IKKE TA SELFIE BILDER OM DU ER OVERVEKTIG,DET BLIR FOR DUMT

2 min


Hvorfor poster du bilder av deg selv på internett når du vet du er alt for overvektig? Det er greit du er stolt over kroppen din, men slike ting kan du holde privat ettersom ingen vil se slike bilder. I det siste har jeg sett utrolig mye av det, det popper opp overalt. Jeg er stolt av kroppen min, bla bla bla.

Vekten viser 190 kg og du sier du er stolt? om du mener du er stolt over at vekten bare går til 200 og du har 10 kg igjen til du sprenger den, ja da skjønner jeg du er stolt. Jeg har ikke noe imot deg eller noen andre som er overvektig. Det jeg har noe imot er når dere (overvektige) poster bilder på sosiale medier og skriver «jeg er perfekt» eller «fat is the new skinny» osv. Når ble fat the new skinny? kan jeg få spørre deg om det? om du har svaret så klart. Er du feit så er du feit, ikke noe skinny.

I Norge er 2 av 100 overvektig, det vil si at om 100 stykker ser ditt bilde du har lagt ut med hengemage og orangutang puppene hengende ned til gulvet, så er det 2 stykker som vil elske bildet ditt, de andre 98 vil knuse pc skjermen / mobilen etc. Husk at jeg ikke prøver å være noe frekk nå, jeg bare sier at det blir for dumt at dere poster bikini bilder når dere ikke har kroppen til det.

Uansett om du tar 300 selfies vil ikke et eneste bilde bli bra, med mindre du har tatt 300 bilder og holdt tommelen din foran linsen og alle bildene ble svart. Du er ikke modig fordi du legger ut bilder av deg selv, du er modig om du bare godtar deg selv for den du er. Ingen av dere trenger å bevise alle andre hvor stor kropp du har, de fleste av oss driter langt i det.

Nå sier jeg ikke at du ikke burde ta selfies i det hele tatt, men er du overvektig bør du ta de med klærne på. Ikke post bilder i bikini eller lignende. 

Det verste med det hele er når overvektige skriver «bedre å være feit enn tynn» da disser jo dere de som er tynn? så man får ikke akkurat respekt av det. Overlat bikinibilder til kvinner som ser bra ut, så kan du heller beholde klærne på. Er du overvektig så går du med en fot i graven.

Det er helsefarlig og det er en alvorlig ting, ikke noe å tulle med. Jeg skjønner ikke hvorfor folk ikke gjør en dritt med det, det er ikke vanskelig å ta tak i problemene og bestemme seg for at i dag skal jeg begynne, i dag skal jeg få et nytt og bedre liv.

Ta tak i problemene før det er for sent, kjøp deg et treningskort og stikk på et treningssenter. Her kan jeg legge inn et godt eksempel på hva du kan oppnå så lenge du bestemmer deg for det. Jelly Devote, en svensk fitness jente fra Sverige var overvektig før hun bestemte seg for at hun ville forandre livet sitt.

Her er før og etter bilder

Hun har stått på og hatt motivasjon til tusen

Jelly Devote har postet nesten 1000 bilder på sin Instagram profil og 215.000 følger henne. Om du trenger hjelp eller inspirasjon bør du følge henne her 

Videoen varer bare 1 minutt men kan love deg du blir motivert

Tilbake til innlegget. Om du ikke gidder å gå ut fordi alle andre ser deg, kjøp deg nintendo wii med fit plus, så kan du trene hjemme i din egen stue. De fleste blir faktisk provosert av bildene dere poster, med strekkmerker og gudene vet hva dere ikke har.

Ikke fordi dere har født et barn eller to, men fordi huden snart ikke takler mer hamburger fra statoil. Jeg får nesten avslutte dette innlegget så det ikke blir så altfor langt, jeg har sagt det jeg ville si. Ikke post bilder når du er overvektig, det blir feil og ikke minst for dumt. Ta tak i problemet og slank deg, eller tren!

Les også: Det er ikke greit å være feit

Les også: JEG VEIDE 219 kg før, se før og etter bilder


Like it? Share with your friends!

31 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Du er jo faen meg overvektig selv, og du snakker ned på de som er store ?du er jo faen meg feit og ekkel selv, du har ikke fans folk leser kun blogger din får å se hvor mye du driter deg ut!!!

 2. Tuller du med meg, Rene? Du har skrevet mye rart, men jeg har som regel ikke tatt meg ork til aa kommentere av den enkle grunn at det virker som at det aller meste paa denne bloggen bare er tull og at jeg har et lite haap om at du ikke er slik du utgir deg for aa vaere, men dette synes jeg faktisk er aa krysse grensen.
  Jeg er overvektig og har alltid vaert det. Vil det si at jeg ikke har lov til aa legge ut bilder av meg selv fra syden for eksempel? Vil det si at de som folger meg paa instagram blir «kvalme» og «knuser pc skjermen/mobilen» om jeg legger ut et bilde av meg selv? Javel. Hvis det stemmer, saa har jeg bare en ting aa si: Synd for de. Mine profiler er nettopp det – mine – og jeg har akkurat like mye rett til aa legge ut akkurat like mange lettkledde bilder av meg selv som ei som har lav nok fettprosent til aa bli godtatt i det deformerte bildet samfunnet har paa jenter. Jeg har faktisk ikke noe behov what so fucking ever av aa passe inn i beskrivelsen av perfekte damer, for de som passer det bildet blir seksualisert og objektivisert av grisete mannfolk med alt for stort ego og det er du et prima eksempel paa.
  Poenget mitt er at jeg gjor akkurat hva faen jeg vil og hva du og samfunnet synes om det, bryr meg midt i den overvektige rumpa mi.

