JESSICA TJENER 600.000 I ÅRET PÅ Å TWERKE HJEMME I STUEN

Hun tjener mer penger på 6-7 sekunder enn det hun gjorde på hele 4 måneder når hun jobbet som lærerassistent. 1 min


Jessica Vanessa er en profesjonell twerker, ja en pro twerker. Hun tjener store penger på å shake rumpen sin, hjemme i sin egen stue. Den 22 år gamle sosiale medier stjernen får kåte mannfolk til å klikke hver gang hun laster opp en ny video.

Jessica var tidligere en lærerassistent, men er nå en godt betalt twerker. Store selskaper betaler henne store pengesummer så lenge hun kan vise deres produkter i videoene hun legger ut på Vine.

Hun tjener mer penger på 6-7 sekunder enn det hun gjorde på hele 4 måneder når hun jobbet som lærerassistent. Kanskje noe å tenke på? dere som er arbeidsledig. Og ja, det er broren som filmer hennes videoer! SWAG!

Jessicas Vine HER

Jessicas Youtube HER

Jessicas Instagram HER

Jessicas Twitter HER


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.