IMME SNARBERG TRENGER DIN HJELP, LES DETTE ALLE SAMMEN

Hun ligger under med 750 stemmer, så la oss vise hva vi er i stand til. Dere er mine snuppiser, alle sammen. 1 min


Jeg trenger din hjelp, du som leser denne bloggen. Imme Snarberg (bildene over) er med i årets brun og blid modell konkurranse og det er 3 dager igjen av denne måneden. Hun ligger under med 750 stemmer, så la oss vise hva vi er i stand til. Dere er mine snuppiser, alle sammen. Jeg skuffer aldri dere, da må ikke dere skuffe meg. Kan alle dere gå inn og trykke «LIKER» på Imme sin profil?

Trykk på bildet over for å komme til siden. Det tar deg 1 sekund og du kan gjøre henne veldig lykkelig. Hjelp hun, og hjelp meg med dette. 

Du kan også trykke HER HER HER HER HER HERLike it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
54
Fail
Love Love
24
Love
Omg Omg
12
Omg
Win Win
54
Win
WTF
24
WTF
EPIC
18
EPIC
Quiz Quiz
6
Quiz
hate hate
36
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.