DENNE JENTEN POKET MEG, SÅ KLIKKET TYPEN, NÅ ER HUN SINGEL

2 min


Er det noe jeg ikke forstår er det hvorfor sånne taper gutter skal klikke på meg fordi jeg poker en jente. Greit det er damen din men jeg har for faen ikke EBOLA. Som jeg har sagt før, jeg POKER hvem jeg vil og NÅR jeg vil. Ingen skal forklare hva jeg har lov til, det er min Facebook. Om du blir sint for noe så lite, synd for deg. 

I dag poket en som heter Michelle meg, virket hyggelig. Jeg poker tilbake og da begynte helvette rett etterpå. Jeg syns av og til folk overreagerer, her er hele samtalen

Først poket hun meg, jeg poket tilbake…

Hun er i et forhold, og da blir det alltid problemer føler jeg

Men fikk en hyggelig tilbakemelding i innboksen 

Så kommer kjæresten til Michelle, AKA Supermann…

Og så truer han meg 🙁

Jepp, poket moren 2 ganger på rad. MILF

Da ble han sint, virket det som…

Og som alle andre gutter gir de meg advarsler…

Og så leeeenge etterpå..

Jeg tror jeg bråker med feil person

Og så blokket han meg (trodde jeg) men ingen av mine venner kan se profilen hans, så han har slettet den. Jeg har da ikke gjort noe dumt

Trykk på linken selv og se om profilen eksisterer: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007273669194


Trouble in paradise? (Ja, hun sto oppført som singel før han slettet Face)

Til alle dere som leser dette innlegget, POKE meg på FACEBOOK.


Like it? Share with your friends!

94 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Ja, du kan poke hvem du vil på facebook, men det vil ikke si at du kan kalle noen for en kirke knuller. Skjønner godt at han klikket når du provoserer han enda mer.

 2. dette var ikke morsomt, jeg synes du var litt idiotisk og barnslig her, egentlig ikke så
  rart at han klikka på deg når du oppfører deg sånn ..

 3. what tha fuck? Du kan ikke bare poste bullshit som dette. hu dama sa du ikkje skulle det, hvorfor i hælvette gjorde du det da? huh? HUH?? Svar meg!!!!!!!!!

 4. Min type hadde ikke følt seg truet hvis ukjente gutter hadde poket meg, så der overreagerte han veldig. Men du er jo ikke så mye bedre selv da, når du kaller han opp og fortsetter å provosere. Du er ikke Guds gave til kvinnen, så ikke sitt og tro at alle menn burde føle seg truet av deg. Han gjorde tydeligvis det, men det er heller ikke så rart, slik dama hans oppførte seg. Har man kjæreste, skriver man ikke slik med andre gutter.

 5. Rene, er jo Michelle sin feil at hun poket deg tilbake og snakker med deg. Egentlig så skal jo Even ta en alvor prat med Michelle. Men virker som han var feig for det og kastet problemene over til deg😊, Been there + 2 biler som ventet på meg utenfor…

 6. Michelle er jo tydelig vis fan av bloggen… Even misslikte at ho læs bloggen, aka han må vite nåkka om den og rene… så til folk som sir d va barnslig og sutre fordi ho ba han om å ikkje poste må de jo skjønne ka som blir å skje!
  Som han bæstefar pleide å si: når man borre håll i sjarken mettfjors, skjønne man at ting blir å gå tell hælvette!

 7. Syns det var dumt at typen hennes klikket slik som han gjorde men du gjorde det ikke bedre i det hele tatt. Og syns det var dårlig og legge dette ut på blogger særlig når hun ba Deg ikke å Gjøre det. Hun kan faktisk anmelde deg for det.
  Forresten har du imot kristne folk for manGe kristne folk kan føles seg truffet for det du skrev.
  Skal Være ærlighet jeg fikk memeg en liten latter. Men mest sympati latter hvis du skjønner hva jeg mener.
  SSyns du skal slutte og å bli så provosert av negative ting. Greit han overeagerte men du trengte ikke å Gjøre det Værre heller

 8. Haha, feilen hans er vel å tro at det nytter å komme med advarsel
  Han burde vel fulgt opp eller latt vær
  Dessuten tror jeg han hadde kommet lenger ved å fikse forholdet sitt slik at det ikke er en konkuranse, enn å prøve å jage bort fryktede konkurenter
  Det er alltids fler hvor de kommer fra

 9. Han overreagerte i starten, men det er jo ikke vits i å prøve å gjøre han provosert. Du kalte han stygge ting og kødda med å «bange» dama. Syns det var ganske unødvendig.

 10. Hvor gammel er du egentlig? Utrolig barnslig av deg iallfall. Leser ikke bloggen din, men nysgjerrigheten grep meg da en av mine Facebookvenner postet dette på Facebook. Mennesker som deg provoserer meg. Og ikke for å glemme den jenta som er ti gang verre enn deg igjen, som faktisk var i forholdet og ikke klarte å holde seg til han, tydeligvis.

