DE ER STORE FORBILDER FOR FLERE TUSEN, MEN SLIK SER BLOGGERNE EGENTLIG UT, HELT UTEN SMINKE

Tusen takk for at det finnes slike bloggere som prøver å få frem et viktig budskap, alle er unik, med eller uten sminke. 2 min


Jeg blir utrolig glad når bloggere viser seg uten sminke. På den måten kan folk som sliter med dårlig selvtilitt se selv at sminke ikke er alt her i verden. Og det rører meg langt inn i hjertet og jeg får lyst til å klemme alle bloggere som viser seg frem på denne måten. Dere er gode forbilder og det står det respekt av.

Tusen takk for at det finnes slike bloggere som prøver å få frem et viktig budskap, alle er unik, med eller uten sminke. Sjekk Norges kvinnelige bloggere under, helt uten sminke, linser og falske øyenvipper.

Trykk på navnene deres for å besøke bloggen!

Helt utrolig..


Like it? Share with your friends!

8 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  1. e du fette syra? d går ant å ha d morsomt,men hallo! næssn aille utav di jeintn e ufatteli fin utn sminke! + dårlig å rediger 😉

What's Your Reaction?

Fail Fail
24
Fail
Love Love
54
Love
Omg Omg
42
Omg
Win Win
24
Win
WTF
54
WTF
EPIC
48
EPIC
Quiz Quiz
36
Quiz
hate hate
6
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.