FLØRTER DU PÅ FACEBOOK? IKKE GJØR DET PÅ DENNE MÅTEN HER

Flørter du på internett? det er helt greit men hvorfor går så mange av dere den største feilen? om du ikke forstår hva jeg mener kan du se disse to samtalene jeg har fått sendt på mail under.1 min


Flørter du på internett? det er helt greit men hvorfor går så mange av dere den største feilen? om du ikke forstår hva jeg mener kan du se disse to samtalene jeg har fått sendt på mail under. Ikke vær for desperat eller psykopat, ingen faller for det.

Du er det vakreste jeg har sett

Knulle? 

UPDATE: Her er flere dere kan lese

Lyst å ta en kaffe?

Hei du? er du der?

Jeg har prøvd å få svar i snart 2 mnd, kan du svare meg?


Like it? Share with your friends!

4 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Hahaha, han siste der har jeg også pratet med, tror jeg. Eller i alle fall en som oppførte seg tilnærmet likt.
  Han spurte om vi skulle knulle.
  Jeg sa nei.
  Han spurte hvorfor ikke.
  Jeg sa at jeg hadde type.
  Han sa at typen ikke trengte å få vite noe.
  Jeg sa at jeg ikke var noe ludder.
  Han sa at det hadde han aldri sagt heller.
  Jeg sa at jeg ikke lå med folk bare for å ha noen å ligge med.
  Han sa vi kunne bli sammen etterpå.
  Jeg sa at jeg ikke var interessert.
  Han sa at jeg uansett var stygg og så ut som en gutt.
  Jeg sa: «og likevel vil du knulle meg».
  Han svarte ikke.
  Jeg lo 🙂

 2. Har opplevd flere ganger, en stund siden nå da (er i fast forhold). Hvor gutter skriver til meg at jeg er kjempe pen og sånt, for å prøve å sjarmere. Istedenfor å faktisk ha sjarm. Hvor de også prøver å gjøre meg sjalu, når de åpenlyst er interessert i meg også. Prøver komme på noen morsomme eksempler men har heldigvis glem de. Kjente meg bare veldig igjen i den chatten du postet. Det verste må være de som har prøvd å få meg med å sende bilder av kuken sin….

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.