HVORFOR ER DET INGEN SOM LIKER BOLLEMUS? JEG ELSKER DET!!!!!!

1 min


Hvorfor liker ingen bollemus? jeg har spurt cirka 50 stykker på Facebook chatten min og alle kommer med sinnsyke sex historier og hvem av venninene som har flat og perfekt fitte, hvor ofte de shaver seg osv. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få vite så mye intime greier på en lørdags ettermiddag. 

Alt jeg spurte de om var «Hva syns du om bollemus?»  og da forventet jeg svar tilbake som «Bollemus er godt, elsker boller» osv, men hallo? Se svarene jeg fikk under

Btw, jeg elsker bollemus. 

Alt jeg spurte om var bollemus, men her var det andre tanker.

Og folk sier Renè Kleveland er en pervers blogger? 
Vi blogges. You sexy freaks!


Like it? Share with your friends!

6 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.