9 TING ALLE MENNESKER SOM HAR KATT BURDE VITE, LES UKENS TIPS

1) Prøver du å snakke med katten din? da har du et handikapp.3 min


God dagen alle snuppiser. 

Sjekk ut listen under med hva du bør vite om du har katt. Dette er fakta basert på studier.

1) Prøver du å snakke med katten din? da har du et handikapp.

2) Har du hørt når katten maler? lager de «kose» lydene som du tror den lager? det er ikke fordi katten vil kose, det er fordi katten er sint.

3) Alle som har katter liker egentlig ikke katter. Ikke tro jeg tar feil, dette er dønn fakta. Grunnen til dette er fordi det er parasitter i hjernen din som sier du elsker katter. I hjernen din er det noe som heter toxoplasma gondii.

Denne parasitten lever i 30-50% av alle menneskehjerner. Noe å tenke på? at du egentlig hater katten din. Det er parasitter som styrer hjernen din til å tro at du liker noe du egentlig hater. Hmmm

4) Når katten koser med deg og gnir kroppen sin mot din, så er det ikke fordi den er glad i deg. Det er fordi den viser andre katter at du tilhører den katten, at ingen skal komme i nærheten av deg. Du er eieren, ingenting mer.

5) Om du er alene med katten din og du for eksempel hadde dødd så ville katten spist deg. Ja, det høres sikkert helt sykt ut men det er sannheten.

6) Se for deg at du har en kjæreste, noe du ikke har siden du elsker katter mer enn kuk / fitte. Men se for deg at du sover over hos kjæresten din og dagen etterpå om morgenen stikker du hjem, og du har lukten av hun eller han i klærne dine, er ikke det en deilig lukt?

Men så har vi de jævla kattene, du er borti de hele tiden, koser og klapper de, ikke sant? jo. Men hvorfor tror du alle katter sleiker seg i både rumpen og pelsen etterpå? fordi de hater lukten av mennesker. Det er også et tegn på at de hater deg, men du bryr deg ikke fordi du har den jævla parasitten (punkt 3) i hodet som forteller deg at du elsker KATTER!

7) Om katten din driter inne i sandkassen eller hvor som helst egentlig og du ikke fjerner det vekk innen 2 dager kan du få Legionella. Legionella bakterien kan føre til alvorlig lungebetennelse. 

8) Grunnen til at folk har katt i bånd er fordi de er redd for at den skal stikke av, slik kjæresten deres gjorde. 8 av 10 får en katt og tar den i bånd og ser for seg at katten er deres kjære som er kommet tilbake igjen etter et brudd.

Og visste du at de som har katt i bånd har Schizofreni? YES

9) Ingen vil egentlig komme på besøk til deg dersom du har katt. Lukten av svette, våt pels og kattepiss gjør at de som ikke har katt velger å komme på en løgn istedenfor å besøke deg. Det er også grunnen til at 7 av 10 ikke finner seg en kjæreste.

10) Cirka 8 av 10 mennesker med katt har en IQ på under 55. Faktisk så lav at de er strafferettslig utilregnlig. Det er en av grunnene til hvorfor flere katteeiere kan ha 10 og 20 katter i huset, 5 er gjerne død, men staten kan ikke straffe de. Til de av dere som lurte så ligger om lag 96% av en normalbefolkning på mellom 70-130 i IQ

Nei, det kommer aldri inn en katt i huset, med mindre vi snakker om hun til høyre.

Liker du katter? har du katt? 


Like it? Share with your friends!

11 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 1. Du har vell ikke sjekket fakta du 🙂
  Taksoplasmose , er ikke noe vi har i hjernen
  Det er en sykdom som er forårsaket av en jævla parasitt som heter Toxoplasma gondii..
  De som får symptomer opplever, lette influensaliknende plager som slapphet, muskelsmerter, leddsmerter, hodepine, sår hals og hevelse av lymfeknutene. Sykdommen går over av seg selv, og er kun farlig for personer med alvorlig svekket immunsystem, eller i svangerskap.
  http://nhi.no/graviditetsoraklet/svangerskap-og-fodsel/sykdommer/toksoplasmose-1758.html?page=1

 2. Katteeiere har under 55% IQ? Vel, var det ikke du som spurte meg om jeg hadde tatt bildene jeg har tatt da? xD
  BTW… jeg har kjæreste 😉 Og katt. Bare spør om du vil vite mer alltså, har nok noe interessant informasjon til deg 😉

