GRATIS HODETELEFONER FRA SONY? IKKE TRYKK PÅ LINKEN

Er du en av de naive som ikke har råd til hodetelefoner? som ikke får nye før pappa og mamma gir deg nye på julaften?3 min


Er du en av de naive som ikke har råd til hodetelefoner? som ikke får nye før pappa og mamma gir deg nye på julaften? så du tenker «hva faen» her popper jo det opp gratis hodetelefoner på Facebook, så du trykker på den men får ikke en drit?

La meg fortelle deg hva du har gjort.

Det foregår slik. Du trykker på en link som vist under. Folk tror at dette er ekte, siden det står at personen som selv postet dette kan bekrefte at de har fått headset i posten, men ser du det står IMGUR? der hvor pilen peker? riktig.

Dette betyr at det er Imgur appen som styrer alle meldingene, ikke personen selv. Det er kun for å tiltrekke flere idioter til å tro på dette.


Dette er virus. Når du trykker på linken over vil du få opp denne siden

Man får gratis SONY hodetelefoner? men les hvor pilene peker. IKKE i samarbeid med hverken Facebook eller Sony. Så hvordan skal sånn 100.000 mennesker få gratis hodetelefoner til 499 kr stykke? om det ikke er Sony som står bak? om du fremdeles tror på dette SPAM greiene er du dum.

Trykker du på bestill knappen over får du opp dette. Appen samler inn all info om deg, inkludert alle dine venner og sider / grupper du er medlem i på Facebook. Slik at appen kan spamme ned alt og alle.


Trykker du OK over får du dette opp. 

Så får du denne meldingen

Trykker du de tastene vil Imgur appen spamme ned alle sider, grupper, venner osv. 


Over ser du linken som sprees overalt på Facebook. Dette er VIRUS / SPAM. Ingen får hodetelefoner. Imgur appen samler inn all info om alle grupper / sider du liker og venner du har på vennelisten din. La oss si du liker Ylvis på Facebook, appen kan da poste masse meldinger i kommentarfeltet (som vist over).

Et par av mine venner fikk kontoen sin slettet i dag. Dette pga appen har sendt ut flere tusen meldinger på diverse Facebook sider, grupper og på veggen til venner. Under ser du hva som skjer om du faller for «gratis hodetelefoner»

Facebook kontoen din blir midlertidig låst, da det er for mye aktivitet fra din konto

Du må skrive inn en sikkerhetskode for å åpne den igjen

For å bekrefte at du er eieren av kontoen, last opp gyldig ID


Når det er gjort kan det ta 12 timer før du kan logge inn igjen

Lik innlegget om dette var nyttig. Del med dine venner som har gjort denne feilen så de vet hva som kan skje med profilen. Ingen får hodetelefoner, det er kun VIRUS & SPAM!


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Min søster har gjort dette…
    Flere hundre stykker fikk ting kommentert av hun.
    Mitt spørsmål er nå som appen er avinstallert, vil gamle innlegg av den slags reklame fortstått ligge rundt, eller vil det blir fjernet da?

What's Your Reaction?

Fail Fail
60
Fail
Love Love
30
Love
Omg Omg
18
Omg
Win Win
60
Win
WTF
30
WTF
EPIC
24
EPIC
Quiz Quiz
12
Quiz
hate hate
42
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.