. Uansett jævlig dårlig gjort å ligge med andre sine damer! Utroskap er det verste jeg vet! Hva om det samme hadde skjedd mot deg? At noen pulte dama di uten at du viste det? Vis litt respekt for andre folk, samme faen hvem det er! Dette viser jo også hvor «løs» du er, som flyr rundt og puler uten noe som helst form for følelser eller forhold. Man skal faen ikke ha sex med mindre det er følelser involvert, men det tror jeg flere er enig i! Slutt å pule på andre sine damer og finn deg en egen dame, men siden du flyr rundt sånn, hvordan kan damer noen gang være sikker på at du er trofast? Ikke tro alle damer vil ha deg pga. utseende eller bloggen, de som har noe mellom ørene går faktisk etter personligheten i forhold til deg…

 18. Førr å Være helt æli så snys æ du rætt å slætt e ett ufyselig menneske, å du burde skjemmes! Å førr å Være helt æli syns æ ikke du har «utsende» til å være så jævlig kjæpphøy. Smak å behag men me den oppførrselen vill æ ikke tatt på dæ me ildtang engang,, skaff dæ nå såm kalles respekt.

 19. Dette synes jeg blir litt for dumt.. Mener det er dama som har ett problem og ikke typen, ville ikke likt at typen min hadde skrevet til andre damer jeg hvertfall. Og du har tydelig vis ett problem selv, hvorfor gidder du å ligge rundt med damer som har type når du forhåpentligvis kan få deg noe annet?

 20. Er ikke noe bedre enn deg, når det gjelder å finne chick’s og drite loddrett i om de har type. Men… ah fuck it, av å se deg innser jeg hvor mye det suger for mot parten… MEN jævlig unødvendig å gni det inn og drite ut fyren forran hu… Nesten sånn jeg vurderer å advare typen til alle jeg har ligget med, bare i håp om å ikke ende opp som deg.

 21. fyfaen dette her er det mest barnslige jeg noen gang har sett, hvordan kan du kalle en person psykopat fordi han beskytter dama si fra en stygg liten faggot fra nordnorge detter er tåpelig ass. Alle hadde klikka om noen hadde begynt å flørte med dama si bare for å provosere, du er mye mer drittunge du enn Thor Erik, hahaha anyways dere er tapere alle sammen og blogg er for Homofile eller jenter

 22. Hærregud. Syns jævlig synd i han Thor jeg. Enn å få slengt et sånnt bilde i trynet da? Vet ikke hvem som er verst av hu kristine og han bloggefyren jeg ass.. Skjønner godt at Thor ble sint

 23. Dere er triste som ser på dette som gøy, og som ikke ser at han hjelper andre med å være utro. Ikke kom her og si at det var fordi typen var drittsekk, for det sa han selv at han ikke visste. Typen kan ha vært destruktiv i forholdet, men han hadde vell ikke vært utro. Hun kunne forlatt han om hun ville. Du er like ekkel som de på 12-15 som kommemterer hvor morsomt dette er.

 24. Jeg syntes egentlig du gjør verden en tjeneste! Jeg er imot utroskap og har vert i et forhold der jeg ble behandla som dritt!
  Men en ting du bør tenke på er kanskje om faktisk personene er psykopater og at kanskje dama blir banket opp eller lignende når du skriver sånt :S
  Men akkurat i denne samtalen så fortjente hun at det ble slutt, og han hadde all grunn til å bli sur både på deg og hun! INGEN fortjener og ha en kjæreste som er utro.. Så vil si du hjalp han vekk fra ei som var litt vell løs 😉

 25. Dette var utrolig useriøst av deg. Du vet hun har type, men går bort å gjør dette. En hver ekte kjæreste hadde gjort det samme som han. Du ser på det som kanskje patetisk og barnslig, men du vet sikkert ikke halve bakgrunnen hans, men fortsatt går du bort å ødelegger forholdet. Jeg kan så klart si meg enig i at han oppførte seg lite voksent, men du var ikke stort bedre selv. Jeg blir ufattelig provosert når jeg ser sånt som dette. Jeg pleier aldri å være en person som er glad i vold, men jeg håper virkelig at han og denne gjengen banka deg. Neste gang du kommer utfor noe som dette, så håper jeg du tenker som en voksen person og ikke som en liten dritt som tenker kun på seg selv og ødelegger et forhold og skylder på jenta, at hun er løs eller at det var hun som ville. Utrolig useriøst av deg.

 26. Skittent å gå på andres damer må jeg si, du er ganske desp når du må gå etter damer som er i et forhold altså…

 27. jeg hadde blitt lei meg om jeg fant ut at typen min hadde sendt hjerter og kyssesmiletegn til andre jenter… blir vel litt det samme når jenter sender hjerter til andre gutter. fyyy f jeg hadde blitt lei meg!