 3. Du synes du selv er perfekt på lik linje som de som har litt ekstra på kroppen, syns om seg selv. Verden hadde vært et mye bedre sted dersom folk slutter å henge seg opp i andre og deres kropp. Du bestemmer like mye om din egen kropp som de gjør av sin. Du skal ikke uttale deg om ting som ikke angår noen andre enn den personen selv. Skjerp deg!

 4. Synes virkelig at alt du kommer med på denne bloggen e så jævlig tragisk! Men dønn, dette e det mest tragiske du har kommet med på lenge! Om folk e overvektig så la dem være det. Sist jeg skjekket så har du ikke en drit du skulle ha sakt, om noen vil legge ut bikini bilder så la dem til helvete gjøre det! Du Rene, du e en skuff for bloggere

 5. e bare dritt av dæ å skriv sånt om andre. sjøl om nånn e litt stør ennj dæ så e dæm fortsatt værdt like my som dæ å dæm har akkurat like stor rætt t å lægg ut bilda av kroppen sin som dæ. å dessuten så e d ikke alle som kan træn sæ tynn,e itj alle d funke på. å du si at nånn må gjør nå me d fordi d e helsefarlig, mn du si ikke nå om dæm som e så tynn at d e helsefarlig. nånn burde jo gjør nå me d å da, kofr skriv du itj om d istede? å du si jo sjøl at du har vært overvækti, da veit du jo at d e ganske hardt å start å træn, d e litt vanskeli å bare sti opp en dag å si: no ska æ start å træn, å kom i form.

 6. Jeg er faktisk helt enig med det du skriver! Ingen har lyst til å se en feit ekkel strekkmerkekropp i bikini der alt henger ut.. Jeg er litt stor selv, jeg tar meg ikke nær av det du skriver her, fordi du har helt rett! Folk liker forskjellige ting, så se heller på bilder dere liker..

 7. Hvor gammel er du? Har du noen hjerneceller i det hele tatt? Om ei jente veier 50 kilo eller 90 er ho like mye verdt, det kan hende ho har en som elsker henne, og ikke bare ser på utseende som du gjør. Og du er perfekt? Du kan få alle damer? Du hadde aldri fått meg iallefall, for jeg går ikke etter selvopptatte idioter. Du er ikke så jævla perfekt du heller skal jeg si deg, alle er like mye verdt. Og sier du sånn fordi du ikke liker kroppen din heller? For du kan virkelig ikke tenke mye. Noen av de som er overvektige har faktisk sykdommer som gjør de slik og, eller medisiner som gjør de slik, har du ikke tenkt på det? Noen sliter, alle har rett til å legge ut bilder, ho ene du la bilder ut av er ei oppmerksomhetssyk kjærring som legger ut bilde med den utringinga uten bh iallefall, men du liker vel jenter som er oppmerksomhetssyke og ligger med alle? For du kan virkelig ikke få deg noen sånn som du oppfører deg.

 8. Kjære deg… om du så veier 50 kilo eller 150 kilo, så har du vel uansett like mye rett til å poste et uskyldig bikini bilde av deg selv på nett? Du kan da vel ikke skrive at det ikke er noen som vil se slike bilder på nett, for hva vet vel egentlig du om det? Er du betydningen av alle, du eller? Ærlig talt.. nå må du tenke litt lenger enn til nesetippen din før du legger ut i det vide og det brede her altså. Vi er vel alle forskjellige, og har forskjellig smak og meninger. Noen liker damer på 50 kilo, mens andre faktisk foretrekker damer på 150 kilo også. Tenk så kjedelig det ville vært om alle skulle vært like! Og kjære deg… det finnes da utallige kvinner som har født og bært et mirakel til verden, og da er det vel mer enn naturlig at både henge mage og strekkmerker hører til. Mener du fortsatt at man ikke har rett til å være stolt av seg selv da? Bare fordi det er noen ekstra synlige strekkmerker og litt mer henge mage enn hva du kaller ‘normalt’? Det er ingen fasitsvar på hva normalt er. Alle er forskjellige, og det må du nesten bare godta -enten du liker det eller ei.

