SLIK BEHANDLER & OPPFØRER DU DEG OVENFOR EN KVINNE (18 TIPS)

Hvordan oppføre seg, og hvordan behandle en kvinne på best mulig måte? Hver eneste kvinne ønsker selvfølgelig ikke å bli behandlet på samme måte, men mine tips? les...4 min


Hvordan oppføre seg, og hvordan behandle en kvinne på best mulig måte? Hver eneste kvinne ønsker selvfølgelig ikke å bli behandlet på samme måte, men mine tips? les…

Dette skriver jeg ettersom jeg skrev hundrevis av slike innlegg i 2013, når bloggen ble startet. Og siden så mange spør meg om jeg kan poste flere slike igjen her på bloggen, så gjør jeg det. Alt for dere.

1) Om en jente sier nei til deg, så er det nei.

2) Lytt alltid til hva hun har å si til deg, hør etter på hva hun har å fortelle. Støtt hun om det skulle være noen problemer hun har eller om du ser hun er lei seg, vis at du bryr deg.

3) Gi henne komplimenter, fortell henne at hun er skjønn, fin, vakker, pen, alle de ordene du kan tenke deg, få henne til og føle seg spesiell. Ikke overdriv og fortell henne dette hele tiden, men innimellom skader ikke slike ord.

4) La hun være komfortabel når dere snakker sammen, snakk om temaer som interesserer dere begge. Ikke vær stresset, vær deg selv og ha en rolig tone, ikke overeager med alt mulig som ikke er interessant for hun å høre om.

5) Jeg sier ikke at du skal gjøre det hele tiden, men en kvinne liker at du spanderer. Dette gjelder når dere skal ut for å spise, kino, eller andre ting som utflukter, ta på deg regningen og vis at du er en god mann.

6) Aldri start en krangel, med en gang du er kommet inn i en, kommer du deg aldri ut igjen, seirende. En kvinne har alltid vært og vil alltid være flinkere til å diskutere enn mannfolk.

7) Respekter hennes valg og støtt henne på alt, og for all del, behandle den du elsker på riktig måte, ellers vil en annen gjøre det.

8) Ikke fuck opp et perfekt forhold

Livet kommer ikke i noen reprise. Du lever en gang, elsk og ta vare på det du har i livet.

9) Alltid vær renslig, husk alltid å ha på deg god parfyme og dusj HVER dag. Hygiene er veldig viktig, i et forhold vil ikke akkurat kvinnen at du lukter vondt , det er turn off selv om hun ikke sier noe.

10) Aldri lyg for en kvinne, fortell alltid sannheten, dette skal gå begge veier. Ikke ha noen hemmeligheter ovenfor hverandre, i et forhold skal man kunne stole på 100% på hverandre, si ting som det er.

11) Er du uenig i hva hun sier? finn en løsning slik at dere kan komme til en enighet, ikke bare overse en samtale og si «jeg driter i det, du vant » kom frem til en løsning så slipper dagen å ende med en kjedelig kveld.

12) Ikke vær en annen person enn den du egentlig er, ikke skift personlighet når du treffer en kvinne du får følelser for, vær deg selv og hun vil like deg for den du er.

13) De fleste kvinner elsker blomser, så av og til kan du overaske hun med det.

14) De fleste kvinner liker at du får dem til å smile og le, vær morsom men ikke overdriv. Får du kvinnen som du er betatt av til å smile så føler du det i hjertet, ingenting gjør deg mer glad innvendig enn å se en nydelig kvinne, smile.

15) Aldri vær utro mot en kvinne, i så fall elsker du hun ikke. Om du føler at det du har bygget opp med den du elsker av hele ditt hjerte, er verdt å gå bak ryggen på, da er du en jævlig person. Om du har vært utro bør du fortelle det til henne, det er det minste du skylder henne, ikke gå bak kvinnens rygg. 

16) Ikke vær redd for å vise kjærligheten du har for henne når dere er ute blant andre. Du elsker kvinnen og burde ikke føle deg flau på noen som helst måte.  Kan du kysse henne når dere er alene, kan du kysse henne foran andre også. Du burde være stolt av henne.

17) Er du ute på en date med en kvinne, følg henne hjem til døren og avslutt med et kyss. Ikke vær redd for å kysse hun, det verste som kan skje er at hun vender kinnet til, men hei? du har nettopp vært ute med kvinnen.

18) Vær alltid den som beskytter henne, har hun det vondt må du få hun til å føle seg vell igjen. Vis at du bryr deg om henne. Dette var noen av mine tips, Go for it – og likte du dette innlegget? gi meg en like og jeg skriver flere slike innlegg.


Like it? Share with your friends!

One Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
12
Fail
Love Love
42
Love
Omg Omg
30
Omg
Win Win
12
Win
WTF
42
WTF
EPIC
36
EPIC
Quiz Quiz
24
Quiz
hate hate
54
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.