 28. Det er når jeg leser slike innlegg og kommentarene, jeg innser at verden virkelig er klar for slutten snart ass. Ja, kisen overreagerte i starten, men dama hadde jo vært utro på forhånd. Samtidig er du også en del av problemet. Hadde dette skjedd meg hadde jeg hatt vett til å se at det er dama som har svikta, men det hadde nok allikevel frista å brekke nesa di i samme slengen. Og dette er blitt den nye underholdninga. Hold on to your hearts people, cause love is fuckin’ dead. Har folk ingen forbanna verdier lenger?
  Mr. Putin; ready the nukes…

 29. Syns du rett og slett er ondskapsfull, hater utroskap men syns at måten du gjør ting på er ufyselig! Stakkars type som sitter igjen med utro dame som du har ligget med. Du burde kanskje tenke deg litt om, hva hadde du gjort? Du bryr deg kanskje ikke nå men en dag får du igjen for alt den driten du har gjort, tviler på at du er så høy i hatten da. Syns nesten du fortjener å bli banket opp jeg… og forresten så er det ingenting med deg jeg finner tiltrekkende, ikke utseende ditt, ordenene dine og spesielt ikke personligheten. Reality check! You’re not all that!

 30. Dette er helt grusomt dårlig gjort. Å sitte å skryte av å ha ødelagt noen andres forhold? Jeg skjønner ikke hvordan du kan ha samvittighet til noe sånt. Å rettferdigjøre å henge ut stakkaren fordi han ble sjalu og sint, er jo helt bakvendt. Selvfølgelig er det ingen som liker at andre prøver seg på kjæresten sin. Og hun hadde jo faktisk vært utro, så vil si han hadde god grunn til å være sjalu.
  Du viser en barnslig ansvarsfraskrivelse ved å svare med humor-bilder, som om hele situasjonen bare er latterlig. Hva er det som gjør at du rettferdiggjør å trakassere ham? At du i bakhodet vet at du skal legge ut dette på nettet så sjelløse mennesker får seg en latter på andres bekostning?
  Det at du har mange som støtter deg, betyr ikke at det du gjør er riktig, eller akseptabelt. Hitler hadde også mange som støttet seg. (Det er bare et eksempel, ikke en sammenligning)
  Å vite at det finnes mennesker som bryr seg så lite om andres følelser er bare trist. Hele min generasjon er jo bare sex- fikserte neandertalere uten noen form for medmenneskelighet. Det samme gjelder dere som kommenterer «High five», «Gi meg nummeret» osv.. For en grusom kultur. Er enda glad jeg slipper å assosieres med folk som ikke ser på jenter som noe mer enn en vandrende sexdokke.
  Dette er det første og siste jeg leser på denne bloggen. Håper virkelig det er flere karer enn meg som fremdeles klarer å respektere og behandle andre på en ordentlig måte.
  Og ja, jeg signerer med fullt navn. Jeg står for det jeg skriver her, i motsetning til alle dere andre «tøffingene»

 31. Jo du har sykt brae svar og sånn, men som fleir ha påpeika så e d å ligg med andre sine dame (vest du veit d) ganske unødvendig..😒 du har jo egentlig ikkje gjort nåkka galt sånsett d e jo egentlig hennes feil.. men vest du kan unngå d så gjør nu d.😉 Men du har ganske masse bra å kom me da! 😀 dæ lika vi ^^) fortsett på d vise i allefall,det gjer en litn go latter i kværdagen 😄

 32. Dere er jo like dumme begge to.. For det første så er det mulig å snakke med kvinner selv om man er homofil og for det andre så er det ganske fucked up å gjøre narr av funksjonshemmede. Null respekt fra meg. voks opp

 33. Hei jeg liker ingen av dere 3.
  Ser ut som folk uten empati.
  Psyko-koko.
  Hadde jeg gjort noe sånt hadde jeg ikke lagt det ut for alle å se. Iallefall ikke om de var en «stor/kjent» blog. Er du helt dust?? 👊

 34. Liker ikke at du bruker unger med Downs syndrom i en slik nedlatende seting. Men ellers svært underholdende. Kan ikke være mye vett oppi hodet på han som alltid i så og si hver melding må ty til å slenge ditt. På den andre siden forstår jeg folk blir forbanna over å få vite at partneren er utro. Om du visste dette, noe det ser ut til du gjorde. Utroskap og sjalusi er det som er grobunn for de fleste drapene som skjer i Norge. Utroskap er et sårt tema for de som sitter igjen. Har opplevd der selv. Håper du ikke bagatelliserer utroskap neste gang. Uansett bra du står opp mot slike folk sånn som du viser i begynnelsen av samtalen.

 35. Leser sjeldent blogger. Men dette, dette er noe av det beste jeg har lest! Jeg griner!! Den gjengen de snakker om er sikker bruspulverguttene fra vaselinas julekalender!

 36. Wow.. For en kjip person du er. Mulig typen hennes ikke har det helt bra med seg selv mtp hvordan han reagerer. Men du visste vel heller lite om han og velger å ødelegge et forhold for egen underholdning. Mulig du er litt psykopat kanskje?