 3. Æ tar utgangspunkt i at du bare kødde sia mesteparten av punktene dine e feil eller ikke har nåt med katter å gjøre.
  Eksempler
  punkt 4. Visst d hadde vært sant hadde ikke katta mi kommet til mæ når æ ba den om d, men bare når den skjøl følte for d, å den hadde heller ikke blitt på fanget mitt etter at den va ferdig.
  punkt 5. Visst du bor aleina å har katt. så e d du som fore den, når du dør får den da ikke næring, som e nødvendig for at den kan overleve. da blir jo etter hvert den eneste tilgjenlige næringa liket ditt, selfølgelig gjør den da ka den kan for å overleve. Fins jo ikke nå sykt me d
  punkt 9. Katter lukter ikke vondt visst du vasker dem jevnlig med katteshampoo. d ganske spesielle individa som ikke vasker katta si når den blir skitten eller begynne å lukte.
  punkt 10. visst din IQ e på under 55 poeng har du i Norge ikke lov å ha ansvaret for et annet liv. d betyr at de 8 av 10 katteierene ikke e katteiere i d hele tatt. Siden jeg måtte testes for ADHD når jeg var 13 år måtte psykologene også vurdere IQen min å jeg scoret 126 i IQ(gjennomsnittet hos voksne ferdig utviklede mennesker er 99) så at æ har katt har da ingenting med IQen min å gjøre.
  og så må æ bare si d at symptoma ikke e nåkka du har nån plass. Et symptom e et kjennetegn for noe f.esk sår hals er ofte et symptom på at en blir forkjøla.

 4. Alle katter har sin personlighet. Jo mer kjærlighet og stell du gir til katten din, jo mer vil den like deg, og stole på deg. Om du glemmer å tømme kattedoen, glemmer å gi de mat, ikke leker med de, ikke koser med de, så vil de til slutt ignorere deg, stikke av eller angripe deg. Jeg regner med du ville gjort det samme om noen hadde adoptert deg og glemt deg og.
  Visste du at man kan lære katter triks? Finn yndlings godtet til katten frem, og gjør det samme som du ville gjort når du trener med hund. Det er flere videoer av dette, og selv har jeg lært hankatten min både sitt, ligg, kom hit, bli og å hoppe hinder, og han er ikke fylt året enda! Pluss at han og den eldste er med å gå tur med meg på kveldene, så de er ganske så sosiale dyr 🙂
  Og det er ikke noe rart å prate med katten sin. Alle gjør det, og kattene liker det! Kattene mine kommer bort på fanget mitt når jeg synger eller spiller gitar, så det viser jo at de liker det.
  Det er alt for mange som klager på at man ikke bør gå med katten i bånd. Men da visste du kanskje ikke at hundene går i bånd for en grunn?
  1) Rasekatter går ofte i bånd så ikke de skal parre seg med andre raser.
  2) Generelt hokatter i løpetia, som man ønsker å ha litt mer kontroll på.
  3) Din eller andre katter i området er voldelige, og du ønsker å unngå heftige dyrlege regninger!
  4) Når du skaffer deg katt, er det lurt å ha den i bånd de første gangene den skal ut. Da får katten snust ute og blitt litt kjent, uten at den stikker av eller blir påkjørt. Små katter kan og bli drept av rovdyr, som rev, grevling osv..
  5) Om du bor midt i sentrum, eller ved trafikkerte steder, er det og lurt å ha katten i bånd om man vil unngå at den blir påkjørt.
  6) Om katten din har en skade eller er operert, kan det og være lurt med bånd. Katter sender ut signaler om at de har det vondt, og da blir de et lett bytte for andre katter.
  Ellers har jeg 3 katter og kjæreste, pluss at venner og familie kommer på besøk, så usosial blir man ikke akkurat 🙂

 5. Herregud hva er det du holder PÅ MED!! DU ER DEN MEST TRAGISKE PERSJONEN I HELE VERDEN! ER IKKE SIKKER PÅ OM DU HAR KATT ELLER IKKE MEN OM DU HAR ELLER KOMMER TIL OG SKAFFE DEG EN PUS, syntes jeg Jævelig synd på den!!!!!!

 6. dette må være det dummeste jeg har lest på lenge. Hvem tror du at du er?! har du virkelig brukt fler timer på å kritisere KATTER og EIERE?? SKAM DEG for å tro dette er nyttig informasjon for folk. Jeg har lyst å kommentere hvert eneste punkt men jeg gidder ikke gi deg det. Katter sint når de maler.. jævla tosk. De kan male i stressa situasjoner – ikke at de ER sinte når de maler. For en tulling du er.
  Skriv det du gjør KORREKT neste gang du lager en så jævla dum side..
  igjen. skam deg!! du har ikke noe å gjøre med en egen blogg.
  JEG ER SJELEGLAD DU IKKE HAR EN EGEN KATT.. SJELEGLAD!!! DA HADDE JEG SENDT MATTILSYNET PÅ DIN DØR UMIDDELBART. DU BØR IKKE OMGÅS MENNESKER EN GANG

Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.