HVORDAN KAN EN KVINNE VÆRE HORE BARE PGA KLÆRNE?

2 min


Det har seg sånn at det er en stor forskjell på hvordan jenter blir sett på i forhold til gutter. Om jenter går i litt mindre klær enn du gjerne er vandt til å se, så blir de sett på som horer, hvorfor det egentlig? Nå som det har vært sommer, jenter gikk i shorts og bikini, men blir ofte kalt for horer bare pga de går med lite klær?, hva er det som er så horete med det? står det Hore-shorts kr 199 på prislappen i butikken på det plagget når de betalte?

Og til de som kaller jenter horer fordi at de går i litt mindre klær enn vanlig burde jo egentlig blitt……skal ikke si det engang. Hvorfor kan gutter få gå i bar overkropp og tro de er noe? men om en jente går i en trang liten shorts og en sexy liten topp, så blir de automatisk stemplet som en hore? det er jo virkelig ikke noe man kan klage på.

Det er ingenting som heter «hore klær» bare sånn du vet det. Det at du bruker det ordet kan såre en jente veldig, tenk på din mor? nå vet jeg ikke hvor mye du kaller hun for hore, men du kan jo prøve å si det til hun? så ser du hvor såret hun blir. Det er lett å dømme noen bare ved klærne en jente går med, herregud se på hun «horen» der, og det bare fordi hun går med klær som er sexy. Overalt, hver eneste dag. 


Ikke kall noen for det ordet, alle går forskjellig, om du ikke liker det du ser en jente går i, hvorfor bry deg? det er virkelig ikke du som går med det klesplagget, er det? hører du jenter klager på det du har på deg? Nei. At man skal hakke ned på andre enten det er pga måten man kler seg, væremåten, oppførselen, hvordan de sminker seg, alt du egentlig kan tenke deg er bare tragisk.

Alle er forskjellig og jeg kan garantere at de du kaller for hore pga de går med litt for «lite» klær er mer perfekt enn deg, hvorfor? fordi du hater på noen som virkelig ikke fortjener det, uten at de har gjort deg en dritt. En trang shorts og en topp er ikke «horete», hadde du sett en jente stå på strandkaien og viftet med undertøyet hadde det vært noe annet, men så lenge de ikke viser både mus og pupper, shut the fuck up!

En hore er en som selger seg, en som tar imot penger for sex. Det har ingen verdens ting med klærne de går med. Jeg vet det er vanskelig å forstå men PENGER+SEX= HORE, okay?


Like it? Share with your friends!

5 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. de er ikke horer fordi dem går med lite klær – de er horete. det er en forskjell.Å ha halve rumpa utenfor shortsen og en liten tube topp er utfordrende, altså horete.

  2. Hvorfor klage på noe som er fint å se på? Kanskje det blir mer av det om det blir oppmuntring av klesstilen istedenfor at de blir kalt hører….

  3. Hvorfor klage på noe som er fint å se på? Kanskje det blir mer av det om det blir oppmuntring av klesstilen istedenfor at de blir kalt horer….

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.