JEG HAR BARE EN KONKURRANSE, IKKE KOKAIN, CALM DOWN PEEPS

1 min


Noen ganger lurer jeg på hva som er så spesielt med tingene jeg deler ut. Noen ganger lurer jeg på om dere tror det er et kilo hasj eller kokain i produktene jeg deler ut i konkurransene jeg har på bloggen. Ja, jeg vet du ikke tenker slikt men jeg begynner å lure. Og tror du det er lett for meg når alle vil ha det jeg har? smisking? no shit. 

Men om dere kan gi meg alt dere har, hvorfor ikke bare kjøpe det selv? om dere mener sex så er jeg ikke så løs. Jeg kan ikke bare ha sex med leserne mine, det skulle tatt seg ut.

Dette er bare 0,4% av smiskingen i innboksen min på Facebook.

Sjekk ut hvor desperat enkelte er.

Giiirl be freezing

Kryss fingrene

Please Please Please

Meld deg på konkurransen om du ikke har gjort det.

Vinn Uggs + Acne skjerf HER


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

What's Your Reaction?

Fail Fail
42
Fail
Love Love
12
Love
Omg Omg
60
Omg
Win Win
42
Win
WTF
12
WTF
EPIC
6
EPIC
Quiz Quiz
54
Quiz
hate hate
24
hate
Rene Kleveland
Toppmag – Norges beste nettmagasin med alt det beste fra internett samlet på en og samme nettside. Her får du daglig tonnevis med oppdateringer fra hva som skjer på nettet. Kommer det ut et produkt over natten? da finner du det her.