KJÆRE RANNVEIG HEITMANN, DIN LILLE BIMBO (VIDEOBLOGG)

1 min


Rannveig du Rannveig. Det begynner å bli harde tider for denne rosabloggeren som vet det snart nærmer seg jul. Hva gjør man om man mister lesere, men vil ha utbetaling fra topplisten slik at man får kjøpt julegaver? jo, da rakker man ned på personer som er i media, folk som er populær.

Jeg vet jo det at hun kun skriver ting for å provosere, det er jo slik man få lesere. I går skrev hun noe på bloggen sin, og i en bloggpost ser jeg navnet mitt.

Hun skriver følgende:


Og det tror dere jeg bare lar ligge? uten at jeg svarer på det hun har skrevet? joda, jeg har laget en aldri så liten 10 minutters videoblogg.

Hun kaller MEG for en riksklovn, og at JEG er klein? jeg kan ikke huske sist jeg gjorde noe som var kleint, men Rannveig? la oss ta en titt på ALT det kleine hun har gjort og sagt. 

Og du skylder meg et nytt tastatur Rannveig, jeg klarte å knuse mitt da jeg ble så sint på deg. Så når du får utbetaling fra blogg kan du sende meg et nytt.

Skal du se videoen må du se HELE

Tro meg, hun har vært på meg i laaaang tid. Men det skjønner jeg godt. Grunnen til at slike kvinner som Rannveig skriver slikt om meg, er fordi de vil jeg skal ta kontakt. Det er et triks, jeg har lest om det i datingbøker. En kvinne kan skrive frekke ting om en annen person, kun fordi hun vil ha fysisk kontakt eller sex med vedkommende, men det er ikke jeg interessert i, beklager frøken.


Like it? Share with your friends!

102 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hahahaha smart ass alle tre :)))) Dere trekker hverandre fram…kjæresten til Miss Sophie skriver om andre, Rannveig mot-blogger, og du trekker begge de to fram…genialt…nå veit jeg åssen jeg skal få flere lesere…provosere dem fram :)))))) I love you…hehehehe 🙂

 2. Jomen kjæææære Rene Kleveland.. Du e jo en riksklovn!!! Hahaha…. Tror du folk leser bloggen din for din store intelektuell ?? ……

 3. Skrev til henne selv. Så igjen snakker du om at hun rakker med på folk, noe hun gjør. Halo, du gjør jo fucking meg det samme her. For å få lesere. Like patetiske alle sammen spør du meg. Du snakker om at hun mener hun er så deilig. At hun bare vil ha deg med måten hun snakker pm deg på. Håper på litt eller? Ler!

 4. ehh.. Du har noen poeng. Men at «voksene» i det heletatt kan gå å rakke ned på hverandre sånn er bare teit. Dere er barnslige. Jeg trodde ungdom var ille, men dere gjør det enda værre en ungdom. Ta det her med hverandre selv, ikke sånn over nett. Voks opp

 5. Haha, det var bare konge! Verste av alt at du hadde masse gode poeng der også :p endelig får hun høre det, håper dette kommer mer fram fordi jeg klarer ikke å fatte å be gripe at folk trykker inn på bloggen hennes når det bare er piss der uansett, som at hun prøver å lure folk at hun skal slutte å blogge. Helt latterlig, håper at hun slutter, derfor trykker jeg inn på det :p

 6. Du skriver;Tro meg, hun har vært på meg i laaaang tid. Men det skjønner jeg godt. Grunnen til at slike kvinner som Rannveig skriver slikt om meg, er fordi de vil jeg skal ta kontakt. Det er et triks, jeg har lest om det i datingbøker. En kvinne kan skrive frekke ting om en annen person, kun fordi hun vil ha fysisk kontakt eller sex med vedkommende..
  Lad os bare sige, at jeg i hvert fald har tjent nok til at overleve resten af året, siger han.
  http://www.mx.dk/viden/digital/story/31948400
  Hun er vel ute etter pengene dine samt en pappa til sitt neste barn 😉

 7. Hun er jo rett og slett DRITsjalu på suksessen du har med den famez bloggen og pengene du tjente der. Klart hun måtte tråkke deg ned, hun tåler ikke sånt vet du, at andre har suksess med noe 😉

 8. snart får du vell en bolle av rannveig 😛 hu som alltid starter innleggene sine med at folk skal ta seg en bolle om man sier noe stygt om henne 😛

 9. hahaha, syns den var fin jeg. Man ska jo få lov å svare når folk er så tette. Det innlegget hennes med merkeklær på ungane. Gud bedre meg…. Vet ikke hvem som er dummest jeg av ho og ei kålrot….

 10. Er helt enig me deg. Eg leser din blogg, men hører eg ordet Rannveig Heitmann så nekter eg og trykke meg inn på det. Blir kvalm av innleggene hennes.
  Og endelig håper eg at hun får vite hva hun er for noe. Stå på videre!

 11. D som skjer mellom deg å henne, e mellom dåkke to! 😛
  Syntes d e barnslig av dåkke begge to t å holle på sånn som dette..
  D går faktisk ann å snakka t kverandre som normale personer faktisk jørr.
  Du minsta jaffal min respekt.

