HAR DET KLIKKET FOR FACEBOOK? KOMMER DU VIL Å BRUKE DE NYE SIVILSTATUSENE? SJEKK VIDEO

Facebook blir mer og mer avansert og stadig nye oppdateringer kommer. Men disse sivilstatusene kunne de egentlig spart seg for, selv om det er litt kult med litt flere enn de vi til vanlig har. Under ser du hvordan de ser ut i dag. 1 min


Facebook blir mer og mer avansert og stadig nye oppdateringer kommer. Men disse sivilstatusene kunne de egentlig spart seg for, selv om det er litt kult med litt flere enn de vi til vanlig har. Under ser du hvordan de ser ut i dag.


Gleder du deg til de kommer? tror noen brukere har fått de, sjekk videoen under..


Like it? Share with your friends!

3 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
6
Fail
Love Love
36
Love
Omg Omg
24
Omg
Win Win
6
Win
WTF
36
WTF
EPIC
30
EPIC
Quiz Quiz
18
Quiz
hate hate
48
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.