 11. Hahahaha, er detta serriøst? Går ikke an vel.. Folk er så rare! Hvorfor har det noe å si om man blir poket på FACEBOOK? Sist jeg sjekka så betydde det ikke noe som helst (og var for øvrig plagsomt når det var på sitt verste hos meg). Nei jeg sier det igjen; Folk er RARE 😀

 12. Det enste jeg ikke skjønner er hvorfor du la ut alle samtalene mellom dere tre når hu jenta da at du ikke skulle legge det ut! Du har bare så Jævla lite respekt for folk så jeg blir kvalm! Greit nok jeg leser bloggen din kanskje fem ganger i året å alt du skriver er helt bak mål for meg iværtfall! Men ellers så måtte jeg le av at han overreagerte sånn han gjorde!

 13. Er det bare jeg som synes det er tåpelig at en relativt voksen (i alder ikke sinn) person, oppfører seg som en hyperaktiv 10 år gammel «mobber»? Jaja! Mest trolig er det kun 10 år gamle mobbe gutter og blinde bimbo jenter uten selvrespekt som faller for slik idioti som dette. Godt jobba Rene. Idag så jeg enda et lavmål for mennesker. (snakker ikke om Even i dette tilfellet. Bare slik at du skal forstå meg)

 14. Du er jo egentlig ganske tett når du legger ut innlegget.. Og oppførselen din var søppel.. Se å barnslig måte du skriver på da.. Er ikke så normalt å legge ut slike innlegg heller..

 15. blir for dumt å trekke inn kirke knuller. Hva skal det bety? Trakasserer du alle kristne i Norge? Isåfall har du mange mot deg. Er ikke på din eller hans side. Men frekk det er du. Like frekk som min 12 år gamle søster. Da er du gått langt

 16. folk sier det er barnselig, men det er jo ikke det. han even har noe løst i topp-etasjen. alt det som ble skrever ga ikke noe mening.
  du kan heller ikke bli anmeldt siden det hun har sendt til deg kan hun ikke ta tilbake og når det ligger ute på nettet kan alle bruke det.
  det dummeste var og liksom gi deg advasler, hva faen skal han gjøre? oppsøke deg og snakke eller banke deg? det hadde bare vært enda mer tregisk enn den samtalen

 17. Ser det er mange gjøker i kommentarfeltet her. Flere som ligner på Even, dvs kirkeknullere… Ta å ro dere ned litt, ingen vits i bli butthurt over ei skløtte med våt truse og en type som trur han skal redde hu fra litt poking. Jeg er ingen rene-fan men jeg er helt enig med han at dette er helt innafor. Typen var en dust og fortjener å bli behandlet som en. Og til dere som klarer å bli fornærmet av at en annen person blir kalt kirkeknuller…dere er jo like tette folk med bønneteppe jo.

 18. Faen stygg du er, likt bloggen din, men faen nå går det for langt..
  Men joa han virket som en kirkeknuller^^ Han tok det jo til seg :p

 19. Veldig umodent av deg og ikke respektere andres forhold, men jeg syns fortsatt ikke det var du som var verst her.. Det var jo denne jenta! Makan til kjerring. Håper typen dumpa henne 🙂

 20. Hva faen har det å si om han har lagt ut samtalen så lenge navn og bilde er sensurert? Ingenting ulovlig med det. «Men ho sa han ikke skulle legge det ut.» OH NO.

 21. Barnslig og angrer på at jeg leste alt dette.. Så lite verdt det at det egentlig ikke er verdt med en kommentar, men for at bloggen din ikke skal gå helt til helvette så trenger du litt tilbakemeldinger 😉

 22. Håper noen får dama di til å gjøre sånn mot deg. Fy faen så lavmål. Ja, han overreagerte. Men du la på mere ved på bålet. Hu dama var ei fitte. Garantert utro og sikkert vært utro før. Så det at du spiller på andres følelser for at du skal få det bedre med din dårlige selvtillit, syns jeg er trist.

 23. Sånn skal det være! Det å poke noen har ingenting å si, og det er utrolig teit å reagere på det. Ja, han reagerte ikke bare på at du poket henne, men lo godt av samtalen. Fortsett pokinga!

 24. Du burde virkelig skamme deg, ikke at du bare provoserer han og oppfører deg dritt også mot han så legger du det ut på bloggen som er noe av det meste respektløse noe sine, slike ting kan såre folk virkelig, vær så snill og tenk litt menneskelig neste gang og ikke bare på hva du synes er morsomt, synes det virkelig dumt å legge det ut selv om du har markert over

 25. Mye horer der ute. + han taperen kan jo ikke ha vært mye til type siden hun var utro. Og til dere som er anonym. Wtf. Faen ingen respekt for sånne som dokkar

 26. Det var unødvendig av deg å legge det her ut, typen min slo opp med meg og truet meg med bank på grunn av det her

 27. Håy, hva er en kirke knuller, en som knuller kirker?
  Eller mener du kirkeknuller, en vesentlig forskjell spør du meg, hva er i tilfelle negativt med å knulle en kirke? Vet ikke helt hvordan noen kan gjøre det, ikke helt min greie. Men det vet tydeligvis du Rene, gi en forklaring a!
  Tusen takk!

What's Your Reaction?

Fail Fail
18
Fail
Love Love
48
Love
Omg Omg
36
Omg
Win Win
18
Win
WTF
48
WTF
EPIC
42
EPIC
Quiz Quiz
30
Quiz
hate hate
60
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.