 12. Dere er så latterlig håpløse hele gjengen! For en gjeng med nisser dette norske trygdesystemet har klart å avle fram. Våre forgjengere vrir seg i graven. Kan ikke tro at noen av dere tror at dere gjør noe fornuftig, vetig, smart, eller gjennomtenkt. Oppmerksomhetssyk riksklovner hele gjengen! Dere er til fordi en liten del av befolkningen trenger litt støtte for sine mongolide virkelighetsoppfatninger. Vær så vennlig å slutt med denne klovnepropagandaen som bare gjør folk dummere for hver dag som går. #heeeelthåpløst

 13. FYFAEN SÅ JÆVLI BRA RENE! FYFAEN du burde være stolt over deg selv. Du har fullstendig rett i at det bare er Rannveig som vil ha oppmerksomhet. Men vent, hvorfor i huleste skal man få oppmerksomhet ved å hakke på andre.?

 14. Wow, her hever du deg virkelig over henne og beviser at hun tar helt feil!!!!
  Hva med å ikke være så sykt hårsår og la det gå? HAha.. Underholdning fikk du til hvertfall så ett poeng for det.

 15. HAHAHA, dette er latterlig. Du gjør jo akkurat det sammen selv.. Og dette innlegget er KLEIN! Bare vent, når det nærmer seg kommer du til å skrive enda et kleint innlegg som kommer til å lage oppstyr.

 16. Om du ikke mener bloggen din ikke er klein nok fra før, er dette et eksempel på hva klein virkelig er. Du klager på hun, men tror du virkelig er noe bedre selv sånn som du holder på? Sånn som du framstiller deg selv på nettet, så har hun rett. Og du støtter Elise, men klager på leppene til Rannveig at de ser jævlig ut? Hva som er best og værst der er tydelig for alle..

 17. du er ikke veldig saklig ang. det Rannveig anklaget deg for. Hun kommenterte din oppførsel ovenfor mange av Norges befolkning og du svarer med å rett og slett henge henne ut på bloggen din.
  Ikke det at jeg sier Rannveig er den fornuftige her heller. Hun hadde også noen usaklige poeng når det gjaldt deg som du for eksempel det avsnittet hun skrev om deg.
  Hun hadde ikke trengt å kommentere saken eller deg for den saks skyld, men hun gjorde. Antagelig for å «høste inne noe lesere» som hun sier. Men dere er dessverre ikke noe bedre enn hverandre. Begge prøver på å få lesere ved å henge ut og rakke ned på hverandre.
  #tristsamfunn

 18. ooookeeei…..what the actual fuck…. Sjukaste eg har sett på lenge! Faen meg freak-show heile greia. Grow the fuck up and move the fuck on, Jeeze…

 19. Akkurat det med at hun kjøper 90% av klerna sine på h&m og går ut i media og sier at kun merkekler er best for barna hennes og det er det de har, når hun egentlig lyger så FAEN. Akkuratt det har irritert fette av meg så utrolig lenge, håper hun får sett dette. Makan til tosidig dame

 20. Fuckings awesome! Æ elske vidioen din :p
  å det at mærkeklær e bæst før ungan, HA! Jau mæ i ræva..æ har sjøl 2 stk å så længe dæm har klær unz mærke så e man fornøyd!

 21. Selv om ei dame skriver dritt om et mannfolk så trenger det absolutt ikke å være pga. Hun vil ha kontakt eller ha sex med han… Det kan rett og slett bare være for å sette personen på plass, eller å gi et tydelig budskap om hvor lite hun liker denne personen.. Hvilke «bøker» har du lest som du kan gi eksempel på at det du skriver stemmer hos og med alle damer?

 22. hehehe, godt at du skaffer deg flere lesere. Det er deg vel fortjent. har til dags dato ikke lest en linje på ranveigs blogg, og det kommer jeg heller ikke til å gjøre 😉 stå på, og lykke til med nytt tastatur 😉

 23. Vel, ler. Såklart er rosabloggere no rass, tjene penger på å blogge hele døgnet.. «heeeia bloggen» ser det for meg..
  Bra skrevet Rene, men når du begynner dra inn at du kjenner den typen som vil ha kontakt med deg egentlig blabla… da mista du interessa mi. Lov å tru godt om seg sjæl, men et tips. si det i speilet og ikke på blogg.

 24. Må si jeg syntes det er utrolig artig det du skriver og slik, ler godt da jeg leser det! Men det jeg ler mer av er at du sier at dem gjør slik for å få oppmerksomhet og lesere.. Du får nok ikke så fint lite lesere du heller vil jeg si! Jeg er vel kanskje en av dem for det er jo litt gøy, men payback is a bitch.. er ikke sånn kjempe rart folk sier og skriver det dem gjør.. tenkte jeg fikk skrive nesten hele navnet for ikke være en feit facking looser…

 25. patetisk hele gjengen x) dokker e likens begge to.. hakker ned på hverandre for flere lesere! men ja hun er værst! du har nu i det minste fakta! e hu som skrever provoserende bullshit!

 26. Så jævelig bra! Hu kjærringa der er faen ikke vært en dritt uansett, så lenge hu må drive og selle kroppen sin på den måten for og få lesere. Hu er noe av det kvalmeste jeg noen gang har sett..

 27. Hahahaha men du HAR jo et syndrom!! INGEN som har normal IQ leser bloggen din fordi du er smart, men fordi du er veldig veldig lite smart! Stakkars gutt. Du må jo ha dårlig selvfølelse?? Du kan få hjelp for det på en annen måte vettu! Lykketil din riksklovn

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.