 9. da får du slutte og poste tryne ditt rundt på nette , får de det er stygt , ingen vil se det ! når du har sluttet med det skal vi som er over vektige slutte og poste bilder av oss !! det er ca 1 av 10 som vil se tryne ditt resten vil dra ut øya ! , syns du dette var noe koselig og lese !nei , det er ikke morro når vi overvektige hakker ned på deg ,men du kan hakke ned på oss , tenk deg om ! det er faktisk mange som ikke kan gjøre noe med det ! for.eks jeg sliter med ledda mine i kroppen jeg får ikke lov av legen og anstrenge meg, osv , men nå bør jo ikke du akk vite alle mine feil , men påenge mitt er att du bør tenke på att det er kanskje en grunn for att dem er overvektige, og det er faktisk veldig mange som vil ned i vekt ,men som ikke klarer , eller kan ! syns du bør tenke deg om litt !! ps alle kan ikke være perfekte i dine øyne !

 10. da får du slutte og poste tryne ditt runt på nette , for de det er stygt , ingen vil se det ! når du har sluttet med det skal vi som er over vektige slutte og poste bilder av oss !! det er ca 1 av 10 som vil se tryne ditt resten vil dra ut øya ! , syns du dette var noe korselig og lese !nei , det er ikke morro når vi overvektige hakker ned på deg men du kan hakke ned på oss , tenk deg om ! det er faktisk mange som ikke kan gjøre noe med det ! for .eks jeg sliter med ledda mine i kroppen jeg får ikke lov av legen og anstrenge meg, osv , men nå bør jo ikke du akk vite alle mine feil , men på enge mitt er att du bør tenke på att det er kanskje en grunn for att dem er overvektige, og det er faktisk veldig mange som vil ned i vekt ,men som ikke klarer , eller kan ! syns du bør tenke deg om litt !! ps alle kan ikke være perfekte i dine øyne !

 11. Du er så jævla patetisk! Du har j ikke respekt for mennesker eller!
  Det er faktisk ikke dems feil om dem er overvektige og de er like nydlige uansett ! Så det du driver med er trakkasering mener jeg. Du burde skjerpe deg ! Om du trur at du er så perfekt så javel men det er du faktisk ikke! Og dessuten du vet aldri om personen har en sykdom som gjør at dem faktisk blir sånn!
  Og de kan ta selfies akkurat som deg!

 12. Alle mennesker er like mye verdt, jupp, men «trenden» med å legge ut ALT av bilder er ikke bare bra.. man skal faktisk ikke ha så alt for mye fett rundt magen før det er sykelig.. google it! Jeg er selv litt overvektig, men har nå begynt å trene en god del, så fettet skal bort. Og selv om jeg også er stolt over den jeg er, så har jeg heldigvis ikke noe behov for å poste masse bilder av en tjukk kropp.. ja, jeg er som sagt stolt av meg selv, men det er vel ingen som er stolt av fettet sitt?? 2 forskjellige ting.. selv om innlegget er satt veldig på spissen, så er faktisk ikke budskapet på jordet.. HVIS jeg tolka det riktig…

 13. Heeregud,handler vel ikke om hva man eter. Ja du velger selv men du har faen ingen rett til dømme folk!
  De kan ha psykiske plager! Og du burde iallefall klappe igjen kjeften din å få vett i skallen!
  Og mange jenter er litt lubbene pågrunn av de har fått barn og da vokser magen din en del og det er vanskelig få av seg igjen! Så du burde bare klappe igjen kjeften din og tenke før du skriver.
  Du sårer følelser til mennesker du ikke kjenner engang. Og utifra det jeg leser så tror du vel at du er så jævla perfekt sjæl. Blir seriøst KVALM av sånne mennesker som deg som tror de kan alt og ingenting!
  Gå hjem og lær leksa di engang til før du kommer her og sier hva som er rett og galt!

 14. Jeg er helt enig med deg egentlig. Blir litt kvalm når jeg ser overvektige jenter som poserer foran speilet i undertøyet, de kan hvertfall kle på seg så man ikke ser fettet som henger ut.
  Er og veldig redd for signalene de sender ut til unge overvektige jenter som kanskje blir mobbet av overvekten, hvorfor skal de endre kostholdet sitt når de ser eldre overvektige som er stolte av at de er feite??

 15. Dette innlegget er mobbing av de som er overvektige eller feit. Folk skal få legge ut det de vil. Om noen knuser pc skjermen eller mobilen sin så kjøper de seg nytt, det er ikke noens problem at noen gjør sånne ting. Dette synst jeg er like greit at du holder det inn i deg istede for å publisere det. Messed up world? Ja, og dette er eb av grunnene. Du.

 16. «Ingen vil se sånne bilder»… Er da vel ikke alle som vil se selfies av en overselvgod klyse som tror han er Guds gave til kvinner heller?

 17. Lure på om det bare e ein streng igjennom hodeskallen som holder øyrene på plass, for det e tydelig at du ikkje har någe hjerne, stakkar 🙁

 18. Gratulerer med slanke operasjon til deg rené:D virker som at det har gått rett i hue på deg at du har blitt «tynn». Får du fram pikken mellom all løshunden din eller?:D

 19. Digger at du rakker ned på andre som er overvektige, men samtidig så la du ut bilder av den tønna av ei kjæreste du hadde engang i tiden. Kudos til deg kompis, virkelig, du har kommet langt her i livet.

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.