 37. Haha, geniale comeback! Ser noen kommer med negative kimmentarer angående hvordan han svarer. Det er sånn alle vil ikke godta fornuft. Du må noen ganger kjempe flammer med flammer. I tilegg synes jeg han fortjener å bli gjort latter av etter å komme med trusler. 😀 det er forståelig han ikke likte det, men c’mon, om kjæresten din er utro eller flørter med andre, betyr jo det rett sagt hun ikke er interessert. Keep that in mind. Komsik å se de kommer med trusler, og får andre med. Dette er hva man kan forvente fra wannabe gangster.

 38. Jeg lever i en helt annen verden enn disse to krarene, og det er merkelig å se hvor utrolig annerleders det går ann bli! jeg ledde meg i hjel når jeg leste dette! Veldig trist å se hvordan dummhet tar over i disse herrenes – (og damens) hoder. Jeg pleier ofte å kunne velge side i en sak, men i denne var det en umulig oppgave. Dummheten treffer liksom alle tre parter like bra; Jenten er dum som faktisk har «datet» begge guttene, gutt1 lar seg irritere og kommer med spydige kommentarer, og gutt2 drar hendelsen helt ut i spissen.

 39. Sorry, men har kan jeg ikke annet enn å si at du også er helt latterlig – og definitivt på samme nivå som Thor Erik. Du hår bevisst inn og puler dama til en kar, tar bilde av det for så å sende det til han mens du håner han. Fyren er nok i overkant kontrollerende og trenger å roe seg ned på den fronten. Men måten du svarte han på var bare patetisk rett og slett.
  Finn på noe bedre å bedrive tiden din med mister.

 40. Du er ikke særlig snill men sånn er det. Digger at du er ærlig om ståa. Jeg skal følge med litt på greiene dine fremover. Håper du har mere av dette 🙂

 41. Får en taper du er rene. Jeg vet ikke hvor du får disse dumme påfunnende dine fra, men at du har en eller annen form for hjerneskade er lett å konkludere med når du bevisst går inn for å ødelegge noens forhold på den måten. Er det rart typen hennes er sjalu? Ut i fra måten hun skriver på er ikke dette et engangstilfellet. Hun virker jo helt likegyldig til å ha gått bak ryggen til typen sin og hatt sex med deg? Hvorfor er der akseptabelt, men ikke sjalusi. Jeg håper alle dere som hyller denne premieidioten av en blogger opplever utroskap selv. Da ser man selv hvor vondt det er når noen man bryr seg om gjør noe sånt mot en selv.

 42. Han er jo tydeligvis sjalu og mistrosik med god grunn da… faen ass, jeg skammes over å ha samme navn som deg, Rene. Du er en skam av ett sosiologisk misadaptert jenteguttesossesvin.

 43. René ødela jo ikke forholdet. Det var jo åpenbart så ødelagt fra før av at dette kun gjorde bruddprossessen enklere. Kristine er jo åpenbart en ekkel, løs slingrefitte som ikke burde røres i med ildtang en gang, og eksen hennes er jo tydeligvis mentalt 14 år i hodet.

 44. Altfor perfekt. Do your thang, haters gonna hate. Til syvende og sist, så er det du som vinner, uansett hva de sier.

 45. Wow… Dere er alle sammen like idioter. Man blir ikke provosert engang, fordi det er så tydelig at dere kommer fra den nedre arbeiderklassen, hvor moraler, verdier og kunnskaper har vært ikke-eksisterende igjennom hele barndommen. Hvorfor er det så viktig for deg å bevise for han at du har hatt sex med dama hans? Gjør det deg til en bedre mann enn han? Følte du deg stor og mektig da? Dette er så latterlig, men aller mest er dette utrolig trist. Du oppfører deg, eller alle tre, oppfører dere som drittunger på 16 år, som måler «manndom» etter pikken deres, og hvor «skumle» og «sterke» dere er. Skal si deg en ting jeg, du er så lite mannfolk at de ekte, ordentlige jentene som fins her i verden, de jentene som ikke kler av seg for å få oppmerksomhet, de jentene som oppfører seg som ordentlige kvinner, men som likevel will rock your world, er så langt utenfor din «leauge» at det eneste du må unne deg med, er platina blonde jenter, med langt extension hår, null kunnskaper om alt som foregår i denne verden (utenom NAV sine retningslinjer, og hvem unge mødre som er knuller hvem, og hvilken jente som er «falsk» ) kos deg med ett liv utenfor samfunnet, hvor du har null mulighet til å utvikle deg som menneske, kos deg med ett liv hvor du aldri vil få respekt av mennesker som betyr noe, og kos deg med ett liv hvor det eneste som betyr noe er om du kan banke en random fyr. meningsfyllt liv må jeg si! 😀

 46. Det her var trist og sykt dårlig gjort! Ja det er bra at du forteller at hu var utro men det fins grenser ass.. Vis litt mer respekt, for hele deg og bloggen din lyser lavmål.

 47. lættis da:P
  På en måte så hadde du fortjent deg en saftig en på trynet, men latterlig at de gidder å la seg fyre så jævlig da:p
  Hvis dama di poker en annen gutt eller skriver til en annen gitt så er det jo ikke den andre gutten som er problemet, det er jo enten deg selv eller dama:P
  Underholdende å lese:)

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.