DU BØR IKKE GJEMME KROPPEN DIN OM DU ER FORNØYD MED DEN

uansett hvor mye du trener, hvor sunt du spiser og hvor mye fuktighetskrem du bruker, kommer kroppen din til å begynne å 'sagge' på et eller annet tidspunkt. 2 min


Her om dagen satt jeg og tenkte på fremtiden og alderdommen. Ting vi tar for gitt her og nå, men som vi kommer til å savne når vi blir gamle. En av disse tingene er kroppen vår. For det er bare å innse det; uansett hvor mye du trener, hvor sunt du spiser og hvor mye fuktighetskrem du bruker, kommer kroppen din til å begynne å ‘sagge’ på et eller annet tidspunkt. Puppene, rumpa og magen begynner å henge, man får appelsinhud på lårene og de utallige besøkene i solarium begynner å vise sine bivirkninger.

Den dagen kroppen din forfaller, kan du sitte der og angre på at du tok den for gitt da du var yngre. At du gjemte den bort under heldekkende gensere og bukser, istedenfor å vise den frem oftere og skryte av den. Dette med å ha en bra kropp er egentlig litt som det å flytte for seg selv: når du er tenåring tar du det for gitt at du får bo hjemme hos mamma og pappa, men når du er blitt myndig og har flyttet for deg selv, innser du at du egentlig hadde det ganske bra på jenterommet. Du slapp å betale husleie, strømutgifter, bensin, din egen mat etc.

Alt dette betalte mamma og pappa for deg. Og du verdsatte det aldri. Tenkte aldri over det. Frem til nå, når du bor for deg selv, må jobbe for pengene dine og betale dine egne regninger. Da sitter du der plutselig og angrer bittert på hvor lite takknemlig du var. Slik er det med kroppen også. Når du har den, tenker du ikke over det. Når du mister den, angrer du bittert på at du gjemte den bort. 

Misforstå meg rett; dette er ingen oppfordring til å poste undertøysbilder på facebook. Facebook er et familievennlig nettsamfunn, hvilket selvsagt ikke bør glemmes. På facebook finnes antagelig dine egne foreldre, læreren din, og den lille kusinen din på tretten år.

Ingen av dem har egentlig behov for å få et bilde av rumpa din i doggystyle opp i newsfeeden sin. Det jeg mener er at det bør være ok å, for eksempel, ha et stort nakenbilde av seg selv hengende i stuen i sin egen leilighet eller poste avkledde bilder på en egen nettside (for eksempel sin egen blogg) uten at folk skal rynke på nesen eller mene at du er et dårligere menneske av den grunn.

Dersom du har trent deg til en stram, sexy kropp bør du få lov å være stolt av den. Vi tar så utrolig mange bilder av oss selv påkledd. Festbilder, sydenbilder, bilder fra bryllupet vårt etc for å minnes øyeblikkene. Burde det ikke da være greit å ta bilder av kroppen sin også, når den er i sin aller beste form? For akkurat som sydenferien i 2003, vil kroppen også bli «bare et minne» en gang. 

Gjesteinnlegg skrevet for Rene kleveland av Barbie.blogg.no


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. Veldig endig med barbie ang. dette 🙂 Jeg kommer nok aldri til å poste nakenbilder av meg selv, men lettkledde ja. Det gjør ikke meg til en dårligere person allikevel, selv om mange mener det (det går igjen i kommentarfeltene mine). 😀 Ha en fin dag <3

What's Your Reaction?

Fail Fail
36
Fail
Love Love
6
Love
Omg Omg
54
Omg
Win Win
36
Win
WTF
6
WTF
EPIC
60
EPIC
Quiz Quiz
48
Quiz
hate hate
18
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.