FY FAEN I HELVETTE, SNUPPISER. BESTE MAILEN I VERDEN !!!!!

2 min


Mine snuppiser, hvordan går det med dere? jeg beklager at jeg har vært opptatt, virkelig. Men jeg skal ikke la det skje igjen, lover.

Det har skjedd mye den siste tiden og det skjer mye fremover også.

Derfor skal jeg være flinkere på å oppdatere dere på alt. Akkurat nå ville jeg bare ønske dere en riktig fin mandag så blogges vi siden. Jeg kan også fortelle dere at jeg kommer til å smelle ut en haug med videoblogger, ukentlig.

Håper alle er like smilende og glad som det jeg er, ha en strålende dag alle snuppiser.

Men hva skjedde???? en times tid etterpå? jo, jeg fikk en mail av noen på hotmail. En eller annen fyr som er kjempe rik som ville dele 15 millioner dollar med meg :O Jeg kjenner ikke personen en gang men han har jo fått tak i mailen min. Det eneste jeg måtte gjøre var å svare på mailen, helvette jeg skjelver her jeg sitter. 


Jeg vet det er vanskelig å lese mailen siden den er så bred, men sjekk under!


Er det sykt??????????? jeg svarte på alt med en gang. Jeg skrev alderen var 50, slik at det skal virke mer troverdig. Jeg tror det ser litt bedre ut, samtidig som det står jeg er gift. 


Har du vært så heldig før? jeg vet ikke hvor mye av de 15 millioner dollarne jeg får, men litt blir det nok. Hahaha fy faen så heldig det går ann å bli. Nå sitter jeg på nettet og shopper. LYKKELIG!!!!!!!!!!


Hmmmm what should i buy? 😀 😀 😀 😀


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.